Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Obiad

Zaczęty przez renia, 2017-04-01, 13:40:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Cytat: Gavroche w 2018-03-23, 19:21:22
Proponuję bretarianizm. 8)
Aż wygooglować musiałam, a to tylko zwykła Prana  8)

administ

Jak zwał, tak  zwał, byle wiadomo o co chodzi... ;)

vvv

"Przybliżając" - chodzi o to że zje jak mu zaczyna energii z powietrza brakować,
a nie przestaje jeść jak już z braku miejsca powietrza wciągnąć nie może.
:shock: :wink:

administ

Spoko, da się tylko trzeba pić oxydan bogaty w minerały, wyłapywać kwanty, a zamiast tlenu, tlenek węgla(IV) wiązać w sachar produkując tlen, bo tłuszczu nie da się z energii i ditlenku węgla wyprodukować bezpośrednio.  :D
Da się po bretariańsku, bo geny są uśpione, tylko trzeba je sobie uruchomić. ;)

Gavroche

Kiedyś rozmawialiśmy o kolesiu, który nie jadł przez rok.
Był bardzo otyły, pił wodę i brał preparat wit-min. :D
Mówiłeś, że spoko się da przez rok, ale cały czas? :?

administ

Jak miał z około 90kg w słoninie odłożone to jak najbardziej, bo:
2000kcal*365dni:9kcal:1000g = x kg tłuszczu
No chyba, że się omyliłem, bo liczę w pamięci i zaokrąglam, bo właśnie jestem w lesie i nie mogę się skupić, bo ptaszęta śpiewają... ;)
Ale dla mnie takie "doświadczenie" należy do kategorii karkołomnych.  8)

Ukko

Wracając do oddychania, nie wiedziałem, że dużo lepiej jest to robić tylko przez nos. :)
http://butejko.pl/artykuly/jak-przestac-oddychac-ustami/

https://www.youtube.com/watch?v=wgwxn9mRpAY&t=7s

Gavroche

Spróbuj przebiec kilka kilo lub zrobić ciężkie siady z obciążeniem, oddychając nosem. ;)

Jarek

Najlepiej to jak potrafi oddychać całą piersią :lol:

administ

I przeponą poprawić... ;)

Jarek

Gavroche

Ruscy sportowcy testowali rozmaite konfiguracje; wdech nosem, wydech nosem, wdech nosem wydech ustami, dwa wdechy, jeden wydech, jeden wdech dwa wydechy, i co?
Nico, nie sprawdziło się, a jak u Ruskich się nie sprawdziło, to nigdzie się nie sprawdzi. ;)

Blackend

Enerdowcy też byli dobrzy, ale ci zachodni ich zaanektowali i się skończyło dla sportowców eldorado. ;)

Gavroche

Bez dwóch zdań, motywacja komunistów najsilniejsza na świecie. ;)
Dla podnoszących się po wojnach z kolan narodów, bycie najlepszymi w jakiejkolwiek dziedzinie, bardzo podnosiło morale. 8)
Cały kraj pracował na sukcesy olimpijskie, programy treningowe, dietetyczne czy sterydowe były silnie wspierane przez rząd, mimo swojego prymitywizmu, były szalenie skuteczne i po prawdzie, w sportach siłowych, na całym świecie, nadal rządzą i są kalkowane niemal 1:1, z niewiele znaczącymi ozdobnikami, dla niepoznaki. ;)

Blackend

Skończyli by z tą hipokryzją i stworzyli klasę open, gdzie róbta co chceta i byłyby prawdziwe igrzyska. ;)

administ

Ale tak nie można, bo tyle jest roboty w laboratoriach antydopingowych!  :shock:
To tak jakby bezproduktywnym (czyli komuszym zawodom i emerytom) znieść PiT!   :lol: :lol: :lol:
Ale to znacznie uniezależniłoby obywatela od państwa, więc to niemożliwe, bo "za ryj" w demokracji trzeba mieć narzędzia, aby trzymać. ;)

Blackend

Ale lud pisowski już nie płaci PITu ani VATu zgodnie z zapowiedzią "i niczego nie będzie". ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2018-03-27, 08:32:08
Ale tak nie można, bo tyle jest roboty w laboratoriach antydopingowych!  :shock:
To tak jakby bezproduktywnym (czyli komuszym zawodom i emerytom) znieść PiT!   :lol: :lol: :lol:
Ale to znacznie uniezależniłoby obywatela od państwa, więc to niemożliwe, bo "za ryj" w demokracji trzeba mieć narzędzia, aby trzymać. ;)
Dokładnie.
Na tej samej zasadzie policja anty nie rusza grubej ryby narko, tylko wyłapuje płotkę, trąbiąc sukces. ;)

administ

Skoro wódkę i papierosy się sprzedaje, to i narkotyki by się dało, ale tyle roboty by policji odpadło!  :?

Blackend

Tyle wolności i odpowiedzialności za siebie lud pisowski mógłby nie przeżyć. ;)  8)