Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Teraz tabletki są passe, tylko wyszczepienia działają. ;)

RafałS

renia

Bym napisała "czas pokaże", ale nie wypada... 8) :lol:

admin

Chciałem się przejechać do Poznania na występy p. Jaśkowskiego, p. Czerniaka i p. Zięby - bo blisko, a tu wczoraj słyszę, że "prezydent Poznania "zakazał" tego typu wystąpień"!  :shock:
Polska strasznie się spisiła!  8)
Dla mnie to bardzo czułe jest, bo mi Tatę usiłowano "zgnoić" przy każdej okazji przez pięćdziesiąt lat - dlatego takie odwołanie jest dla mnie wyjątkowo podłe! 
Ale gdzieś ma organizator przenieść tę imprezę - polecam Halę Mistrzów - miałbym całkiem niedaleko!  :D

renia

:( Mogli ogłosić, że to będzie propagowanie wegetarianizmu, to by na pewno pozwolenie dostali... :lol: ;-)

admin

renia

Może gdyby tam na miejscu uruchomiono punkt szczepień, to by przeszło... 8) :lol:

admin

O! To świetny pomysł i na grypę też gratis - tylko nie wiadomo na który sczep, bo koronaświrus grypę "wyeliminował" ponoć całkowicie od dwóch lat!  :lol:

renia

Cytat: admin w 2021-10-01, 12:20:38
O! To świetny pomysł i na grypę też gratis - tylko nie wiadomo na który sczep...........

Może by na jakiś indiański szczep... np. Czarne Stopy...  8) :mrgreen:

Jarek

renia

Cytat: admin w 2021-10-02, 08:33:00
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/polsk%C4%99-ogarnia-nowa-epidemia-wraca-gro%C5%BAna-choroba/ar-AAP38Ra?ocid=msedgntp - reanimacja grypy, nagle pojawiło się 100tys. chorych na tydzień...  8)

Co to się dzieje, żeby groźna grypa jesienią atakowała, a nie zwykły koronawirus? :shock:

admin

Ciekawe jak "odróżniają" te dwie infekcje? ;)
Pewnie po chipach!  8)

renia

U zaszczepionych jest grypa sezonowa i nie testują, a niezaszczepionych wysyłają na test i jak mu się trafi, tak ma... 8)

RafałS

Cytat: admin w 2021-10-02, 10:30:13
Ciekawe jak "odróżniają" te dwie infekcje? ;)
Pewnie po chipach!  8)
Tak samo odróżniają, jak te wszystkie mutacje. Dzięki interpretacji twórczej. :lol:

admin

Najważniejsze, że się kręci... ;)

admin

No sorry 2h21min - trochę przydługie!  :? ;)