Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

Booster XXL  -trzy razy w jednym, bo za duzo tegi zametu...   

admin

Zyon

To juz teraz biora nazwy z tego filmu o robotach Transformersach - Megatron, Galvatron  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Musi być ...tron, jak jest korona... ;-)

Jarek

Problem w tym, ze caly Knebloland  chory, i dalej chca chorowac :?

admin

Zaraz wyzdrowieją jak tylko publiczny grosz na złodziejstwo covidive się skurczy.  8)

Jarek

Prawie cały gaz wykupili od Ruska - beda chorować, i kasować  8)

admin

Zbierają na odtworzenie CCCP!  :lol:

Sandman

Jarek

Na choroby polityczny umiera sie,  tylko z wycienczenia  :lol:   

admin

W Israel z 17,5 tys. skoczyło wczoraj na 54tys.! A te debile nadal wierzą w "wyszczepienie" narodu wybranego...  :lol: :lol: :lol:
Tak dla przypomnienia rekordy w Israel I - fala - 8tys. II-fala - 8tys. i zaczęły się szczepienia...  :shock:
Dlatego w III fali rekord to 22,3tys. no a teraz w IV fali - tylko chwilowo jest rekord z wczoraj - 54515 - no sorry tylko idiota może twierdzić, że szczepienie "chroni"  :lol:
"Wyszczepionych" należy izolować, ponieważ zarażają zdrowych - o czym w pubmed też donoszą.  :D
"Czysta krew" będzie w cenie.  8)

Blackend

Oczywiście i dawca czystych genów. ;)

Jarek

Ja sie juz nie łapię Niemiaszki mnie zaltwiły, czuje sie jak ten z numerkiem na reku...

admin

A to dobrze, bo za rok będzie można żądać porządnego odszkodowania za zmuszenie do wyszczepienia.  8) ;)
O ile wreszcie ogłoszą miarodajne wyniki eksperymentu medycznego.  8)

Gavroche

Ciekaw jestem jak na egzaminie z zakaźnych egzaminator oceni odpowiedź, że nieszczepiony zaraża zaszczepionego? ;-)

admin

na zdalnej nauce można uznać co się chce... ;)