Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2021-01-09, 18:03:59
Dziurawe jelita to podstawa zdrowia, o ile nie są zbyt dziurawe, bo wtedy alergia pokarmowa.
Szczelne jelita prowadzą zaś w prostej linii do charłactwa i śmierci głodowej, jakby co. ;)
Czyli najlepsze szczelne ale troche diurawe :D
Ja na swieta niestety nie przeszedlem testu buraczkowego, znowu na czerwono  :? :?
Work Buy Consume Die

Blackend

No ale jak widzisz co sikasz, to już jest dobrze. ;)

admin

:lol:
Właśnie, pewna diagnoza!  :lol:

Gavroche

admin

Co za dziwy!  :shock:  :?

Blackend

Oj tam, nigdy nie byli na imprezie, gdzie ktoś miał zgon, a rano potężnego kaca?  :shock: ;)  :lol:

admin

RafałS

admin

:shock:
No nie! Polskę i Polaków powinni wybrać, bo tu rzekoma "pandemia" dogorywa mimo usilnych starań "medyków" i mediów! ;) 
Ale mrozić nadal trzeba, bo trzecie tsunami bez obostrzeń niechybnie nadejdzie! Zresztą jak tak odpuścić takie trzymanie za modrki, skoro się już udało złapać! :lol: :lol: :lol:

Jarek

Zamordyzm kneblowy skuteczny prawie w 100%, i do tego wygląd zewnętrzny czlowieka sie poprawił. 8)

admin

Nie można narzekać, tu się nikt nie czepia, tylko w marketach kaganiec musi być...  8)

Zyon

A ZUS znowu idzie w gore. Po roku teleporad  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: admin w 2021-01-22, 13:58:05
Nie można narzekać, tu się nikt nie czepia, tylko w marketach kaganiec musi być...  8)

Nie przestrzegamy, ale knebel jest obowiązkowy wszędzie  :lol:

admin

Wiem, bo widziałem, choć na mniejszych stacjach benzynowych i sklepach w małych miasteczkach można bezkneblowo...  8)
Tylko wchodząc trzeba mieć kaganiec w ręku w pogotowiu, jak jaki faszysta się trafi.  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2021-01-22, 19:11:17
Wiem, bo widziałem, choć na mniejszych stacjach benzynowych i sklepach w małych miasteczkach można bezkneblowo...  8)
Tylko wchodząc trzeba mieć kaganiec w ręku w pogotowiu, jak jaki faszysta się trafi.  :lol:
Ja tam kasuję jak taki nie chce dopłacać do hodowli patogenów, nie ma się co dokładać do złodziejstwa.  :wink:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/kawa-latte-jest-najmniej-ekologiczna-ze-wszystkich-rodzaj%C3%B3w-kaw/ar-BB1d6X6m?ocid=msedgntp - najważniejsze, że im płacą za takie głupstwa, tym bardziej, że "dalsze badania są konieczne".  :shock:
Ale z drugiej strony jako konesre espresso miło mi, że ... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2021-01-26, 17:18:01
https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/kawa-latte-jest-najmniej-ekologiczna-ze-wszystkich-rodzaj%C3%B3w-kaw/ar-BB1d6X6m?ocid=msedgntp - najważniejsze, że im płacą za takie głupstwa, tym bardziej, że "dalsze badania są konieczne".  :shock:
Ale z drugiej strony jako konesre espresso miło mi, że ... ;)
Jak już zrobią globalną pustynię na planecie to "ślad węglowy" będzie na zero. 8)

admin

Gavroche

admin

Pies ma rozwolnienie i rzygawkę, po podaniu węgla i sulfonamidu, po zjedzeniu zaś to samo!
Przegłodzić z dostępem do wody i nadal węgiel podawać?
8l 30kg nmc... ;)