Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Pomidory

Zaczęty przez Ukko, 2017-11-07, 09:55:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Jak się bieganie śni, to znaczy, że meta już blisko...  :? ;)

Dasna

W wielkiej żyliśmy wannie i rzadko tak,
Wypełzaliśmy na suchy ląd,
Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas,
Meta była o dwa kroki stąd.
:mrgreen:

I po co tak daleko biegać?  :roll:

administ

I to cztery razy pod rząd!  :shock: ;)

Dasna

renia

Widocznie to był taki maraton... 8) :lol:

Ukko

Nawet zerknąłem do senników cóż to może oznaczać, i jest ok. 8)

Jarek

Cytat: Ukko w 2017-11-08, 13:17:46
Cytat: madre w 2017-11-08, 09:07:10
To może napiszesz czy te nocne nawiedzenia są trwałym stanem umysłu,
Chciałbym 8) A tak na serio, jeżeli chodzi o jakiś wpływ jedzenia na sny, to jakiś czas temu miałem ciekawą serię... Przez długi okres jadałem pierwszy posiłek B+T ( czasami minimalnie węgli), drugi B+T+Ww i większość węglowodanów wieczorem bez tłuszczu. Zmieniłem to trochę i wieczorny wungiel wrzuciłem do pieca z tłuszczem (w proporcji 1:1). Pierwszej nocy miałem dwa sny, że biegam. Przyjąłem to sugestie podświadomości i sobie z rana po przebudzeniu pobiegałem. Następnego wieczora Ww+T na noc, też bieganie, tym razem mnie ktoś gonił. Trzeciego dnia Ww+T na noc, skakałem po dachach :D Czwartego dnia ziemniory z masełe wieczorem  = sen z bieganiem :shock: Niestety seria skończyła się na 4 razach, w sumie dziwne...
Ale jakie fascynujące. :lol:

madre

Cytat: Ukko w 2017-11-07, 13:00:05
Teraz jem  trochę więcej warzyw, czasami nawet owoc się trafi. Ostatnio jabłko, niestety nie podane przez nagą Ewę.

Cytat: Dasna w 2017-11-08, 15:32:37

Przecież pisał, że drugiej nocy ktoś go gonił. Gdyby się odwrócił w biegu to by się przekonał, że ta wyśniona naga Ewa chciała go poczęstować jabłuszkiem.  :lol:

renia

Jakby się odwrócił, to pewnie by jeszcze szybciej uciekał...  :roll: bo jabłek nie lubi.... :lol: 8)

Dasna

Cytat: madre w 2017-11-08, 17:08:40
Teraz jem  trochę więcej warzyw, czasami nawet owoc się trafi. Ostatnio jabłko, niestety nie podane przez nagą Ewę.

Przecież pisał, że drugiej nocy ktoś go gonił. Gdyby się odwrócił w biegu to by się przekonał, że ta wyśniona naga Ewa chciała go poczęstować jabłuszkiem.  :lol:
Taaak, mógłby sie boleśnie przekonać jakby go ktoś tak poczęstował "z jabłuszka"  :lol: :lol:

renia

A jak to jest "z jabłuszka"... :roll: 

Dasna

Cytat: renia w 2017-11-09, 12:11:35
A jak to jest "z jabłuszka"... :roll:  :lol:
No, np. taką buteleczka po "jabcoku" beze łeb.  :mrgreen:

Blackend

madre

Cytat: Dasna w 2017-11-09, 11:25:07
Cytat: madre w 2017-11-08, 17:08:40

Taaak, mógłby sie boleśnie przekonać jakby go ktoś tak poczęstował "z jabłuszka"  :lol: :lol:
Ukko nie zaprotestował tej interpretacji co mu siedzi w podświadomości, więc można ostrożnie uznać że bieganie we śnie może być wyrazem nieuświadomionych pragnień nie(z)realizowanych na jawie. ( tako rzecze szeptucha ) :lol: :lol:

Dasna

renia

Szeptucha wie (p)o co w tych snach biega... :lol:

Ukko

Dzisiaj Carrefour zauważyłem, że się pojawiła pasta pomidorowa Mutti (700ml) za 6.30, co w sumie jest znośną ceną za dobrą jakość, którą sobą reprezentuje ów produkt. Teraz tylko czekam na jakieś promo Petti :)

Ukko

Słoiczek z ketchupem nie zrobił *klik* - jakiś zły omen.. Co zrobić, plunąć 3 razy za lewe ramię? :D
Ketchup dobry z Krokusa, nie czuć za bardzo octu jak w niektórych.