Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

O właśnie, cośw tym stylu, tylko tym razem lepiej aby chodziło to urządzenie na zimnej fuzji... ;)

renia

Widać, że nasi naukowcy zaczynają powoli doganiać tę technologię, która była ponad 1000 lat przed naszą erą... 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2023-01-22, 11:29:37
Widać, że nasi naukowcy zaczynają powoli doganiać tę technologię, która była ponad 1000 lat przed naszą erą... 8) :lol:

Nie powoli lecz już dogonili dawno  :wink: . Obrawszy kurs na pustynię usraelską, zaangażowali się czynnie w krążenie po niej. :mrgreen:

Zyon

Work Buy Consume Die

oldboy

Ciekawe, dodali chmiel by obniżyć u mężczyzn teścia zanim go odkryli :)

Zyon

W tamtych czasach na to mowili "zniewiescialosc" a nie niski tesc ;)
Work Buy Consume Die

oldboy

Tak czy siak piwa takowego chętnie spróbuję.  O ile piłem jak i warzyłem już różne cuda to w każdym zawsze był chmiel nawet w belgijskich co na niemiecką szkołę miały wywalone.

RafałS

Jest bardzo pozytywnie+  :wink: bo nie zestawili realnej siły nabywczej.
Wychodzi na to że cywilizacja kwitnie, poza unią usraelską.

Jarek

admin

No przecież, że nie opłaca się płacić za "zły cholesterol"... ;)

Blackend

Pamiętam jajka po 2,50zł za 10 szt. przez długi czas, a teraz są prawie po 8zł.
No ale teraz jest lepiej bo za Kaczyńskiego Polacy więcej zarabiają.  :lol:

RafałS

Masło 2zł... Ze 20 lat dykta&karton już będzie.  8)

Jarek

Nie ma knebli,  i jest jeszcze zdrowie, można uznać - złote czasy optymalne trwają ...

Jarek

Nawet wczasy... :lol:

Blackend

https://przegladsportowy.onet.pl/igrzyska-olimpijskie/najstarszy-zyjacy-olimpijczyk-ma-107-lat-i-zdradza-ostatni-raz-upilem-sie-w-1930-r/e31pmqd

"Nie palę i skończyłem z piciem alkoholu. Poza tym pilnuję diety, w zasadzie nie jem mięsa, staram się przyjmować jak najmniej tłuszczy i węglowodanów."
I jest recepta na długowieczność, nie jeść. ;)

Gavroche

Jak będę miał 107 to też pewno stracę apetyt. :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-01-25, 15:04:23
https://przegladsportowy.onet.pl/igrzyska-olimpijskie/najstarszy-zyjacy-olimpijczyk-ma-107-lat-i-zdradza-ostatni-raz-upilem-sie-w-1930-r/e31pmqd

"Nie palę i skończyłem z piciem alkoholu. Poza tym pilnuję diety, w zasadzie nie jem mięsa, staram się przyjmować jak najmniej tłuszczy i węglowodanów."
I jest recepta na długowieczność, nie jeść. ;)
Dobrze ze mu nie muszę wierzyć  :lol:

Zofia

Cytat: Gavroche w 2023-01-25, 15:18:51
Jak będę miał 107 to też pewno stracę apetyt. :D
:lol: :lol: :lol:,
3