Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: renia w 2021-08-02, 10:37:02
Dasna, podziwiam Ciebie.  :D Nie jednej młodej osobie by tak się czynnie nie łczasu spędzać.
Masz w sobie sporo energii i odwagi. Tak trzymaj "tańcz, Mała tańcz..."  :D
Widzisz Reniu, bo ja jestem młoda osoba.  :D
I to piszę z całą powagą i świadomością.

Jak będę starszą osoba to będę chyba myślała inaczej. Póki jestem młoda to jak najwięcej sportu. :wink:

renia

Tak Dasno, wiek nie liczy się metryką, ale zdrowiem i młodym duchem.  :D
Mogą być stare nawet trzydziestolatki...

MarekS

Cytat: renia w 2021-08-03, 10:31:26
Tak Dasno, wiek nie liczy się metryką, ale zdrowiem i młodym duchem.  :D
Mogą być stare nawet trzydziestolatki...

Dokładnie, ruch jest ważny ATP i takie tam, tyle zapamiętałem i tego się trzymam  :D

Jarek

admin

Przecieranie genów, a w konsekwencji szlaków... ;)

Gavroche

Ogólnie jest jakaś pogarda dla pływania synchronicznego i artystycznego, ale popatrzcie na te Rosjanki:
https://youtu.be/vZhqsRg8sEk

admin

Super, ale co w tym "przerażającego"?

Gavroche

Może miało być, w zamyśle. :D

admin

Dasna

Dzisiaj flyboardowo.

I znowu wyżej .

Oooo, twisterek dzisiaj był szybszy i z wieloma obrotami.  :D  Delfinek tez przyzwoiciej.

Zaczęłam ćwiczyć latanie do tyłu i.....oczywizda. Rabnęłam w wode . Ale ok. Nie tak bardzo zabolało.  :D

renia

"Poprzeczkę" sobie podnosisz coraz wyżej. I fajnie... :D

Dasna

Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix.  Nooo, to ten but trzyma przynajmniej.

Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść.
Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam.  :lol: :lol:

Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem.  :D Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata"  :lol: :lol:. No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani"  :lol:

Motywujące dla mnie to wszystko.  :D
.

Gavroche

Czyli tylko Cię chwalić, chłopaku. :D

renia

Cytat: Dasna w 2021-08-14, 14:29:40
Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix.  Nooo, to ten but trzyma przynajmniej.

Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść.
Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam.  :lol: :lol:

Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem.  :D Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata"  :lol: :lol:. No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani"  :lol:

.

Podziwiam Cię Dasna... :D

MariuszM

Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata"  :lol: :lol:. No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani"  :lol:

.
Znaczy fryzura dalej "krotka"... ? :D

https://www.google.com/search?q=krotka+fryzura&prmd=insv&sxsrf=ALeKk01y8El-KbIaVmGzooAe8T9mbJhffw:1628950537292&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwixsYbR2bDyAhWw_7sIHRzmDSoQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=600&dpr=3

Dasna

Cytat: Gavroche w 2021-08-14, 15:01:43
Czyli tylko Cię chwalić, chłopaku. :D
Zaraz pęknę z dumy  :oops: , że jak to mówią na Ukrainie "taka fajna ze mnie chłopaka"  :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2021-08-14, 15:07:29

.

Dziękuję , dziękuję Reniuś.  :D

Dasna

Cytat: MariuszM w 2021-08-14, 16:17:30
Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata"  :lol: :lol:. No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani"  :lol:

.
Znaczy fryzura dalej "krotka"... ? :D

https://www.google.com/search?q=krotka+fryzura&prmd=insv&sxsrf=ALeKk01y8El-KbIaVmGzooAe8T9mbJhffw:1628950537292&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwixsYbR2bDyAhWw_7sIHRzmDSoQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=600&dpr=3
A no nie.  :D
Włos mi się sypnał aż do łopatki, ale noszę najczęściej teraz spięte.
Tyle , że w piance , kamizelce i kasku to lata jakieś "ono"  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2021-08-14, 17:14:47
Cytat: renia w 2021-08-14, 15:07:29

.

Dziękuję , dziękuję Reniuś.  :D

Reniuś? To u mnie też płeć jest trudna do rozszyfrowania...  :roll: :lol:
I dobrze, trzeba iść z duchem czasu... :mrgreen: ;-)

admin