Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Że też tak można kupić coś co należy do wszystkich obywateli. Że też komuś będzie się chciało dla gates'a robić.  8)

Jarek

Blackend

Tak mi się naraz przypomniało.  :roll:
A co z zarazą, którą Ukraińcy mieli tu przywlec?  8)
Coś ucichło w mediach, a w takim razie ludziska zapomniały się bać.  :lol:

Gavroche

Po wakacjach przywleką dopiero. :wink:

RafałS

Ale to trzeba pieniążki rzucić. A w dobie inflacji to już nie to... 8)

Blackend

Niby tak, ale ci przerażeni celebryci typu Janda, Stanowski z Mazurkiem itd. już się nie boją tych niewyszczepienieńców? ;)

renia

Testować i testować...Może te testy "udoskonalili" i częściej covida wykrywa... ;-)
Ale sądzę, że już lockdownu nie ogłoszą... :roll: Za drogo wychodzi... :lol:

Jarek

MarekS

Teściowa złapała covid teraz, zaraz po tym jak u nas w domu  to samo było, ale my nie robilismy testów. Powiedzieli jej w przychodni ze na 25 osób 20 ma pozytywny wynik.
Dla mnie to rotaviroza była a nie jakiś covid, ale ...co za różnica pracować trzeba było i tak.

renia

To jest zwyczajna grypa (która co roku się mutuje) obojętnie jak ją nazwą i jakie restrykcje będą robić... Bo niby gdzie zwykła, sezonowa grypa by wyemigrowała? :roll: Nawet nie mogła, bo nie miała paszportu covidowego... :lol: ;-)

Jarek

A się ludziska w tej nazwie nowego choróbsko realizują Nie myślałem ze choroba polityczna może być tak zaraźliwa

Jarek

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-08-05, 05:17:14
A się ludziska w tej nazwie nowego choróbsko realizują Nie myślałem ze choroba polityczna może być tak zaraźliwa

I te testy, to strzał w dziesiątkę.  :lol:

Jarek

Gavroche

Ja myślę, że po wakacjach przygotują dla nas nowy program satyryczny i zasypią nas żarcikami. :wink:

renia

I czym nas będą straszyć? Brakiem opału, gazu, prądu i lamp naftowych? :lol: Czy małpimi albo świńskimi chorobami? Albo brakiem żywności? Albo wojną? Alboalbo - jak to pisał Klasyk... 8)

RafałS

Cytat: renia w 2022-08-05, 16:59:28
I czym nas będą straszyć? Brakiem opału, gazu, prądu i lamp naftowych? :lol: Czy małpimi albo świńskimi chorobami? Albo brakiem żywności? Albo wojną? Alboalbo - jak to pisał Klasyk... 8)
Końca Świata dawno nie było  :wink: .
Weź sobie to włącz oni się tego boją - https://www.youtube.com/watch?v=DLRXVOr6hkk  8)