Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ciechocinku - wrzesień 2016

Zaczęty przez renia, 2016-08-12, 15:44:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: renia w 2016-08-14, 08:44:16
A zresztą to ja nie jestem organizatorką.

To kto w końcu organizuje to spotkanie, bo liczyłem na chleb ze smalcem, a tak to nie wiem czy tam będzie co optymalnego do jedzenia? ;)

administ

:?
Konkurs na najlepszy chleb by się przydał... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-08-17, 19:15:24
Cytat: renia w 2016-08-14, 08:44:16
A zresztą to ja nie jestem organizatorką.

To kto w końcu organizuje to spotkanie, bo liczyłem na chleb ze smalcem, a tak to nie wiem czy tam będzie co optymalnego do jedzenia? ;)
Będzie ale do syta trzeba .Chlebek ze smalcem to wieczorkiem przy grillu.  :lol:

Blackend

Aha, taki optymalny underground i powrót do korzeni. ;)  :lol:

administ

Takie dochodzenie przyczyn, dlaczego czasem nie działa, nawet u wieloletnich "optymalnych"... ;)
Ponoć niektórym się nawet pogarsza po tych innowacyjnych terapiach!  :lol:

Blackend

:lol:
Ale najważniejsze, że szukają swojej drogi i mają zajęcie, bo co by to było gdyby tak wszyscy się nudzili.  :lol:

administ

Właśnie, tylko problem w tym, że u wielu świadome dbanie o zdrowie prowadzi do kalectwa... ;) 
To zjawisko występuje szczególnie u tych "normatywnych", co normy muszą badać każdego dnia!  :lol:
Choćby sikając po palcach.  8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-08-17, 20:49:44
Ale najważniejsze, że szukają swojej drogi i mają zajęcie, bo co by to było gdyby tak wszyscy się nudzili.  :lol:
Ta droga jest utwardzona ,ale po wertepach to ekstrema  ,dlatego  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2016-08-17, 20:54:32
Choćby sikając po palcach.  8)

A to ci, którzy kochają formuły, a potem narzekają, że mają obsikane palce. ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2016-08-17, 21:00:38
Ta droga jest utwardzona ,ale po wertepach to ekstrema  ,dlatego  :lol:

Wiadomo, że naokoło po wertepach lepiej, bo jak się człowiek nie umęczy, to się terapia nie liczy. ;)

administ

Krzysiek jechał starą jedynką do Łęczycy i mówił, że droga zupełnie puściutka i nawet Policja nie łapała.  :D
Ja tam wolę na A1 wjechać, bo ten "teren zabudowany" teraz taki niebezpieczny, ledwie się gazu trochę doda i zaraz mogą zabierać prawo jazdy na kwartał...  :?

Blackend

Nie lubię powiatowych dróg, bo tam niepewni rowerzyści i nie tylko jeżdżą, szczególnie wieczorem.  :? ;)
Byliśmy ostatnio na wsi. Jadę i patrzę, a w remizie impreza. Na parkingu full aut, no i wiadomo, że jak przyjechali, to muszą wrócić.  :lol:

administ

Bo u nas nie ma kultury jazdy po pijaku!  :?
Zamiast łagodnieć, to pierwszy sort się agresywny robi i zamiast jechać powolutku, to cisną ile fabryka dała, do pierwszego zakrętu.  8)

Blackend

Podnieśliby do 1 promila jak w normalnych krajach, a tak to z każdego w poniedziałek rano przestępcę robią.  :?  8)

administ

W ogóle powinni zaprzestać kontroli trzeźwości, bo to ta sama sytuacja, jak z łapaniem złodzieja przed włamaniem - mogą mu skoczyć.  8)
To samo z pijakami - dojechałeś udało ci się, ale za wypadek ze skutkiem śmiertelnym z ciupy nie wyjdziesz, choćbyś był samą Dudą!
Bo prawo to ma być prawo, a nie represjonowanie niewinnych...  8)
A masowe badanie trzeźwości przez policję nie ma umocowania prawnego, ponieważ policjant może zażądać dmuchania w alkomat tylko w przypadku popełnienia przynajmniej wykroczenia - jakby co.
Ale ponieważ u nas jest powszechność nieznajomości prawa, więc i ponoć "dobra zmiana" ma rację wykańczając Trybunał Konstytucyjny...  :lol: :lol: :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-08-18, 08:17:37
Trybunał Konstytucyjny...  :lol: :lol: :lol:
nota bene - część z nich wybranych niezgodnie z prawem   :lol:

administ

Ale to wina "dobrej zmiany", bo Kaczyński w ostatnim szeregu służył, a Rzepliński w pierwszym... ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-08-18, 09:25:12
Ale to wina "dobrej zmiany",
zgadza się. Trzeba było coś zrobić, bo już się zanosiło, że  hordy analfabetów będą przyjmować władzę.  ;-)
I wybrano w razie czego o paru sędziów więcej (z jedynej słusznej partii)   ;-)