Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

TYLKO NIE MÓW NIKOMU | dokument Tomasza Sekielskiego

Zaczęty przez franc99, 2019-05-13, 19:45:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Mija druga doba od publikacji twardych dowodów i żaden zboczeniec z tego filmu jeszcze nie został aresztowany.  8)
Bo państwo jest prawie sprawiedliwe.  :lol:

Blackend

admin

Blackend

Ja mam dzieci i dla mnie pedofil, to pedofil niezaleznie od tego jaki zawód wykonuje, ale że innych rodziców to nie rusza?  :shock:

franc99

krk  i chrześcijaństwo to dwie różne rzeczy ( biblijne chrześcijaństwo )

admin

Jasne, wiara w moc żółtków, a nawet w chleb ze smalcem czyni cuda. ;) 
Ale to też dwie różne rzeczy.  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/tylko-nie-mów-nikomu-oto-co-przemilczał-sekielski/ar-AABkW21?ocid=spartanntp - lepiej nie grzebać w aktach IPN, bo jeszcze prawda o współpracy kapłanów z sb, może być boleśniejsza dla kościółka, niż pedofilia księży.  8)
Nie wszystkie niewygodne akta spalono.

Blackend

W PRL współpraca co poniektórych księży była powszechna i dobrze się układała, ale w sumie wspólny cel dojenia owieczek jakby łączy. ;)

admin

A któż mógł być lepszym informatorem, jak nie ksiądz po spowiedzi parafian.  8)

Blackend

admin

admin

Blackend

Reportaż wywołał emocje, a to jeszcze nie koniec, bo Sekielscy maja jeszcze sporo materiału na następny.  8)
W jakieś głebokie reformy czy oczyszczenie to ja nie wierzę, będą raczej grać na wyciszenie i rozmycie tematu.  8)

admin

Jedyna nadzieja we Franciscusie, może jak Zeus walnie (choć można by dobitniej napisać, ale nie chcę aby kto pomyślał, że brak mi dobrego wychowania) w ten polski episkopat - gniazdo obrońców "darmowej usługi pedofilskiej".
I niech wreszcie tym biednym chłopinom duchownym, co nawet nie mogą bez grzechu się "samozgwałcić", zezwolą mieć oficjalnie żony, czy inną formę zaspokajania chuci (np.: abonament w burdelu), aby problem samoistnie zniknął.  8)

Blackend

No tak, tylko co z majątkiem jak się pożenią, a tego nie odpuszczą.  8)

Maniek

Cytat: admin w 2019-05-15, 08:36:02
I niech wreszcie tym biednym chłopinom duchownym, co nawet nie mogą bez grzechu się "samozgwałcić", zezwolą mieć oficjalnie żony, czy inną formę zaspokajania chuci (np.: abonament w burdelu), aby problem samoistnie zniknął.  8)
:D
Życie klechy:
sex, wóda i rock'n'roll - nie wspominając o niereglamentowanych pieniąchach, i braku poważnych obowiązków i trosk.
Kto by chciał żeby taki 'problem' zniknął? ;) Status quo - i jest raj na ziemii.

admin

Zaraz licznik przekroczy 15mln odsłon - nieźle!  8)

Blackend