Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Trzeba by sie jakiego "Robespierra" zapytać ;)

Zyon

Cytat: admin w 2012-12-30, 08:06:41
Trzeba umysły jak najszybciej uwolnić od fizjologii i biochemii cielsk, bo to takie beznadziejnie zwierzęce i trącające zgnilizną jest!  :?
Geny nie będą potrzebne.   :D
Widzialem dyskusje adiunkta z pan badajacego jakies czerniaki i alzheimery, ktory przekonywal, ze alzheimer jest ze starosci i genow (prawdopodobnie, bo u nich wszystko jest "prawdopodobnie" i ze statystyk) a zywienie to mit, i z niego nie biora sie zadne choroby. Aha, no i mowil, ze nie ma czegos takiego, ze "substrat uruchamia gen", bo genami nie da sie sterowac. Polski naukowiec...
Work Buy Consume Die

administ

I bardzo dobrze, na Nobla zasługuje, tylko niech go ktoś zgłosi.  :D

Zyon

za mlody jest....no i jeszcze niczego nie wynalazl....na razie mowi to co mowia w hameryce ;)
Work Buy Consume Die

administ

Ale potencjał intelektualny ma!  :D

renia

Większość artykułów ma klimat bardzo pesymistyczny (nie twierdzę, że jest dobrze, ale dobre rzeczy też się zdarzają), niekorzystne zjawiska są uwypuklane, a korzystne (jak np. obniżka ceny gazu) są przemilczane. Komu zależy na coraz gorszym nastroju społeczeństwa?

http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Pechowy-2013-Horror-polskich-rodzin-Zycie-bedzie-drozsze,wid,15216617,wiadomosc.html?ticaid=1fcfa&_ticrsn=5

Za komuny było odwrotnie... :lol:

Dasna

A jeszcze tytuł musi być chwytliwy, typu : śmierć, masakra, horror, trup, krew, itp.......... :?

renia

Nieraz jest taki tytuł typu....Zginęło 100 osób... :shock:  :twisted: ja czytam, a to 50 lat temu np. w Hiszpanii... :lol:

Dasna

Tak tytuły są "zabójcze", maja za zadanie zaintrygować a treść nieważna. :?

renia

"Najciekawsze", to są te, że u jakieś celebrytki pojawił się cellulit ... :shock: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2013-01-02, 09:50:15
"Najciekawsze", to są te, że u jakieś celebrytki pojawił się cellulit ... :shock: :lol:
Taaa. :? Albo która ma większe "balony'.  :roll: Są to tematy "pasjonujące' Ja po prostu nie wiedziałbym jak mam dalej żyć, wychowywać dzieci bez takich "mądrości". Po ogłoszeniu , że jedna ma mniejsze a druga większe, po prostu przeżywam osobisty dramat :cry: Już świat mi się po prostu zawalił. :cry:

renia

Powinni wprowadzić ortodoksyjny egalitaryzm i wszystkim wszystko wyrównać... :evil: :lol:

Dasna

Może to nie było by złe.  :roll:
Taki Urząd Miar i Wag wszystko by nam wyrównał. A może potrzeba nam Mao Tse Tunga? I wszystkich w mundurki a w ręku książeczki? :roll:

renia

Ale jakby nas rozpoznawali... :roll: musiałyby być chipy... :?

Dasna

Cytat: renia w 2013-01-02, 12:02:04
Ale jakby nas rozpoznawali... :roll: musiałyby być chipy... :?
Można zakolczykować  :? Chociaż nie, ja mam już kolczyki w uszach to jednak lepiej wszczepić chipy. :roll:

renia

No to by je Tobie zabrali (mi też :() i dali nam "ładniejsze"... :?

Dasna

Hm , ale w zasadzie to to wszystko niepotrzebne , bo i tak jak wyrabiasz paszport to dajesz swoje linie papilarne do odskanowania, więc już nas mają. :?

renia

Mnie chyba jeszcze nie... :lol: Chociaż danych moich (nas wszystkich) mają co niemiara, do kilku pokoleń wstecz... :?

administ

Cytat: Dasna w 2013-01-02, 09:38:32
Tak tytuły są "zabójcze", maja za zadanie zaintrygować a treść nieważna. :?

Najbardziej chwytliwe to są np. takie: "Kolejna ofiara diety..." albo "rak po latach..." :wink:  :D

Zyon

Cytat: Dasna w 2013-01-02, 10:23:18
Może to nie było by złe.  :roll:
Taki Urząd Miar i Wag wszystko by nam wyrównał. A może potrzeba nam Mao Tse Tunga? I wszystkich w mundurki a w ręku książeczki? :roll:
Pol Pota :D I wszystko od nowa
Work Buy Consume Die