Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-01-12, 10:45:43
Ja pisałem na początku pandemii że demokraci wojny zaczynają a republikanie je kończą Nie tylko,  czy to zmowa, czy jeszcze zdrowy naturalny  duch czlowieka
"Naturalny" przekładaniec procedury $rockefellerskiej. 8)

Jarek

RafałS

Jarek

No nie ma takiej umiejetnosci laczenia kropek Ale sie tym za bardzo nie martwie, bo wiele rzeczy ktore sam oceniam na tym forum, to tylko moje osobiste analizy na rozne tematy...Obecnie krytykuje Tuska - przypuszczam ze dokonuje skoku na Polske z agenda ktore chca znisczyc tradycyjne  rolnictwo w europie... 8)

RafałS

Takie tam wizerunki "pokojowych republikanów", których wyznaczoną rolą jest m.in. przegrupowanie sił, przygotowanie pod następny etap i atrakcje typu david19 conference introduction. Wiadomo - wojenki i zaprowadzanie demokracji po amerolsku to kosztowne, wyczerpujące "inwestycje", wymagające nieco przygotowań. 8)
https://www.youtube.com/watch?v=-Vr4vje9aW8
https://www.youtube.com/watch?v=LFnUJX_UB_8

admin

Całe n-syństwo hameryki wyłuszczył.  8)
TRUMP na prezydenta.  :D

Jarek

Gdyby nie porazka Trumpa, to by PiS przytulił, ale wtedy unia była ponad wszystko, dla mnie tez... 8)

renia

Cytat: admin w 2024-01-13, 09:54:01

Popieram! :D

renia

Cytat: Jarek w 2024-01-13, 10:05:10
Gdyby nie porazka Trumpa, to by PiS przytulił, ale wtedy unia była ponad wszystko, dla mnie tez... 8)

Tak jest namieszane w tej polityce, że nie wiadomo czego się spodziewać... :? Bunkier budować? :lol: ;-)

Jarek

Na ARD orginalne Trump jak zło tego swiata Na Tusowskim ARD tez beda mpwic , tylko ze nie ma czasu - bo wasik

RafałS

Cytat: admin w 2024-01-13, 09:54:01
:mrgreen:
A poważnie to ta sama gangsterka. Zwykła "przerwa na reklamy". :wink:

Jarek

Srokelfelerowi pilota zabiorą..  :lol:

RafałS

Jak mawiają u grubego davidka $rockefellera: "szczepionki ocaliły niezliczone życia" bo u krzywego davidka $rockefellera mawiano: za dużo ludzi na planecie. Trump faktycznie zaś wielce zasłużony w edukacji narodów względem david19 rządów konferencyjnych. 8)

RafałS

admin

Samo "niezdrowe czerwone mięso"! ;)

Jarek

Tam to mają pod górkę: Szczepic się nie mogą, dzieciaki w szkołach się zarażały covidem, bo  Łukaszenka nie kneblowal na złość  zachodowi narażając zdrowie  dzieciaków     Spalinowkami się zaczadzaja No i te ich wyroby mięsne zagrazajace zdrowiu  bez certyfikatu Unii A w ogóle to tam straszne  zacofanie -" otyłych i wydziaranych kobiet nie widać Karmiących matek ponoć dużo na ławkach w parkach... Taki kraj podbić super sprawa, za 5 lat 5 milionów chorych na cukrzycę na dzień dobry... No ale ten dyktator komunista  psuje wszystko.. :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-01-15, 21:47:01
https://youtu.be/D-AO5YEZVGs?si=ymRlfb6xI23oIAwT
U Dyktatora ameryka
'Widzisz synku? Tak wygląda baleron" :mrgreen:
Pojechali dzikusy do cywilizacji. :wink: