Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Osłabione organizmy plus wysiłek Nie pierwszy nie ostatni...

admin

A Novaka się czepjają, że nie chce spektakularnie paść na korcie z "niewiadomych przyczyn"!  8)

Jarek

Potrzebny jest cud żeby wszyscy uwierzyli , tak jak w nieuleczalna cukrzyce

renia

Cytat: admin w 2022-08-26, 14:22:14
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/czwarta-dawka-szczepionki-przeciw-covid-19-niedzielski-zapowiada-decyzj%C4%99-dot-wszystkich-doros%C5%82ych/ar-AA117WS9?cvid=3c65fc762fe283dc051e6a4922e258fd&ocid=msedgntp - nało chorych - trzeba szczepić!  8)

"... w ciągu tygodnia w Polsce odnotowano prawie 27 tysięcy nowych zakażeń, z czego ponad 4,6 tys. to zakażenia ponowne. 138 osób zmarło..."
Takie tygodniowe zestawienie robi większe wrażenie, :shock: niż raport dzienny... :roll: Znowu zaczynają "świrować"... :?

admin

Spoko, po czwartym wyszczepie szósta fala wystrzeli.  8) ;)

renia

...i piąta szczepionka będzie konieczna... 8)

admin

A to oczywista oczywistość.  8)
To oszustwo samo się napędza dzięki wyszczepieńcom.  :?

renia

Najdziwniejsze jest to, że szczepieni często sami domagają się kolejnych dawek...

admin

Jasne, bo zarażenie szczepionką ponoć powoduje "łagodniejszy przebieg choroby", niż jakim dzikim szczepem od niezaszczepionego!  :lol:

renia

Pisałam w innym wątku, że nasza sąsiadka w tym roku latem chorowała na covida - z ciężkim przebiegiem, a jest po 3 szczepieniach i czeka na czwarte. Uważa, że te szczepienia jej życie uratowały... 8)

RafałS

https://www.fakt.pl/plotki/elon-musk-oskarzony-o-romans-z-zona-zalozyciela-google-ostro-zareagowal/s7flh40?
Patologia w tych służbach. Ja i tak byłem przekonany że oni żyją wszyscy razem i jeszcze z tym gates'em, bezosem i cukierburgiem. :wink:

admin

Ale po chrześcijańsku chociaz. czyli z poczęciem? ;)
Bo jak nie, to zboki jedne są.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2022-08-27, 12:38:49
Ale po chrześcijańsku chociaz. czyli z poczęciem? ;)
Bo jak nie, to zboki jedne są.  8)
:| Po szczegóły trza by się udać po tych wyspach epstein'a. 8)

Gavroche

renia

:lol: To koniecznie szczepić się trzeba... 8) ;-)

admin