Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Proszę sobie ufarbować włoski na któryś modny kolor: niebieski, różowy... Kiedyś byli punki i punkówy.

admin

Ketogeniczni - na żółto z racji przywiązania do ksantofili ze szczególna uwagą na odcień luteiny. ;)

renia

admin

Wegetarianie powinni mieć większy wybór kolorów z racji ksantofili występujących w liściach... ;)

MariuszM

A Blond, jasne zrenice PŁN-ZACh, do kompletu #LCHF ... -bez dyskryminacji prosze! #Lach`s :twisted: ;)

admin

Właśnie mnie zainteresowało, dlaczego w chlorofilu jest Mg, a w hemoglobinie Fe, bo się nad tym nigdy nie zastanawiałem, albo wypadło mi z synaps, a nie jest to też dla mnie "istotny" problem, ale to co znalazłem w net - zaraz walnę do wątku "Humor" - bez komentarza...  8)

renia

Cytat: admin w 2021-08-14, 22:03:32
Wegetarianie powinni mieć większy wybór kolorów z racji ksantofili występujących w liściach... ;)

Szczególnie jesienią... :lol: ;-)

RafałS

Cytat: MariuszM w 2021-08-14, 22:07:14
A Blond, jasne zrenice PŁN-ZACh, do kompletu #LCHF ... -bez dyskryminacji prosze! #Lach`s :twisted: ;)
Jasne źrenice?!  :shock: Tęczówki (jak lpgty). :lol: 8)

admin

Kolor tęczówki identyfikuje natychmiast pochodzenie genetyczne osobnika - bez pudła.  8)
Starczy spojrzeć w oczy i już się wie! ;)

RafałS

Mnie "piwne" kiedyś pisali. Wszystko jasne... :lol:

MariuszM

Cytat: RafałS w 2021-08-14, 22:39:31
Mnie "piwne" kiedyś pisali. Wszystko jasne... :lol:
Dlatego podkowek blekitnych ni3 trybisz...! :lol:
#jprdl Wszyscy ze wsch. tudziez Azja Mniejsza.. #Fundacja Mode OFF-ON :lol:
]|:D :D

admin

RafałS

Cytat: MariuszM w 2021-08-14, 22:46:50
Dlatego podkowek blekitnych ni3 trybisz...! :lol:
#jprdl Wszyscy ze wsch. tudziez Azja Mniejsza.. #Fundacja Mode OFF-ON :lol:
]|:D :D
Uroiło ci się synek bo nie rozumisz co czytasz. Jak niektóre mutanty. :wink:
Wymyśliłem ci nowe logo jak chcesz.

MariuszM

MariuszM

Wiadomość dotarła Rafale? Nie wiem czy pykło?  :D

RafałS

RafałS

Spoko Mario, ja nie jestem logo maker. Mogę co najwyżej podrzucić luźną koncepcję, a czy się komu widzi czy nie, nie robi mi różnicy bo nie zamierzam na tym zarabiać. Np. mogę rzucić pomysł: Mariusz z napiętym bicepsem, na którym widnieje nazwa fundacji, podana odpowiednio dopasowaną do bicepsa czcionką. Czarna sylwetka ramienia i biały napis w środku. Co sądzisz? Mnie się podobałoby. Tylko chill musi narysować. :wink:

admin

:lol:
Tak trzymać...  8)
Żeby tylko chwyciło u pampersów, a nie u 60+, bo te to zaczynają bardziej myśleć o OFF niż ON  :D

MariuszM

admin