Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Bezdech nocny, także stłuszczenie wątroby – wyleczone

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2017-01-25, 18:09:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dopiero dzisiaj przeczytałam ten piękny wpis :D Wątroba stłuszczona wyleczona i praktycznie pozbycie się też bezdechu nocnego "w pakiecie". :D Jednak w Wiedniu to mają wysoki poziom medycyny...  :mrgreen:
Moja 33-letnia znajoma martwi się swoim wynikiem USG, który wykazał jej stłuszczenie wątroby. Lekarka zabroniła jej jeść masło (zastąpić je margaryną), smażone rzeczy...i na dalsze badania wysłała. Ja jej dałam artykuły o wyleczeniu wątroby... 8)

Teresa Stachurska

Jarek

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2017-01-26, 15:35:21
Znajoma przeczytała?

Tego nie. Ta znajoma, to jest pani, która mi w domu pomaga (nie codziennie).
Ja jej dałam artykuły dr Kwaśniewskiego (tę relację też jej pokażę, to bardziej przemawia do większości chorych, jak osoba wyleczona pisze o sobie).
Jeszcze dla jej siostry wydrukowałam, gdyż ona ma żółtaczkę typu B i bardzo dużo tych jakichś tam enzymów i ma brać interferon (w dzieciństwie była szczepiona przeciw tej żółtaczce). Boi się tego leku, płacze i ponoć nie chce z nikim rozmawiać. Nie wiem czy te artykuły (z odpowiedzi na listy) przeczyta...
Ja to się nasłucham historii... :?  8) tych miłych jakoś mniej. Ludzie na ogół się "wynurzają" jak jest źle. Jak jest dobrze to się nie chwalą... :roll:

Blackend

renia

"Człowiek zdrowy ma wiele marzeń,
Człowiek chory ma tylko jedno - wyzdrowieć"...

administ

A to nie lepiej "pójść do Abrahama na piwo", bo takie nierealne marzenie tylko przygnębia bardziej... ;)

Blackend

A co tam leją, bo jak koncerniaki, to się nie opłaca. ;)

renia

To już chyba lepiej przejdź na islam... 8) Po piwie możesz mieć stłuszczenie wątroby... :? :lol:

Blackend

Anulka177

Cytat: renia w 2017-01-26, 21:51:29
To już chyba lepiej przejdź na islam... 8) Po piwie możesz mieć stłuszczenie wątroby... :? :lol:
Ale jak islam to pyszna karkóweczka na smalcu odpada, po co komu takie niebo?  :? :roll: :mrgreen:

administ

Na osłodę dają czterdzieści sztuk nietkniętych, więc co tam karkówka... ;)

renia

Nie dziwię się, że kobiety w islamie nie mają duszy. Co one by w takim niebie robiły? Patrzały na swoich zabawiających się mężów... :roll: 8) Co za wiary potrafią wymyślić... :roll: To trzeba mieć sporą fantazję... :roll:

administ

Raczej starczy być chłopem, aby się okazało, że to piękna wiara... ;)
Normalnie jak w reklamie planety Warka.  :D

renia

Wężykiem to z tej planety Warki wracają na Ziemię... :lol: