Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Gavroche w 2022-04-14, 11:34:06
Przypadkowo? :?

Pewnie że nie.
Pisowcy nie robią nic (albo ja o tym nie wiem) aby jak najszybciej zakończyć konflikt.
Jest cały czas retoryka wojenna aby wyłonić zwycięzcę.
Na wojnie nie ma zwycięzców, obydwie strony tracą.

Dasna

RafałS

Jak we wszystkich wojnach od napoleona czy jakoś tak, najwięksi wygrani to rotszylderia i rockefellernia. W tej również, choć putin stratny być nie powinien. Dla reszty są ordery, sława bohaterom i takie tam. No i najważniejsze spłacanie zadłużenia itd.  8)

Blackend

Do wojny zawsze dążą elity rękami biedoty.

Jarek

Biedota zawsze walczyla dla elityl posmiertny medal  i gitara

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Niedzielski-Odmawiamy-przyjmowania-szczepionek-Mamy-ich-za-duzo-8320723.html

"O producentach mówiłem, że nie wykazują żadnej elastyczności, przyjmują po prostu wygodną pozycję, że jest zakontraktowane, proszę brać, proszę kupować."

Typowy urzędas, który nigdy w swoim życiu nie pracował i nie zarabiał na prawdziwym rynku.
Człowiek, który lekką ręką zamknie ludziom biznesy, otworzy, zmarnotrawi państwowy majątek, zmieni prawo na swoją korzyść... - słowem, idealny na piastowanie wysokiego państwowego stanowiska.

Jarek

Porzadny minister, a nie jak tutaj, patol nawiedzony straszy ludzi w swieta "killerwariante" na jesien

RafałS

Sztuczny problem. Ja słyszałem że w Wielkiej Brytfannie jest wielu chętnych odbiorców korpo-preparatu. królewna angielska ma duuuży dwór. Tak samo za oceanem bidon i trump, wielcy zapaleńcy odbioru korpo wirusów. Po co się błąkać po koloniach europejskich jak rynek zbytu jest na miejscu.

RafałS

A w polin materiały budowlane drogie i w ogóle brak. Katastrofa jest migracyjna bo brakuje apartamentów dla uchodźców i więzień dla Ukro-nazi tego żyda prezydenta niby Ukrainy. Oczywistym jest że producent korpo preparatów powinien wykazać się zrozumieniem problemów i doraźnie przekształcić linie produckji nadwyżek jak i obiekty administracyjne na powyższe potrzeby.

Jarek

Wszysrko zniose, tyklo nie widok oszołomow w kneblach 8)

Blackend

Nawet nie mam siły tego do końca czytać.  :(

Jarek

Ja tez nie czytam. Tytuł i dwa pierwsze zdania :lol:

Blackend

admin

Ale to przełomowe odkrycie, jak tak się ten grafen namnoży i osadzi - to daje nieograniczone możliwości! ;)

Gavroche

Ponoć coraz większe kawały i coraz lepszej jakości tego grafenu umieją zrobić. 8)
Ale jakie to szkodliwe, jak leki w tym chcą podawać? :shock:
Choć podobno nieszczepione pielęgniarki opiekujące się zaszczepionymi czy podające szczepionki, przestawały miesiączkować czy traciły wzrok...

renia

Pewnie w ciążę zachodziły i świata poza nimi nie widziały... 8) :lol:

Blackend

Ale z tymi Szczepanami zachodziły? ;)

Jarek

:lol:  plus pompa insulinowa dla dzieciaka w gratisie od słuzby zdrowia :wink: