Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Ostrzyce - 2017 (27-28 maja)

Zaczęty przez renia, 2017-02-27, 10:28:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Głównie po to aby zaprzeczyć kłamliwej retoryce, że Dieta Optymalna "jest monotonna - tylko piwo i golonka oraz maszyny jądrowe na pustyni i zaszyfrowane listy od Clinton", a tu proszę - 700 przepisów się zrobiło, zbilansowało, a i trzy razy tyle by można, bez trudu...  8)
Tylko po co? :roll:

renia

Cytat: Jarek w 2017-03-05, 10:32:13
Cytat: renia w 2017-03-05, 10:14:21
Był chleb biszkoptowy z KK-700... :P A nawet jakby był zwykły, to nie trzeba go jeść... :lol:
Oj Reniu, blisko jesteś wszystkiego, a Ty dalej te swoje zachcianki.Przecież KK700 została napisana dla wielu z litości, żeby tej wolności troszkę poczuli.

Dobrze, że mi to wszystko cierpliwie tłumaczysz... 8) Co ja bym bez Ciebie zrobiła... :? 8)

administ

Anulka177

Cytat: Jarek w 2017-03-05, 08:42:13
Cytat: Anulka177 w 2017-03-04, 22:01:25
Pierwszy raz chleb optymalny jadłam właśnie w Ostrzycach, bo w domu chleba ani pseudochleba się u nas raczej nie jada. Przynajmniej spróbowałam, jak smakuje   :wink:
Nie :shock:. Naprawdę dają chleb?  :shock:Myślałem że żartujemy :lol:
O bosze ile tarczyc :shock: :shock:
No niby jest ten chleb optymalny, ale bez smalcu  :? Czyli się nie liczy :? :wink:

renia

Ale jak dorzucisz golonkę i piwo, to też ujdzie w tłoku... 8) :lol:

Anulka177

No wtedy to wiadomo, każdy lotnik ci to powie  :lol:

renia

A nie znam żadnego... :? :roll: A właściwie to jednego byłego lotnika znam, ale nic mi o golonce nie mówił... :? :lol:

Anulka177

Dr Kwaśniewski wiedział sporo o lotnikach  :D

Jarek

Cytat: admin w 2017-03-05, 10:38:42
Głównie po to aby zaprzeczyć kłamliwej retoryce, że Dieta Optymalna "jest monotonna - tylko piwo i golonka oraz maszyny jądrowe na pustyni i zaszyfrowane listy od Clinton", a tu proszę - 700 przepisów się zrobiło, zbilansowało, a i trzy razy tyle by można, bez trudu...  8)
Tylko po co? :roll:
Oprócz tego żarcia nic nie dostrzegają, a miało być odwrotnie 8)

Ale ważne że aniołów przybywa, bo to dobra zmiana :lol:

renia

Cytat: Anulka177 w 2017-03-05, 11:12:05
Dr Kwaśniewski wiedział sporo o lotnikach  :D

Tak. Biedni lotnicy... :?

Jarek

Cytat: renia w 2017-03-05, 11:07:56
Ale jak dorzucisz golonkę i piwo, to też ujdzie w tłoku... 8) :lol:
Bez piwa to głowa się kiwa :lol:

Mirek

Cytat: renia w 2017-03-05, 11:11:15
A nie znam żadnego... :? :roll: A właściwie to jednego byłego lotnika znam, ale nic mi o golonce nie mówił... :? :lol:
Nie wiem którego lotnika masz na myśli, ale golonkę to ja chętnie.
Do spóły z żoną (zupełnie nieoptymalna) - ona zagospodarowuje te chude fragmenty.

renia

8) "Puknij w stół, a nożyce się odezwą"... :lol: Albo to jest telepatia.  :roll: Myślałam o Tobie... 8) :lol:

administ

Mirek

Cytat: renia w 2017-03-05, 12:27:34
8) "Puknij w stół, a nożyce się odezwą"... :lol: Albo to jest telepatia.  :roll: Myślałam o Tobie... 8) :lol:
:) :D :lol:

renia

Tyle czasu tutaj nie zaglądałeś, a jak napisałam o Tobie, to od razu się pojawiłeś... :shock:
Albo masz takie powiadomienie w smartfonie... 8) :lol:

Anulka177

Nie dość, że lotnik, to jeszcze szpieg  :shock: :lol:

renia

Mirek

Hmm... nie wiedziałem, że to o mnie.
Od zainteresowania dr Kwaśniewskiego dietą lotników wojskowych, wzięło się moje zainteresowanie ŻO.

renia

Każdy ma swoją drogę na ŻO. Ty miałeś łatwiej, bo nie krok po kroku na piechotę, tylko samolotem... 8) :lol: