Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

To wcale nie musi być groźne. Nasze DNA jest "zintegrowane" z wieloma wirusami. :)

Dasna

Cytat: renia w 2025-12-29, 16:13:54"Wiadomo, że wirus zaraża wielbłądy jednogarbne, przenosi się też na ludzi".

Teraz wszyscy będą chodzić wyprostowani, bo garbatych może łapać... 8)  :lol:
:lol:  :lol:  :lol:

admin

Cytat: Gavroche w 2026-01-09, 13:56:57To wcale nie musi być groźne. Nasze DNA jest "zintegrowane" z wieloma wirusami. :)

:lol:
Ale po co takie "tajemnice" uspokajające ujawniać! ;)
Wyszczepieńcy to GMO i tyle... ;)

Gavroche

Jasne, ja czekam na lawinę doniesień, widziałem już ten artykulik, pojedyncza obserwacja, mało znani autorzy, no i nie wiadomo co było skutkiem, a co przyczyną (nowotwór to bałagan genomowy, nie wiemy czy dotyczy to zdrowej osoby). Jednak jest to śmierdzący kamyczek do ogródka tych wszystkich piewców "szczepionki są bezpieczne" i "nie ma możliwości trwałej integracji białek kolca z ludzkim DNA". Bardzo fajnie, może wypłynie więcej takich publikacji. :)

Blackend

Trochę tego jest:
- zapalenie mięśnia sercowego,
- zakrzepica zatok żył mózgowych
- zapalenie osierdzia
To z tych oficjalnych, które jak dla mnie to już za dużo. ;)  8)

admin

Szczepienie w pierwszej dobie szczepionką na gruźlicę - mnoży gruźlicę, ale to tylko ja tak twierdzę, więc nie ma się co przejmować! ;)

Gavroche

Ja czytałem jakieś Hamerykanskie badanie, gdzie pomarły dzieci na grypę. Wszystkie nieszczepione. A wiecie jaką mieli definicję "nieszczepionego"? Nieszczepione były te, które nie były zaszczepione przeciwko grupie powyżej 2 tygodni od zachorowania. :lol:

admin

Zyon

A to jak z przezywalnoscia po nowotworze. Wyleczony to ten co przezyje 2 lata i cyk, leci do statystyk "wyleczen" :D
Medycyna statystyczna to sie nazywa  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

https://www.termedia.pl/neurologia/Zmiany-w-mozgu-po-przechorowaniu-COVID-19,65367.html

Ciekawe czy te zmiany w mózgu są od covid-19, czy raczej od szczepień przeciwko niemu... :?

Blackend

A może jeszcze przed świrusem? ;)

renia

Jak Admin tutaj przyjdzie, to te niejasności wyprostuje, chyba...  8)  :)

admin

:lol:
E nie, ja nic nie wiem na ten temat, bo mnie nie interesował!  8)

renia

Za Polskę zamówienie robiła Bruksela... Czyli osobiście pani Ursula von der Leyen...

RafałS

Cytat: renia w 2026-01-19, 14:49:55Za Polskę zamówienie robiła Bruksela... Czyli osobiście pani Ursula von der Leyen...
A środki i kwity za polki i polaków - osobiście popisy & Co.

RafałS

Mało tego było swego czasu? "Ten zamówił", "Tamten zapewnił że tyle a tyle..." itd.

Blackend

"równolegle do publikacji wspomnianej strategii dotyczącej szczepionek przeciwko COVID‑19 Komisja podpisała porozumienie z 27 państwami członkowskimi, na mocy którego mogła zawrzeć – w imieniu tych państw – umowy zakupu z wyprzedzeniem z producentami szczepionek8. Umowy zakupu z wyprzedzeniem zawarte przez Komisję zabezpieczają prawo państw członkowskich do zakupu określonej liczby dawek szczepionki w określonym terminie i po ustalonej cenie."

Polski rząd zamówił i nikt nie poniesie żadnych konsekwencji z tego tytułu.