Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ciechocinku - wrzesień 2016

Zaczęty przez renia, 2016-08-12, 15:44:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

Dobrze, co jakis czas, zobaczyc kwitnace pokolenie "optymalnych", dzieki takim fotom czlowiek od razu widzi swietlana przyszlosc i pewny sukces.

Jarek

No żałuje że nie byłem , bo chyba o kamieniach kałowych było  :lol:

administ

Dziwnym trafem sami zdrowi byli i nic o chorobach nie było mówione!  :shock:  :lol:
Same dobre porady tylko, jak utrzymać w dalszym ciągu to, co każdy samodzielnie uzyskał.  8)

Blackend

Fajnie było, a Ciechocinek o tej porze roku jest piękny. Nic nie odstaje od zachodnich kurortów, no i wszędzie na nogach blisko. ;)  :D

administ

Trzynaście minut do ogólniaka miałem solidnym krokiem ;)

Jarek

Cytat: admin w 2016-09-09, 07:11:20
Dziwnym trafem sami zdrowi byli i nic o chorobach nie było mówione!  :shock:  :lol:
Same dobre porady tylko, jak utrzymać w dalszym ciągu to, co każdy samodzielnie uzyskał.  8)
Nie wierzę . :shock:
Wstrzymywać . :wink:

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-09-09, 17:17:34
Fajnie było, a Ciechocinek o tej porze roku jest piękny. Nic nie odstaje od zachodnich kurortów, no i wszędzie na nogach blisko. ;)  :D
Miasto jest ok ,ale te turystki ? :shock:

administ

Bardzo miła informacja dla mnie, że dzięki informacjom zawartym na tym Forum, kilku osobom udało się dopasować sobie poprawnie chomąto i ustabilizować dobrostan.
Bardzo się z tego cieszę!  :D

Jarek

Dlatego masz tyle szacunku wśród optymalnych i nie tylko  :lol:

administ

Blackend

Cytat: admin w 2016-09-09, 17:32:37
Trzynaście minut do ogólniaka miałem solidnym krokiem ;)

Czasy się zmieniają, poziom coraz wyższy i tyle teraz niektórzy samochodem dojeżdżają. ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2016-09-09, 17:38:14
Miasto jest ok ,ale te turystki ? :shock:

Dlatego trzeba przyjechać aby zaniżyć poziom. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2016-09-09, 17:59:43
Bardzo miła informacja dla mnie, że dzięki informacjom zawartym na tym Forum, kilku osobom udało się dopasować sobie poprawnie chomąto i ustabilizować dobrostan.
Bardzo się z tego cieszę!  :D

Ja też się cieszę, bo to radosna informacja dla niektórych jest. ;)

Jarek

Blackend

Wiadomo, Administracji zawsze wszyscy sprzyjają. ;)  :lol:

Jarek

Ja z tej Administracji brałem garściami ,to pierwsza co za darmo dawała :lol:

Blackend

Jarek

Ja tez mam problem ,bo cały czas biorę ,a oni nic nie chcą  :wink:

Blackend