Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Przed chwilą byłem na kawie w Circle K na mieście - patrol drogówki wpadł na hotdoga i się nie czepiali o brak kagańca - spoko...  :D
Sami byli zamaskowani!  :lol:

renia

Kawę pić w kagańcu by było niewygodnie... ;-) :lol:

Jarek

A co na zewnątrz znowu wprowadzili?

admin

Nie, na zewnątrz jeszcze można bez...  8)

Blackend

Wczoraj byliśmy w Lidlu i byliśmy bez kagańca, parę osób też, a prawie cała reszta z kagańcem na brodzie - komedia.  :lol:

renia

Ciekawe jak (i czy w ogóle) ta "pandemia" się skończy... :roll: Aby tylko nowej nam nie zaserwowali... :?

admin

A czy się skończy - pisałem zaraz na początku tego wątku, a że coś nowego "zafundują" nie mam wątpliwości - bo grunt jest wielce podatny.  :lol:

renia

Nie napawa to optymizmem... :roll: Ale damy radę... 8) :lol:

Blackend

Nowa władza u niemiaszków twierdzi, że w marcu będzie koniec "pandemii", a jak będzie, to czas pokaże. ;)

admin

A to tylko zależy jaką "uchwałę" podejmą...  8)  :lol:
Można "pandemię" zakończyć natychmiast, ale nie leży to w interesie "rządzących", więc "pandemia" trwa.  :?

Blackend

Dokładnie tak jest, dlatego opętańcy pokroju Grzesiowskiego występują w telewizji.  8)

Gavroche

Wystarczy więc wyłączyć telewizory i po pandemii. :D

Blackend

Mainstream już do internetów przeniknął i nauczył się go wykorzystywać.  8)
Kiedyś bali się słowa pisanego i trzymali ludzi w ciemnocie, ale okazało się, że umiejętność czytania i pisania nie jest żadnym zagrożeniem. ;)

Jarek

Media mnie nie ruszają-zadna  to dla mnie pandemia. Widok "knebla" działa na mnie  jak płachta na byka... 

RafałS

Dla władzy najgorsze zagrożenie jest brak wpływów ze zdzierstwa. Skuteczne przekierowanie funduszy z klanów np. marnowieckich na prawdziwe interesy narodu byłoby kluczowe i położyło te gówno-szopki. 8)

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-11, 17:10:37
Kiedyś bali się słowa pisanego i trzymali ludzi w ciemnocie, ale okazało się, że umiejętność czytania i pisania nie jest żadnym zagrożeniem. ;)

Fantastyczne spostrzeżenie!  :D
Bo czytać może każdy, ale czytać ze zrozumieniem - to inne kalosze. ;)

Blackend

Niektórzy nauczyli się czytać Doktora między wierszami i wyszedł im chleb ze smalcem.  :shock:  :lol:

admin

Jarek

:lol:
A niektórym wychodzi że nawet lepiej wiedzą, mieszając wiedzę z ciekawostkami....

Blackend

To przyjemne uczucie udowodnić, że Doktor się myli i ta frustracja, że Admin ma to tam... takie niedomówienie. :lol: