Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale to nic emocjonalnego dla zawodowców, więc spoko... ;)

Blackend

Bobby

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-25, 19:31:20
Cytat: Bobby w 2016-09-25, 13:26:43
Kofa to akurat najgorszy stymulant ze wszystkich. Ogólnie nie podoba mi się hipokryzja na forum. "Na ŻO nic ci nie będzie potrzebne" a alkohol dalej się sączy, kawa obfcie się leje z kubków, kurzy się gęsto z papierosów. Nic nie jest potrzebne i nic nie jest zabronione. Jak alko mi nie zaszkodzi to wszystko inne mi nie zaszkodzi.

kawa służy Optymalnym do połączenia 300ml śmietanki dziennie. Z Zosią nie wypilibyśmy innej!    :D
Ohydnie gorzka  ;-)

Fenidaty też służą optymalnym.

Cytat: Gavroche w 2016-09-25, 19:32:44
Kolega Bobby nie czuje różnicy między "nie potrzebują" a "mogą". ;)
Jak rzekłeś to z pewnością musi być prawda.

Gavroche

Mogę się mylić, a jaka jest Twoja prawda? ;)

administ

Zyon

Cytat: Bobby w 2016-09-25, 13:26:43
Ogólnie nie podoba mi się hipokryzja na forum. "Na ŻO nic ci nie będzie potrzebne" a alkohol dalej się sączy, kawa obfcie się leje z kubków, kurzy się gęsto z papierosów. Nic nie jest potrzebne i nic nie jest zabronione. Jak alko mi nie zaszkodzi to wszystko inne mi nie zaszkodzi.
NO i co ? Lyso wam? :lol: :lol: :lol: Zamiast religiie sobie zrobic wy normalnie zyjecie :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ja nie robię żadnej z wymienionych rzeczy, to co się mam odzywać, wy jesteście hipokrytami. ;)

administ

Umartwianie się własnym stanem zdrowia jest korzystniejsze niż umartwianie religijne, raczej... ;)
Umartwianie się cudzym zdrowiem, to już zboczenie. ;)

Zyon

Kolega widocznie zrozumial, ze jezeli "nic nie jest potrzebne" to i myslenie tez.
Work Buy Consume Die

administ

vvv

Wiwisekcja plaskacza.

Apple iPhone 7 Plus
Tu niespodzianka i przestroga dla zabierających się za samodzielne naprawy. Ten model trzeba otwierać w odpowiednią stronę, inaczej ryzykuje się wyrwanie dwóch taśm z przewodami.

http://m.onet.pl/gadzety/smartfony,hjk58d

8)

Blackend

Spoko, jestem na etapie jakiejś Lumii, której już w domu nikt nie chce. ;)  :lol:

administ

Ale appla to tylko ponoć snoby kupują. ;)

Diogenes z Synopy

Cytatskorzystał z nowej metody „trojga rodziców” – z komórki jajowej matki wyjęto jądro (pozostawiając mitochondria z wadliwym DNA) i umieszczono w komórce dawczyni ze zdrowymi mitochondriami. Komórkę zapłodniono nasieniem ojca.

Cała operacja musiała być wykonana w Meksyku, w USA taki zabieg jest zabroniony. – W Meksyku nie ma zasad. A ratowanie życia jest jak najbardziej etyczne – rozprawia się z krytykami Zhang

http://www.rp.pl/Medycyna-i-zdrowie/160929320-Urodzilo-sie--pierwsze-na-swiecie-dziecko-trojga-rodzicow.html

administ

A tak normalnie to już dziecioków nie umiom robić? :roll: ;)
Może 500+ trza dać? ;)

Blackend

Cytat: admin w 2016-09-28, 10:16:25

Ma się rozumieć, dlatego tu rządzą "chińczyki". ;)  :lol:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-28, 10:35:43
Cytatskorzystał z nowej metody „trojga rodziców” – z komórki jajowej matki wyjęto jądro (pozostawiając mitochondria z wadliwym DNA) i umieszczono w komórce dawczyni ze zdrowymi mitochondriami. Komórkę zapłodniono nasieniem ojca.

Cała operacja musiała być wykonana w Meksyku, w USA taki zabieg jest zabroniony. – W Meksyku nie ma zasad. A ratowanie życia jest jak najbardziej etyczne – rozprawia się z krytykami Zhang

http://www.rp.pl/Medycyna-i-zdrowie/160929320-Urodzilo-sie--pierwsze-na-swiecie-dziecko-trojga-rodzicow.html

Bawią się w Pana Boga i kasę grubą za to dostają...Takie rzeczy, o ile w ogóle powinny być, to tylko z prywatnych pieniędzy zainteresowanych tym osób... Ja wolę płacić podatki na 500+... 8)

Diogenes z Synopy

Ja też. Niech im na zdrowie wyjdzie.  ;-)  To nic, że masło podrożeje i śmietanka (czy ktoś teraz takie coś jada? :roll: ;-) )

administ

Byle jajca przepiórcze miały zbyt, bo ponoć nie szkodzą tak jak kurze... ;)

vvv

Cytat: Blackend w 2016-09-28, 11:35:17
Cytat: admin w 2016-09-28, 10:16:25

Ma się rozumieć, dlatego tu rządzą "chińczyki". ;)  :lol:

Ciekawe jak sobie ludzie wyobrażają gdzie apple powstają i jak można zorganizować pracę w fabryce gdzie pracuje 50 000 osób.
50 000 osób i jedna zmarła - niebywałe, to pewnie gorzej niż w polskich kopalniach, a może i nie.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3557310/Inside-secretive-Chinese-iPhone-factory.html

:shock: