Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

O Atkinsie wspomnieli, a o jego polskiej modyfikacji ani słowa? ;)
Bardzo dobrze, że już przestali Doktora z ta całą resztą zestawiać, bo zwyczajnie nie wypada.  8)

administ

Atkins to amerykańska modyfikacja Diety Optymalnej na chudo... ;)  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2017-11-10, 19:26:27
O Atkinsie wspomnieli, a o jego polskiej modyfikacji ani słowa? ;)
Bardzo dobrze, że już przestali Doktora z ta całą resztą zestawiać, bo zwyczajnie nie wypada.  8)
:lol:
Nauczyli się w końcu szacunku :lol:

administ

Milczą, bo nie chcą mówić źle... ;)  :lol:

Jarek

Radomiak

Cytat: Jarek w 2017-11-10, 20:33:38
No i wygląda na to, że ludek przez setki tysięcy lat guzik wiedział,ale teraz już wie! :roll:

Gavroche

Dlaczego dla niektórych świat jest czarno-biały:
http://architekturasukcesu.pl/czarno-bialy/

madre

Cytat: madre w 2017-10-24, 18:46:46
Czy ktoś mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć to co napisano w nr 39 "Przegląd" z 2004 roku :

"....Niewesołe były również kontakty z Kościołem. Kard. Gulbinowicz nie zgodził się na to by chociaż jeden dom opieki społecznej żywić tłusto. Widać, księżom nie zależy na wzmocnieniu narodu. Nie udało się także przebić do papieża......"
Powyższe pochodzi z artykułu: " Za co Wałęsa kocha Kwaśniewskiego"
Chciałbym podziękować za milczącą odpowiedź. Widać niestosowność mojego pytania wobec: "wdzięczności obdarowywanych":
https://www.youtube.com/watch?v=oSroW_27qg8  :cry:

administ

A który to ten "ktoś"? :roll:  :?
"Ktosiu" odpowiedz...  :D

Radomiak

Cytat: admin w 2017-11-12, 09:28:04
Ja odpowiem za" ktosia", bo dla mnie to jasne ( choć mogę błądzić :lol:).
Chleb to świętość!!!
I co? Głupotę czynią??? szacunek,  wierność i "miłość" przy tym zyskując/kupując (?)?

administ

Bo dieta z ciała i krwi jest lepsza niż tylko z ciała i wody.  8)

Radomiak

:lol: Już nie chciałem wkraczać czysto w dogmaty, skubnąłem ich obawy utraty wiarygodności w wierze. :lol:

madre

Ktoś, to takie indywiduum, którego wola sumuje się na wyższym poziomie społeczeństwa i wyraża w wyborach jako "wolna", zbiorowa "mądrość narodu".  8) Bo wiadomo w demokracji, że większość nie może się my(d)lić.  :wink:  

Radomiak

Cytat: madre w 2017-11-12, 09:55:22
Ktoś, to takie indywiduum, którego wola sumuje się na wyższym poziomie społeczeństwa i wyraża w wyborach jako "wolna", zbiorowa "mądrość narodu".  8) Bo wiadomo w demokracji, że większość nie może się my(d)lić.  :wink:  
Może i myli  :lol: bo w sforze wszystko zależy od samców/samic alfa, a ludzie nie wilki. (enigma  :lol:) :wink:

administ

Otyłość sprzyja antypolskiej ksenofobii na wyspie.  8)

Blackend

Ale mój kuzyn co na odwiedzinach u rodziny był w sobotę poleciał z powrotem na wyspy.  8)
Woli angielską ksenofobię niż dobrozmianową. ;)  :lol:

administ

Wyrodek jakiś, co nie chce do Ojczyzny lubej wrócić się zza morza... ;)

Blackend

Nawet mu to przez myśl nie przechodzi.  8)
Ceny biletów lotniczych są już od dawna na poziomie przystępnym dla angielskiej klasy średniej.  8)
Częściej się widzimy niż dawniej, gdy mieszkaliśmy pół godziny jazdy samochodem od siebie.  :lol:

madre

Zapraszają na kawkę z mleczkiem. Lubicie optymalnie, to może spróbujcie?
https://youtu.be/07mkwFwjGPs