Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
pispolitycy to elita polityki światowej przecież! ;)

Sandman

admin

Nie "małe" tylko "średniej wielkości" - jak za tow.Gierka - to tak mamy z 1979r. , ale czy będą to obalać przez 10 lat, czy szybciej pójdzie, a tego to nie wiem i raczej mnie to nie interesuje.  8)
I tak guzik z tego będzie, bo poparcie dla przefarbowanych komuchów podsumowując to jakieś 90%, więc nic dobrego to nie wróży.  :?

RafałS

Cytat: admin w 2022-09-03, 21:02:34
Nie "małe" tylko "średniej wielkości" - jak za tow.Gierka - to tak mamy z 1979r. , ale czy będą to obalać przez 10 lat, czy szybciej pójdzie, a tego to nie wiem i raczej mnie to nie interesuje.  8)
I tak guzik z tego będzie, bo poparcie dla przefarbowanych komuchów podsumowując to jakieś 90%, więc nic dobrego to nie wróży.  :?
"Wszędzie na naszej ziemi rozciąga się za nimi tylko nieczystość, ubóstwo, nędza, zgnilizna i zaraza, coraz głębiej nasz nieszczęśliwy naród niszcząca za to, że on jeden dla tych z świata wygnańców był ludzkim, był dobroczynnym".
Ot taka ludu polin dola, jaką sobie zażydzili. Tzn. zażyczyli.  :?

RafałS

Strefa szczególnie narażona na korzystne relacje gospodarcze ze wschodem. Dlatego bombowanie rafinerii mieli już jakoś ze dwa lata temu. 8)
https://www.ruptly.tv/en/videos/20220907-023-Indonesia-Students-protest-fuel-price-hike-by-walking-with-motorbikes

Jarek

Cytat: RafałS w 2022-09-03, 22:16:47
Cytat: admin w 2022-09-03, 21:02:34
"Wszędzie na naszej ziemi rozciąga się za nimi tylko nieczystość, ubóstwo, nędza, zgnilizna i zaraza, coraz głębiej nasz nieszczęśliwy naród niszcząca za to, że on jeden dla tych z świata wygnańców był ludzkim, był dobroczynnym".
Ot taka ludu polin dola, jaką sobie zażydzili. Tzn. zażyczyli.  :?
Prawda  :lol:
Za duzo wojen było. :wink:

Jarek

Sa pene obawy, zeby na jaka kolejna wojenke nie wystawili :?

Blackend

Coś mi się obiło o uszy, że żółtki znowu bohatersko ze świrusem walczą, jak znajdę linka do wrzucę.  8)

admin

Każdy ma jakiegoś bzika... ;)
https://youtu.be/qgu52a5Utbw?t=16 do muzy miało iść, ale tu też pasuje!  :D

renia

Cytat: Blackend w 2022-09-08, 10:19:10
Coś mi się obiło o uszy, że żółtki znowu bohatersko ze świrusem walczą, jak znajdę linka do wrzucę.  8)

Też mi syn mówił, że chyba jakieś całe miasto tam zamknęli...Nudzą się widocznie... :? A w maskach cały czas chodzą, bo do ich płaskich twarzy ładnie pasują... ;-)

admin

admin

Koncepcja jest prosta - "odpowiedzialność państwa za "zdrowie obywateli" - nie ma nic błędniejszego, ale kupę państwowej kasy można na tej koncepcji rozkraśc bezkarnie.  :?
Co wykazano dobitnie na tak zwanej "pandemii covid".  :(

Jarek

Cytat: renia w 2022-09-08, 11:52:39

Też mi syn mówił, że chyba jakieś całe miasto tam zamknęli...Nudzą się widocznie... :? A w maskach cały czas chodzą, bo do ich płaskich twarzy ładnie pasują... ;-)
Parasol i kapelusz bo slonce też szkodliwe Bardziej świadomi od Niemców

Blackend

Cytat: renia w 2022-09-08, 11:52:39

:lol:

renia

Cytat: admin w 2022-09-08, 12:16:24
Koncepcja jest prosta - "odpowiedzialność państwa za "zdrowie obywateli" - nie ma nic błędniejszego, ale kupę państwowej kasy można na tej koncepcji rozkraśc bezkarnie.  :?
Co wykazano dobitnie na tak zwanej "pandemii covid".  :(

Właśnie, nie ma czegoś takiego jak "zdrowie publiczne", jest tylko zdrowie indywidualne...

renia

Będą wszystkich z samolotów szczepić "inhalacją"... :lol: ;-)
https://www.bankier.pl/tag/epidemia-koronawirusa-z-chin

Jarek

Cytat: renia w 2022-09-08, 22:06:58

Kargul ! A ty oczadziałes, czy co?

Blackend

Cytat: renia w 2022-09-08, 22:06:58

"Chiny jako pierwsze dopuściły do użycia szczepionkę przeciw COVID-19 w formie inhalacji"

O szczepionkach w formie inhalacji, to słyszałem od lekarza ukraińskiego, że w Rosji od dawna się przyjmuje.  8)