Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Karczek ze słoniną

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2017-01-13, 15:41:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Apetyczna, (tak z chrzanikiem :D) ale co jest na niej na górze... :roll:

Teresa Stachurska


administ

Prościej Kobe beef sobie sprawić, bo nie trzeba szpikować słoniną... ;)

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2017-01-13, 17:16:15
Cebula :) 


Taka pieczona cebula też jest smaczna (ale potrawy nie upiększa :? :lol:) i mięsu smak poprawia... :D

Jarek


administ

Dużo cukru i aż 33 kcal... ;)
Jak się tłuszczu nassie, to lepiej nie gadać!  8)

Blackend

Za to czuć potem z kilometra. ;)

administ

Ale najpierw się przetrawić musi... ;)

Blackend

Ale później już tylko leci w świat informacja o dzisiejszym obiedzie. ;)

Anulka177

Cytat: admin w 2017-01-13, 17:24:28
Prościej Kobe beef sobie sprawić, bo nie trzeba szpikować słoniną... ;)
Nie każdego stać  :? A raczej prawie nikogo  :lol:

renia

Kijowski na fakturę może by kupił... :roll: :wink:

administ

Cytat: Anulka177 w 2017-01-13, 20:48:46
Cytat: admin w 2017-01-13, 17:24:28
Prościej Kobe beef sobie sprawić, bo nie trzeba szpikować słoniną... ;)
Nie każdego stać  :? A raczej prawie nikogo  :lol:

Za 500+ się stek w knajpie kupi... ;)

Blackend

Jadłem raz takiego z argentyńskiej krowy, nie powiem, dobry był.  :D

administ

A ja tam wołowiny unikam jak ognia... ;)

renia

Cytat: Blackend w 2017-01-13, 20:57:46
Jadłem raz takiego z argentyńskiej krowy, nie powiem, dobry był.  :D

Gdybyś o tym nie wiedział, że to argentyńska, to pewnie nie byłaby taka dobra... :roll: :lol:

administ

Argentyńską po zapachu łatwo poznać... ;)

Blackend

 :lol:
Na szczęście się nie wściekłem. ;)

Anulka177

Cytat: admin w 2017-01-13, 21:00:20
A ja tam wołowiny unikam jak ognia... ;)
A co nie tak z wołowiną? Bo my od czasu do czasu coś wołowego opędzlujemy  :roll:

renia

U nas też tak średnio raz w miesiącu jest (albo gulasz, albo zrazy, albo w zupie)...