Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Woda utleniona i ocet jabłkowy?

Zaczęty przez ernastallegro, 2017-01-06, 16:47:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Mydło zamiast dezodorantu? Chyba nie zadziała  :D

Gavroche

Anulka177

Nic z tych rzeczy, najpierw mydło, potem dezodorant, inaczej się nie da  :D

Jarek

Jarek

Cytat: Gavroche w 2017-01-07, 20:51:17
W płynie może? ;)
Ale co w płynie ? Ostatnio  jesteś bardzo tajemniczy  :lol:

ernastallegro

Widać, ze macie spore poczucie humoru. Czasami warto jednak zachować trochę powagi...

O wodzie utlenionej i occie jabłkowym powiedział mi kolega który jest trenerem personalnym(na diecie optymalnej jest o wielu lat). Tutaj chciałem skonfrontować czy rzeczywiście przyniesie to jakieś zalety. 

ps.A jedzenie codziennie kiszonek(kapusta, ogórki)? Co o tym sadzicie?

administ

Może wpisuj sobie w wyszukiwarkę forumową, co Cię interesuje, bo powtarzanie w koło Macieju tego samego jest strasznie nudne.
Dla przykładu wpisać: "kiszone" tu - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?action=search2 - i wieczór czytania...  8)

Anulka177

Faktycznie, rzuciłam okiem z ciekawości i "kiszonego" jest od metra i trochę  :lol:

administ

:lol:
Wiem, bo sam też trochę na ten temat tu napisałem... ;)
I lepiej już nie napiszę, bo w tej materii mało zmian.  8)
Może tylko tyle, że teraz niezłe robią te "lacido..." w kapsułkach, więc jak się czasem zaprawi, to tylko na zdrowie wyjdzie, ale zaraz będą gdybać, że "kwaśniewski" każe proszki suplementacyjne łykać... ;)  :lol:

Jarek

administ

Blackend

Jarek

Właśnie .
A optymalna kobieta powinna umieć dobrze ogóra zakisić. 8)

Blackend

Jasne, nawet nie tylko kobieta. ;)

anakin

Cytat: Anulka177 w 2017-01-07, 17:15:47
I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe  :D

A ja glupi od paru lat szarpie sie na:

http://www1.macys.com/shop/product/yves-saint-laurent-la-nuit-de-lhomme-deodorant-stick-2.6-oz.?ID=410365

...jako uzupelnienie do "Le Parfum" z tej samej linii. =p

Anulka177

Cytat: admin w 2017-01-08, 19:59:03
Wiem, bo sam też trochę na ten temat tu napisałem... ;)
I lepiej już nie napiszę, bo w tej materii mało zmian.  8)
Może tylko tyle, że teraz niezłe robią te "lacido..." w kapsułkach, więc jak się czasem zaprawi, to tylko na zdrowie wyjdzie, ale zaraz będą gdybać, że "kwaśniewski" każe proszki suplementacyjne łykać... ;)  :lol:
To może ja wrzucę, czego używam (niech na mnie psy wieszają  8)) Fajnie zakwaszają śmietankę :)
http://www.zakwaski.pl/zakwaski-produkty.php

administ

O jak fajnie, można sobie dobrać, co się chce! ;)
Bo bakterie jelitowe to największy "organ" wewnętrzny, co dużo może zrobić za wątrobę, a nawet więcej, dlatego trzeba o niego dbać.
Dobra flora jelitowa chroni przed wieloma awitaminozami, głównie z grupy B jakby co, o czym nie wiedzieli "naukowcy", co twierdzili, że Dieta Optymalna jest zła, bo: "ble ble ble ble, dlatego trzeba jeść liście." ;) :lol: