Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

admin

8)
Najgorsze, że mogą liczyć na "zbiorową mądrość narodu", której jest około 60-70%!  :(

RafałS

Cytat: Blackend w 2022-02-01, 08:48:54
Cytat: renia w 2022-02-01, 06:35:06
Ciekawe czy to im ujdzie "na sucho"... :roll:

Oficjalnie jest pandemia zatwierdzona przez WHO i każde stwierdzenie że jest inaczej w środowisku medycznym jest wysoce ryzykowne.  8)
Utknęli na etapie wróżenia, czyli przeciągania. https://www.money.pl/gospodarka/who-widzi-swiatelko-w-tunelu-koniec-pandemii-moze-byc-blisko-6729737719757440a.html

renia

Oby to światełko w tunelu nie było nadjeżdżającym pociągiem... :wink:

Blackend

Spoglądam jednym okiem na protest w Kanadzie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, oby tylko nie dali się wciągnąć przez opozycyjnych polityków.

RafałS

Nie wiem co tam w ich przepisach stoi, ale skoro nie ma nikogo z władz gotowego do reprezentowania interesów obywateli, a nawet nikogo do rozmów, to odpalać impeachment czy co tam mają. List gończy za zatwardzonym i jemu podobnymi. Rząd tymczasem zawiązać bez lobbystów korpo. Unieważniać szkodliwe korpo pseudo-przepisy. Skoro taka wola kanadyjczyków...

Jarek

Dziwne ze przez dwa lata nic nie mogli, a teraz nagle moga wszystko. 8)

RafałS

Blackend

Żeby tylko się nie wdali w negocjacje i dyskusje z płaskoszczepami, to nie ma sensu - wiem, bo mam to na co dzień.  8)
To tak jakbym rozmawiał z płaskoziemcem, jeden drugiego nie przekona.  8)

Obecnie płaskoszczepy sterroryzowały wolnych ludzi, którzy nie mają ochoty wstrzykiwać sobie fajcerów. Mam wrażenie, że w Kanadzie przeciągnęli strunę i doszło do przesilenia.
Oby tego nie zmarnowali.

Jarek

RafałS

Gratuluję Danii ponownego odkrycia koła. Co prawda jeszcze nieco kanciate, ale momentami toczy się prawie tak ładnie jak tamto, dawno odkryte. Co dalej? Może odkrycie Ameryki? :wink:

Jarek

Beda sie uczyc zyc z omisronem Postawili wszystko na jedna karte
Wazne ze pozostanie w łagodnej wersji i może mutowac   jak sie wkurzy   :lol:

RafałS

No cóż no... jakoś trza przebidować zbierając środki na nowe projekty Gila Bates'a. 8)

Jarek

Przynajmniej cos  robi - pomaga biednym, a nie jak tamci dzialki na księżycu 

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/nowy-raport-mz-ws-koronawirusa-blisko-rekordu-zaka%C5%BCe%C5%84/ar-AATot7N?ocid=msedgntp - a tym czasem w Israel nastąpił gwałtowny spadek "nowych przypadków" z około 200tys. do 70tys. i to tylko dzięki spadkowi ilości wykonywanych testów z 400tys. do 150tys.!  :lol:

renia

Czyli wychodzi na to, że ok. 50% badanych w Izraelu ma "covida"... :roll: :wink:

Blackend

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-02-02/litwa-rezygnuje-z-paszportow-covidowych/?ref=aside_najnowsze

"Litwa rezygnuje z paszportów covidowych"

Litwini wymiękli po dwóch tłustych latach Bigfarmy.  :lol:
Horbaniści się zapłaczą, bo jak pisowcy tez wymiękną, to skończy się małpienie na ekranie telewizora za "niczyje" pieniądze.  :lol: