Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Blackend w 2022-10-25, 17:51:20
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/naukowcy-z-usa-i-niemiec-ustalili-pochodzenie-koronawirusa-wyniki-bada%C5%84-zaskakuj%C4%85/ar-AA13lnyo?ocid=EMMX&cvid=034802595da641889ee6d6d5dc1c9ee3

"Jednak wielu wątpi, że źródło kiedykolwiek zostanie odkryte, ponieważ Chiny są oskarżone o ukrywanie śledztw."

Kiedyś wyjdzie, które służby maczały w tym palce.  8)
Murica, bo kto inny  :D
Niemcom wyszlo, ze na 99,9% stworzony. Co ciekawe moderna (ktora od poczatku przynosila same straty) miala patent na ?szczepanke? juz 5 lat wczesniej
Work Buy Consume Die

Gavroche

Gavroche

Może Ci się pomylało, bo mają patent na technologię mRNA, a nie na szczepionkę p/covid. ;-)

admin

Starczy, takie mRNA to gotowy przepis na ludzkie GMO.
A tak niepozornie się zaczynało w firmie monsanto...  8)

Gavroche

Nie mogę teraz znaleźć, ale widziałem badanie, gdzie wszystkie myszy, które dostały szczepionkę mRNA p/covid, dostały raka.
Jak znajdę, to wrzucę.

admin

To pewnie propaganda "płaskoziemców" jest! ;)  :lol: :lol: :lol:

admin

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid+vaccination+cancer - 4tys. świeżutkich doniesień - może kto ma ochotę przejrzeć i zdać relację, bo ja nie.  8)
Swoją drogą - bardzo lubię korzystać w pubmedu w swoich rozważaniach o zdrowiu, bo wszystko jest pod ręką.  :D

admin

A zapomniałem dodać, że ostatnio "amerykańscy naukowcy" donieśli, że dzięki technologii mRNA opatentują wkrótce "lek" na wszelkie raki!  :shock:
Trzymam kciuki! ;)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/koniec-epidemii-covid-19-nowe-dane-o-zaka%C5%BCeniach/ar-AA13oAto?ocid=msedgntp&cvid=0a442fa883024a6dd2ae20dc874e00a5 - i tak dzięki społecznej akceptacji tyle miesięcy siupów - kto by się spodziewał, że ten trick na rabunek społecznych pieniądzy tyle potrwa!  :shock:
Oczywiście "winnych" tego złodziejstwa  nie będzie.  :?

Jarek

:twisted:
Mnie do dzis widok knebla odrzuca na bok. Nie potrafie sie opanowac, jak widzer patola w knbeblu na ulicy 8)

Jarek

Cytat: admin w 2022-10-26, 12:37:49
A zapomniałem dodać, że ostatnio "amerykańscy naukowcy" donieśli, że dzięki technologii mRNA opatentują wkrótce "lek" na wszelkie raki!  :shock:
Trzymam kciuki! ;)
Oby sczepien obowiazkowych nie zrobili 8)

admin

Jak wyszczepy mają wyjść na dobre, to z całą pewnością wprowadzą przymus.  8)
Za prawie 60mln szczepionek zainkasowali na Polsce i Polakach.  :(

Jarek

Jarek

Dobrze ze niemiecko- izraelskiej skutecznosci nie wprowadzili... 8)

RafałS

Gavroche

Streszczając: ziemia jest płaska, ale Żydzi, masoni i reptilianie to ukrywają, żeby szerzyć homoseksualizm. :mrgreen:
Można jeszcze dodać zimnowojennych odwetowców z Bonn i imperialistów. :D

admin

I "pięć set+" co Polkom nie pozwala się mnożyć... ;)

Jarek

Paszarnie plajtują, więc jest nadzieja  8)

RafałS

Ależ dziada otwierają w Zapiecku. Tzn. KFC. To tylko niedo$rockefelleryzowana część rynku ma znikać. 8)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2022-11-09, 09:59:21
Streszczając: ziemia jest płaska, ale Żydzi, masoni i reptilianie to ukrywają, żeby szerzyć homoseksualizm. :mrgreen:
Można jeszcze dodać zimnowojennych odwetowców z Bonn i imperialistów. :D

No nie, przecież ustaliliśmy, że jednak wklęsła, bo oceany się nie wylewają. ;)  :lol: