Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Byle nie obowiązkowe.  :?
Rozmawiałem wczoraj z koleżanką lekarką i mówiła, że u niej w szpitalu większość lekarzy nie chce się szczepić.  8)
Mówią, że już świrusa bezobjawowo przeszli.  :lol:

Jarek

Kupujemy szczepionki bo nas stać, wtedy Kopaczowa pewnie nieswiadomie odmówiła, proste, nie wiedziała co sie swieci. Naszczęscie sa procenty, i mozemy  oddać dług.

Blackend

W pierwszej kolejności poza kolejnością...  :lol:

https://m.demotywatory.pl/5046652  :lol:

admin

I fajnie, tylko dlaczego depopulację szczepionkową rozpoczeli od bogatej północy, a nie od biednego południa?  (retoryczne) :roll: :wink:
W Stryer i w Minakowski (w opozycji do Harpera) pisze, że mRNA może w pewnych warnkach zmieniać DNA jądrowe! Nie mam żadnych wątpliwości - depopulacja rozpoczęta.  8)
Jak znajdę chwilkę czasu - zacytuję.

admin

Cytat: Blackend w 2021-01-04, 12:03:47

Wiadomo komusze metody, a nie "niewidzialna ręka rynku'... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-01-04, 12:03:47

To były czasy, bezkagancowe.
Dziadku a jak kiedyś ludzie oddychali bez knebli? Umierali, o jejku...

Blackend

Kagańce muszą być, bo to jedyna widoczna oznaka pandemii.  :? 8)

Jarek

Twoim zdaniem jak długo?

RafałS

Niektórzy będą dalej w maskach, nawet gdy im już ruscy albo hamryczańscy wejdą w progi bo od vateusza "dostali". 8)

Jarek

:lol:
A tak na serio według własnego widzi :lol:

RafałS

Europejski skansen zimnowojenny. 8)

Jarek

Na wakcje nie daja świeżgo pooddychać?

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-01-04, 16:44:05
Twoim zdaniem jak długo?

No właśnie, jaki mają plan?  :?
Czy jak opylą miliony szczepionek, to się nasycą, czy złapią wiatr w żagle i pójdą za ciosem znajdując kolejnego świrusa?  :? 8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-01-04, 17:36:09
Na wakcje nie daja świeżgo pooddychać?
Państwo "od wakacji" to za nędznie by utrzymać nawet choćby państwo z kartonu (teraz z pulpy). 8)

Blackend

OFE ukradli, to jeszcze zostało ponad 1 bln z prywatnych kont.  8)
Oj jak chętnie by przytulili te pieniądze aby je rozdać prawie sprawiedliwie.  8)
Platfusianie oczywiście nie mniej chętnie.

Zyon

Cytat: admin w 2021-01-04, 12:18:25
I fajnie, tylko dlaczego depopulację szczepionkową rozpoczeli od bogatej północy, a nie od biednego południa?  (retoryczne) :roll: :wink:
W Stryer i w Minakowski (w opozycji do Harpera) pisze, że mRNA może w pewnych warnkach zmieniać DNA jądrowe! Nie mam żadnych wątpliwości - depopulacja rozpoczęta.  8)
Jak znajdę chwilkę czasu - zacytuję.
O! Super  8)
Work Buy Consume Die

admin

Trochę poczytałęm, ale nie wiem jeszcze jak to w miarę zrozumiale opisać, a w ogóle to jakoś nie mam zacięcia do tego, odwykłem od rozumienia takich tekstów i męczy mnie to szybko... ;)  :?

Blackend

Nie wiadomo jak zaawansowana to jest technologia.  8)
Są teorie spiskowe o czipowaniu, ale czy sprytny wirus, który potrafi namieszać w genomie, to nie jest czipowanie?  8)

Zyon

Cytat: admin w 2021-01-04, 21:43:36
Trochę poczytałęm, ale nie wiem jeszcze jak to w miarę zrozumiale opisać, a w ogóle to jakoś nie mam zacięcia do tego, odwykłem od rozumienia takich tekstów i męczy mnie to szybko... ;)  :?
Ja w miedzyczasie obejrzalem film tego mlodego czlowieka, z tego co zrozumialem nazywa sie Dawid Mysliwiec, prowadzi naukowy blog, jest autorem ksiazki ?Przepis na czlowieka? i oczywiscie twierdzi, ze to wszystko jest bezpieczne, ze mRNA nie ma szans sie polaczyc z DNA   
https://m.youtube.com/watch?v=fHYwxnpH38o
Work Buy Consume Die

admin

W zasadzie bez zarzutu, ale...  :?
Cholesterol roślinny też miał nie wnikać do krwi, bo tak twierdzili naukowcy.  :?
A teraz nie dość, że się wchłania, to jeszcze jest "dobroczynny" - bo tak twierdzą naukowcy.  8)