Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-12-22, 22:03:33
Cytat: RafałS w 2021-12-22, 21:43:49
Cytat: Jarek w 2021-12-22, 21:16:59
USA dopuściły lek Pfizera przeciw COVID-19

https://f7td5.app.goo.gl/wKvfkP

Wysłane przez @updayPL
No wreszcie cos logicznego i nadzieja 8)
Fatalna wiadomość. W USA tylko paszporcik Gila Bates'a chroni przed srajdemią. Lek to lepiej się sprawdza w warunkach europejskich. 8)
Ponoc europa w legalnym cpaniu lepsza od hameryki
Ano właśnie, tutaj prędzej lekarstwo zadziała. 8)

Jarek

No własnie :lol:. W  Monachium chcieli rzeke zamykac, bo omikrony beztrosko  pływaja...
Radio lokalne podało :lol:

RafałS

To jest nic przy Hudson River. W ogóle New York cały na wodach. Jest zgoda na zamknięcie. New York nie spełnia wymogów sanitarnych. 8)

Jarek

:lol:
Powymieraja, chyba ze czwarta dawka

RafałS

Musi być więcej niż w Izraelu bo w New York nie mają tyle ultrafioletu, no i koncentracja jak w obozie. Najlepiej zamknąć. Albo paszporcik by ich ochronił, ale max 2 tygodnie ważności. 8)

Jarek

Biden robi wrazenie "czterodawkowca". Kiedys to Clinton biegał po parkach promujac zdrowie, dzis kukła reklamuje szczepionki 8)

admin

Chce Bidon kandydować w następnych wyborach!  :shock:
Opty-mista.
Jakby co, to nie mam żadnych zaszyfrowanych listów od niego, bo się koleś nie odezwał... ;)  :lol:

Blackend

admin

Blackend

A kto tam wie co się w głowie dzieje po czwartej dawce. ;)
Jeszcze długofalowych badań nie było. ;)

admin

"Gotowanie żaby" na całego, ale jak już raz złamano Konstytucję, to później można bezkarnie... ;)

Jarek

Pewnie zaszczepiony, ale nie przeciwko "omikronowi" Wybawcza sczepionka jest juz w fazie koncowej badan 8)

Blackend

Z tego co mi opowiadali kumple mieszkający w Niemczech i Irlandii, to tamtejsze społeczeństwa są tak skutecznie nastraszone i przerażone śmiercią na świrusa, że te pojedyncze przypadki nie powinny zahamować dalszego wyszczepiania.  8)

admin

Jarek

Najgorsze jest to, ze czym głupszy, tym bardziej zrealizowany w tej plandemi.  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/polski-skoczek-zara%C5%BCony-koronawirusem-niepokoj%C4%85ce-informacje-z-kadry/ar-AAS6Z1C?ocid=msedgntp - trzeba było skoczkom zafundować czwartą dawkę we wrześniu, a nie tak późno, no ale to nie moja sprawa! ;)  :lol:
Jakby co - to na pubmed piszą prawdę jak się stosowną frazę wpisze, a nie tak jak na fb, czy yt - co nieprawomyślne z serwisów usuwają...  8)

Jarek

Mogli z niemieckiego knebla ffp2 pobrac pr?bke dla por?wnania i spokojnosci :lol:
Nie wiem jakich test?w uzywaja, ale test z niemieckiej apteki za 3 euro bardzo wrazliwy - pozytwnie reaguje na syf maskwy :lol:
Szkoda ze nie moge testowac, bo byłoby juz po turnieju...

admin