Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

Z perspektywy czasu widać który rząd jest/był na czyim pasku. Takich bandytow/bezmozgow jak dziś nie było i pewnie nie będzie.

Blackend

Gdyby tak platfusy wygrały wybory i przyszło by im teraz rządzić w świrusie, to dopiero pisuary miałyby używanie.  :lol:
Już widzę, te wypowiedzi - gdzie są pieniądze na szpitale, znowu kradną i ludzie umierają.  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2021-01-13, 13:18:00
https://www.gov.pl/web/koronawirus/wykaz-zarazen-koronawirusem-sars-cov-2 - proszę! Nie ma żadnej "pandemii", "ofiary śmiertelne" - szukane na siłę i przeważnie z "chorobami towarzyszącymi", a ci ani myślą o "odmrażaniu"  :(
Tylko "szczepić, szczepić i jeszcze raz szczepić". Dobrze, że od "medyków" zaczęli ten eksperyment medyczny... ;)  :lol:
Wczoraj slyszalem jak jakis mlody sie cieszyl, ze sie zaszczepi. Z tego co zrozumialem, to pracuje gdzies na szpitalach, bo koledzy sie smiali zeby im zalatwil, a on, ze nie da rady.
Chyba jakis sanitariusz czy co, mlody chlystek. Cale spotkanie mialo miejsce nad zimnym bajorem, rozmawialy morsy z rowerzysta, sportowcy :D
Ja sie nie odzywalem :D
Work Buy Consume Die

admin

A szkoda, trzeba było namawiać na szczepienie. Ja tak bynajmniej robię, bo przecież to oczywiste, że "naukowcy" kłamać nie mogą jak te znachory antyszczepionkowe, co im mRNA ze szczepionki wnika do jądra...  ;) 8)
Przypadkiem odezwałem się na fb z dobrego serca na profilu jakiegoś bałwana, co przepustką szczepienną się chwalił i teraz żałuję, bo co mnie tam...  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-01-14, 09:24:12
Gdyby tak platfusy wygrały wybory i przyszło by im teraz rządzić w świrusie, to dopiero pisuary miałyby używanie.  :lol:
Już widzę, te wypowiedzi - gdzie są pieniądze na szpitale, znowu kradną i ludzie umierają.  :lol:
Tak by było, do suchej nitki by wałkowali

Do tego głodujace dzieci by podłączyli,i pandemiczny płacz broszki.

admin

Przecież to popis -nic nowego.  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2021-01-14, 17:55:13
A szkoda, trzeba było namawiać na szczepienie. Ja tak bynajmniej robię, bo przecież to oczywiste, że "naukowcy" kłamać nie mogą jak te znachory antyszczepionkowe, co im mRNA ze szczepionki wnika do jądra...  ;) 8)
Przypadkiem odezwałem się na fb z dobrego serca na profilu jakiegoś bałwana, co przepustką szczepienną się chwalił i teraz żałuję, bo co mnie tam...  :lol:
A tam, wole zeby mnie tylko mieli za glupiego, bo jak sie bym odezwal to rozwialbym ich watpliwosci jeszcze  :lol:
Work Buy Consume Die

Maniek

Przepraszam za następną podobną wrzutkę, ale mądrego aż miło posłuchać :

https://www.facebook.com/104684331383884/videos/465715227756582/

Maniek

Cytat: admin w 2021-01-14, 18:08:02
Niedzielski vs Kopacz.
Kopacz vs Szydło.
Morawiecki vs Tusk.
Dla mnie różnica jest porażająca, mimo wszystko :)

admin

No nie wiem, przecież lepiej potrafią trwonić publiczny grosz ku uciesze i z przyklaskiem drugiego sortu!  :lol:
A tamci tylko deflacja i deflacja...  :( :?

Maniek

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/mamy-prawie-p%C3%B3%C5%82-miliona-zaszczepionych-internet-zawrza%C5%82/ar-BB1cL0yc?ocid=msedgntp - jak to dobrze, że tak nieudolnie wyszczepiają ten naród. Choć z drugiej strony jak kto chętny na chipowanie, to co tam bronić... ;)  :lol:

admin

Maniek

Zdecydowana poprawa. Już nie muszą kraść kiełbasy w supermarkecie. Ten kraj dziczeje do reszty.

admin

Spoko, to tylko zapowiadany program społeczny "powstawanie z kolan+"...  8)

Jarek

Cytat: Maniek w 2021-01-14, 18:44:50
Przepraszam za następną podobną wrzutkę, ale mądrego aż miło posłuchać :

https://www.facebook.com/104684331383884/videos/465715227756582/

Wtedy bylem wręcz dumny że jako jedyny kraj nie kupilismy tego świństwa, oczywiscie dzieki pani Kopacz.
Pamietam ze po jakimś czasie 50% taniej chcieli na niemcy francuzi odsprzedać  :lol:

Jarek

Cytat: Maniek w 2021-01-14, 18:50:25
Cytat: admin w 2021-01-14, 18:08:02
Niedzielski vs Kopacz.
Kopacz vs Szydło.
Morawiecki vs Tusk.
Dla mnie różnica jest porażająca, mimo wszystko :)

Zdecydowanie poproszę zestaw drugi czyli, tamci.

RafałS

Pora rozwiązać burdel. Tamci po tych jedynie by go przechowali (bo nic nie robili i nie robią). Formuła się wyczerpała, nie ma już miejsca. Do śmietnikow pośredników od rządzenia. Urzędy do skrócenia i neutralizacji. Prezydent wystarczy na rok, zaplecze do odchudzenia...  8)

admin

Cytat: RafałS w 2021-01-14, 22:20:56
Pora rozwiązać burdel.

:shock:
Myślałem (z przeproszeniem), że chodzi o to Forum w pierwszej chwili, nim resztę tekstu ogarnąłem!  :? ;)   :lol:
A to takie miłe Forum przecież!  8)

Maniek