Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A kto to tak mądrze napisał?  :wink:  :D

Zyon

U nas figuruje jako Anakin, czyli mlody adept ZO zajadajacy sie bananami, ktore niedawno zamienil na 700g ziemniakow i to wszystko w ramach DO. Twierdzi, ze jakis pan wspolpracujacy z doktorem u Polonii w Vancouver, niejaki Szydłowski udoskonalil ZO mowiac, ze mozna jesc wegli 2x wiecej.
Work Buy Consume Die

renia

Szydłowski jest historykiem. Ciekawie pisze... :D

Zyon

To ten od Tajemnic Pisma Swietego?
Work Buy Consume Die

renia

Myślę, że ten sam. On pisał, że jest na ŻO, je 8 żółtek dziennie, a reszty to nie wiem czy pisał. A węglowodany 2 razy więcej dr. Kwaśniewski też pisał, ze można spożywać w postaci skrobi, ale organizmowi będzie się pracowało ciężej.

MariuszM

Cytat: renia w 2013-01-16, 17:17:03
Myślę, że ten sam. On pisał, że jest na ŻO, je 8 żółtek dziennie,
I chyba zaszkodziło... Ja mam wrażenie,że bije od niego zuoo :) Chyba,że to nie on.
CytatJezusowa narzeczona, z którą on spędził całe swoje życie, tańczyła całkiem nago, i tak rozebrana sała kutasy i lizała odbyty dla kasy, bo to była kurwa, tak jak cała reszta Jezusowych prostytutek,Natomiast moja narzeczona tańczy w częściowym negliżu, nasladując taniec Jezusowych prostytutek , żeby ci uświadomić do jakiego do jakiego żydowskiego alfonsa się modlisz. Tylko kurwy w niego wierzyły, a normalne kobiety nie chciały, Czy potrafisz odróżnić dobro od zła ? i ocenić kim był Jezus w Biblii?
https://www.youtube.com/watch?v=1QFQUuLkDzA&list=UUpdXoN2J3Irki8-9AWqtEsA&index=32

CytatWidze,że nie rozumiesz co mówie.Dr.Kwaśniewski w Polsce po prostu udziwnił starą dietę cukrzycową przez proporcję,żeby być orginalny.Dieta kapłańska to dieta Mojżesza,Hunzów,Masajów,Etiopów Długowiecznych itd.Jesz na niej najbardziej parszywe,najtańsze mięsa z supermarketu i nic ci nie szkodzi.Ja jednak zdecydowanie polecam dietę chudą dla każdego bo łatwiej ją zrozumieć.Jest równie zdrowa i łatwiejsza w stosowaniu.Z jedzeniem jest jak z paleniem,jak się organizm przyzwyczai to jest uzależniony.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4FGvMG9yEc

Takich "farfoclów" w komentarzach jest multum. To chyba ta patologiczna czynność mózgu...? :shock: :lol:

renia

Cytat: MariuszM w 2013-01-16, 17:56:44
Cytat: renia w 2013-01-16, 17:17:03
Myślę, że ten sam. On pisał, że jest na ŻO, je 8 żółtek dziennie,
I chyba zaszkodziło... Ja mam wrażenie,że bije od niego zuoo :) Chyba,że to nie on.
CytatJezusowa narzeczona, z którą on spędził całe swoje życie, tańczyła całkiem nago, i tak rozebrana sała kutasy i lizała odbyty dla kasy, bo to była kurwa, tak jak cała reszta Jezusowych prostytutek,Natomiast moja narzeczona tańczy w częściowym negliżu, nasladując taniec Jezusowych prostytutek , żeby ci uświadomić do jakiego do jakiego żydowskiego alfonsa się modlisz. Tylko kurwy w niego wierzyły, a normalne kobiety nie chciały, Czy potrafisz odróżnić dobro od zła ? i ocenić kim był Jezus w Biblii?
https://www.youtube.com/watch?v=1QFQUuLkDzA&list=UUpdXoN2J3Irki8-9AWqtEsA&index=32

CytatWidze,że nie rozumiesz co mówie.Dr.Kwaśniewski w Polsce po prostu udziwnił starą dietę cukrzycową przez proporcję,żeby być orginalny.Dieta kapłańska to dieta Mojżesza,Hunzów,Masajów,Etiopów Długowiecznych itd.Jesz na niej najbardziej parszywe,najtańsze mięsa z supermarketu i nic ci nie szkodzi.Ja jednak zdecydowanie polecam dietę chudą dla każdego bo łatwiej ją zrozumieć.Jest równie zdrowa i łatwiejsza w stosowaniu.Z jedzeniem jest jak z paleniem,jak się organizm przyzwyczai to jest uzależniony.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4FGvMG9yEc

Takich "farfoclów" w komentarzach jest multum. To chyba ta patologiczna czynność mózgu...? :shock: :lol:

Nie, to nie może być ten sam...Tamten to jest człowiek na poziomie, inteligentny i kulturalny. A tutaj szkoda słów... :?

administ

:?
Ale dobrze, że jeszcze nie cenzurują Internetu, choć ponoć się na to zanosi.  :(
I to tyle, co mam do powiedzenia na ten temat.  :D

renia

To jednak ten sam. Rozczarował mnie. Głównie formą... :?

administ

Przekaz jest do określonej grupy, więc i forma dostosowana perfekcyjnie.  :wink: :D

MariuszM

Osobowość nie jedno ma imię....  :) osobowość "patologiczna"  :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2013-01-16, 18:13:00
To jednak ten sam. Rozczarował mnie. Głównie formą... :?
To ten facet? Slabo. Ale NLP sie naczytal, nie dziwne, ze takie mlodzeniaszki jak Anakin latwo sie lapia na takie tricki.
Work Buy Consume Die

Zyon

No to slaba rekomendacja, a Anakin twierdzi, ze
CytatTym jednym, dość krótkim, filmem na YT, w którym napomknął, a nawet zaprezentował 2 książki o ŻO, uczynił więcej dobrego, tak dla samego dr-a Kwaśniewskiego, jak i dla jego modelu żywienia
Work Buy Consume Die

renia

Ja jeszcze na spokojnie obejrzę jego 3 filmy na YT. Tak urywkami słuchałam i w sumie mało mogę oceniać... :?

Zyon

Hmmm no obejrzalem, poczytalem.......pare jego cytatow
Cytat
Ja jem tylko najtasze tłuste mięsa,mleko,sery i szproty z puszki w oleju, i białe najtańsze jaja z supermarketu od 18 lat , ja i moi znajomi, i wszyscy wyleczyliśmy się się z trapiących nas chorób nieuleczalnych.

Dla kulturystów ja bym zalecił jedzenie 4-6 całych jaj dziennie ,i zdecydowanie się na któryś z z podanych diet. Jemy bardzo chudo lub bardzo tłusto,ale nie wolno tego zmieniać zbyt często bo rozregulujesz metabolizm. Organizm funkcjonuje najlepiej jesli już przestawi się,i przebuduje do konkretnego odżywiania i go nie zmienia.Najlepsze białko jest w żółtkach i białku jajka.

rowadząc klinikę dietetyczną w Kanadze wyleczyłem z chrób nieuleczalnych, doradztwem dietetycznym.Na zdrowym trudno jest jednak zarobić więc to rzuciłem.
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Szkoda, że koniec świata go nie zabrał...

renia

Obejrzałam kilka jego filmów i uważam, że to co on mówi ma sens...forma trochę mnie zraziła...
Kościół nas oszukuje jak mu pasuje... :?

Zyon

Owszem moze i ma ale to z kolei jest przeciwna stronaskrajnosci. Moglby podac zdrodlo, bo w komentarzach sa rozne opinie
Work Buy Consume Die