Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: Dasna w 2021-08-21, 12:44:54
Powinnam sobie jakiegoś fegszuja strzelić.  :lol: :lol:

Popieram, bo ponoć dobry fengszuj i do  ASMR prowadzić może... ;)

Dasna

Cytat: admin w 2021-08-21, 12:49:17
Cytat: Dasna w 2021-08-21, 12:43:59
Cytat: renia w 2021-08-21, 10:16:34
Czyli bułka z masłem? 8) :lol:
Ja mawiam z palcem w d....e.  :P

A to tak "genderowo", bo i dla tych co między spojeniem łonowym, a kością ogonową mają tylko jeden otworek... ;)
Masz "słuszną rację w tej szczególe "  :mrgreen:

:lol: A jak. Idę z duchem czasu.
Taka ze mnie chłopaka i dziewczyn.  8)

Dasna

Cytat: admin w 2021-08-21, 12:51:42
Cytat: Dasna w 2021-08-21, 12:44:54
Powinnam sobie jakiegoś fegszuja strzelić.  :lol: :lol:

Popieram, bo ponoć dobry fengszuj i do  ASMR prowadzić może... ;)
Bo mrowienie w niektórych miejscach fajne jest.  :P

Dasna

Dzisiaj treningu c.d.

Oj, woda zimna.  :? Jak zakładam piankę i potem ona nasiąka powoli wodą to wydaję z siebie różne odgłosy. Płyną z mych ust słowa, których tu nie zacytuję.  :lol:

admin

Dasna

Bleee, wypluta jestem po 2 dniach latania i moczenia się w zimnej wodzie.

Wczoraj latałam 2 razy, bo przyjechali z Katalogu Marzeń czy czegoś podobnego, z dronem, aparatem z potężnym teleobiektywem i latałam dla firmy. Oj, w starych , za dużych i nietrzymających stopy butach, ale firmowych. Tyle , że utrzymanie wysokości w nich to duuuuże wyzwanie a pikowanie w dól w ogóle pozbawia człowieka możliwości sterowania . A do tego rozmiar 44, bo już nie przepinaliśmy.

Jak wróciłam do domu to stałam ze 20 minut pod gorącym prysznicem , aby się ogrzać i zmyć z siebie wodę z Zalewu Zegrzyńskiego.

Wreszcie zobaczyłam jak mój instruktor lata na jetpacku. Póki co ja nie zamierzam tego próbować , bo się ląduje twarzą w wodzie z plecakiem na plecach i obracja sie szybko człowieku Poza tym są jeszcze inne niuanse . A dla niego chapeau bas.

Moje nogi dzisiaj nie obolałe, ale w sobotę i owszem.
Dziś regeneracja.  :D

Dasna

Do fengszuja to brakuje jeszcze masażu p. Rostika i sauny, ale dam radę.  :lol:

renia

Pewnie, jesteś wielka, szczególnie przy tym "Krasnalu"... :mrgreen: ;-)

admin

Dasna

Niestety wczoraj zakończyłam flyboardowy sezon 2021.

Sporo się nauczyłam, sporo obiłam, napiłam  :lol:, ale satysfakcja jest. I wyzwanie na następny sezon. Instruktor przestawił mi wiązanie tak jak chciałam lekko do tyłu i zaczął kluć się supermen. Dynamiczne zejście, wyhamowanie , machnięcie deską do tyłu i znowu wyhamowanie. Ej, szkoda, że jeszcze nie mogę z miesiąc polatać.
Oczywiście nie będę latać jak profesjonaliści, 20 letni akrobaci czy kaskaderzy, przy czym oni latają codziennie, a ja tylko w weekendy,  ale to co osiągnęłam bardzo mnie cieszy.  :D

Blackend

admin

A lodowego flyboardu jeszcze nie wymyślili? ;)
Rurę w przerębel i jazda!  :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2021-09-13, 12:14:10
Aż mnie zmroziło. A taki upadek na lód ?   :?

Boga w sercu ni mosz.  :cry:
:lol: :lol:

;)  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2021-09-13, 08:54:15

Sporo się nauczyłam, sporo obiłam, napiłam  :lol:, ale satysfakcja jest. I wyzwanie na następny sezon. Instruktor przestawił mi wiązanie tak jak chciałam lekko do tyłu i zaczął kluć się supermen. Dynamiczne zejście, wyhamowanie , machnięcie deską do tyłu i znowu wyhamowanie. Ej, szkoda, że jeszcze nie mogę z miesiąc polatać.
Oczywiście nie będę latać jak profesjonaliści, 20 letni akrobaci czy kaskaderzy, przy czym oni latają codziennie, a ja tylko w weekendy,  ale to co osiągnęłam bardzo mnie cieszy.  :D

Co polatałaś to Twoje  :D i żegnaj lato na rok... :roll: A potem apiać od nowa... :D

MarekS

Cytat: Dasna w 2021-09-13, 08:54:15

W mojej ocenie jesteś super babka  :D

Dasna

Dziękuję, bardzo mi miło.  :D

admin

Dasna

8) Dzisiaj wybieram się na basen po dłuższej przerwie spowodowanej ...Sami Wiecie Czym.... ( to tak z Harrego Pottera zapożyczyłam  :mrgreen:  :lol:) Zobaczymy czy wszystko uruchomione czy....... obostrzenia. Czyli Sami Wiecie Co ... :lol: