Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Blackend

Cytat: Zyon w 2021-10-24, 12:34:38
Obejrzyjcie jak ludzie maja sprane mozgi :D Chcieli zatrzymac pociag, bo facet nie mial maseczki :D
Wladza nie musi robic nic, wystarczy, ze telewizja im lby pierze :D
https://twitter.com/Daniel870219561/status/1451965691179962373

:lol:

A ja wczoraj wieczorem byłem na dworcu PKP i zakneblowanych była tak 1/3, ale co ciekawe służby porządkowe nie nosiły kagańca.  8)
To polskie "sobiepaństwo" ma dobre i złe strony, bo np. skończyło się zaborami, ale z drugiej strony okupanci też wymiękli. ;)

Na YouTubie gostek mówił, że w austriackiej knajpie pijąc kawę na zewnątrz był kilka razy proszony o pokazanie "paszportu".  :shock:
W Polsce poza tymi odmóżdżonymi wielkomiejskimi ośrodkami jest to nie do pomyślenia.  :lol:

RafałS

W psychiatryku paszport na kawę to nic nadzwyczajnego. 8)

RafałS

A w korpo to standart, razem z wizami do kibla. 8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-10-25, 11:34:30
Cytat: Zyon w 2021-10-24, 12:34:38
Obejrzyjcie jak ludzie maja sprane mozgi :D Chcieli zatrzymac pociag, bo facet nie mial maseczki :D
Wladza nie musi robic nic, wystarczy, ze telewizja im lby pierze :D
https://twitter.com/Daniel870219561/status/1451965691179962373

A ja wczoraj wieczorem byłem na dworcu PKP i zakneblowanych była tak 1/3, ale co ciekawe służby porządkowe nie nosiły kagańca.  8)
To polskie "sobiepaństwo" ma dobre i złe strony, bo np. skończyło się zaborami, ale z drugiej strony okupanci też wymiękli. ;)

Na YouTubie gostek mówił, że w austriackiej knajpie pijąc kawę na zewnątrz był kilka razy proszony o pokazanie "paszportu".  :shock:
W Polsce poza tymi odmóżdżonymi wielkomiejskimi ośrodkami jest to nie do pomyślenia.  :lol:
Nie wiem jak jest w Austrii, ale tutaj na zewnątrz bez żadnych paszportów. Może wprowadzą od jutra...

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-10-25, 12:58:17
W psychiatryku paszport na kawę to nic nadzwyczajnego. 8)
:lol: :lol:
Wiadomo, "chirurg" kawe podaje...

Blackend

Najlepsze, że stado samo się pilnuje.  :lol:
Co by ci ludzie zrobili, gdyby mediów nie było, normalnie masakra, bo zaraza za rogiem grasuje, a nikt by o tym nie wiedział. ;)

Jarek

W Japonii na zewnątrz bez knebla, prawie jak szaleństwo - biorą takiego gostka, za nieodpowiedzialnego idiotę
Pani z Polski na YT opowiadała... :lol:
Tutaj to samo w komunikacji miejskiej, "idiotyzm ponad wszystko" 8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-10-25, 17:09:46
:lol: :lol:
Wiadomo, "chirurg" kawe podaje...

Za pisu tylu chirurgów przybyło że aż brakowało pacjentów i szpitale musieli zamykać.  :lol: 8)

Jarek

Stadion narodowy, patolka pisowska ponad wszystko :lol:

Blackend

Noo, napchali kieszenie "za zdrowie" Polaków.  8)

admin

Jest spoko nadal, bo dziś na bp w centrum Włocławka Straż Miejska się nie czepiała bezkagańcowych.  8)

RafałS

Ale dzielni, a jacy zasłużeni. Do rozwiązania, a pensyjki wrzucić do Wisły i już więcej pożytku będzie. Oczywiście najpierw trza "odszydzić". 8)

renia

W szkołach dzieciaki kaszlą i kichają i... nic. Nikogo na covida nie testują i na kwarantannę nie wysyłają.
Na salach zabaw jest "full" rodziców z dziećmi, już się nie boją jeden drugiego... Ale w dużych sklepach to różnie bywa... :?

Blackend

W mediach cały czas jedynie słuszna propaganda, Horban się uaktywnił, który ma wielką ochotę znowu wszystkich pozamykać.  8)

renia

Coś zaczynają znowu kombinować... :roll: :?

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-10-26, 13:56:56
W mediach cały czas jedynie słuszna propaganda, Horban się uaktywnił, który ma wielką ochotę znowu wszystkich pozamykać.  8)
W Kneblolandzie  tez czekają na dalsze rozkazy. :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-10-26, 13:56:56
Wszystkich mu się nie udało bo za małe granty dostał. 8)

Sandman

Może po prostu jesteśmy zmuszeni w tym obłędzie brać udział i kwestia jest jak sobie z tym radzimy i na ile udajemy.
Rozmowy w wirtualu sa takie ze zaraz znajda sie jacyś co znają 5 osób co byli zdrowi młodzi i wirus ich wykończył w realu trudno takich znaleźć raczej jakiej to wyjątki.

renia

Ja nie znam takich, których covid wykończył...