Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ale to przecież  pisowiec który pandemie zrobił w Polsce  :lol:

RafałS

Jarek

Był pisowcem w czasie  pandemii, i długo po pandemii z  winy pisu za pandemie,  i w obronie niemieckieii Unii, za pandemie. Nic o jego przynaleznosci do PO nie wiem, i że miał powiązania z Tuskiem,i Niemcami w tamtym okresie,  tego tez nie wiedziałem. No ale jak ma być z winy Tuska dodruk złotego,  iinflacja, i razem z Glapinskim staną przed trybunałem, to jestem na tak, Raciu..
..

RafałS

JPRD. Napisz lepiej co tam w amerolskiej niemieckiej unii bo już siódma dochodzi i cię eksperty od "niemiecki/ruski agent" wyprzedzą jeszcze. :wink:

renia

Cytat: admin w 2024-07-15, 22:13:46
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/rz%C4%85d-namierzy-niezaszczepionych-gis-wystawi-mandat-idzie-rewolucja/ar-BB1q1eqS?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=7d8559d5da314a4ab8afb5735f9684d0&ei=263 - bezkarny szczepionkowy kryminalista działa...  :?

Dobrze, ze jeszcze nie każe odbierać rodzicom dzieci niezaszczepionych, za ich "nieodpowiedzialność" i to ma być wolność? Jak w obozach koncentracyjnych przymusowe eksperymenty medyczne na ludziach... :?

Jarek

Niemcy jako podwykonawca srokefelera   (musze tak pisać, żeby  Raciu zrozumial),  mogą takie szczepienia   wprowadzic, a Tusk z Grześkowiakiem zrobią to w Polsce ...

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-07-16, 06:46:58
JPRD. Napisz lepiej co tam w amerolskiej niemieckiej unii bo już siódma dochodzi i cię eksperty od "niemiecki/ruski agent" wyprzedzą jeszcze. :wink:
Napisać tak żeby się zgadzało wedlug srokelfeler teoria, usprawiedliwiając Tuska, chwaląc Niemców, krytykujac  pis, który kolaboruje razem z Menzenenami, Braunami z
Żydami .?..

renia

Może jak Trump dojdzie do władzy, to tę Unię uspokoi trochę...Tuska też, bo dwóch Donaldów nie może rządzić... :lol:

Jarek

Tuska jako pierwszego pod trybunał stanu za współudział w odgospodarczaniu z niemieckim lewactwem A za pozycje podkulonego ogona w sprawach reperacji 25 lat więźnia  za zdradę państwa na korzysc  faszystowskich niemiec ...

Jarek

A jeżeli  się komuś nie podoba rozwiazywanie Polskich problemow w taki sposób,  że niemiec ma płacić,  zawsze można wyjechać do Niemiec i przyjąć  obywatelstwo niemieckie broniąc interesow swojego państwa ...

admin

Co za koleś, że jeszcze za namawianie do wyszczepienia nie siedzi!  :shock: :(

Jarek

Głupi jak Tusk - sługusy niemieckie...

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-16, 08:25:24
Napisać tak żeby się zgadzało wedlug srokelfeler teoria, usprawiedliwiając Tuska, chwaląc Niemców, krytykujac  pis, który kolaboruje razem z Menzenenami, Braunami z
Żydami .?..
Świadomy amerolskich udziałów w odwiecznym konfliktowaniu nas z sąsiadami, usilnie próbujesz konfliktować nas z niemcami. Twoje judzenie jest amerolstwu tutaj bardzo przydatne Dżarku.  :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2024-07-16, 13:12:04
Co za koleś, że jeszcze za namawianie do wyszczepienia nie siedzi!  :shock: :(
Powinien w jednej celi z Niedzielskim i popdpalaczem z Zamoscia siedziec :D
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-07-16, 14:17:54
Cytat: Jarek w 2024-07-16, 08:25:24
Żydami .?..
Świadomy amerolskich udziałów w odwiecznym konfliktowaniu nas z sąsiadami, usilnie próbujesz konfliktować nas z niemcami. Twoje judzenie jest amerolstwu tutaj bardzo przydatne Dżarku.  :wink:
No i co z tego ze judze. Masz jakis problem z tym ze mi płaca za judzenie  ? Rozumiem ze jako aktywista nie podoba sie... :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-16, 14:48:51
Cytat: RafałS w 2024-07-16, 14:17:54
No i co z tego ze judze. Masz jakis problem z tym ze mi płaca za judzenie  ? Rozumiem ze jako aktywista nie podoba sie... :lol:
To się okaże czy mam problem. Kwestia ile, jak, kiedy itd. ci płacą. Ja nie aktywista tylko archiwista.  8)

Jarek

Myslałem ze narodowy ruch odbudowy przyjazni niemiecko Polskiej :lol: No widzisz Raciu, udało ci sie  zedmaskowac zydostwo na tym forum - brawo... :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-16, 15:16:28
Myslałem ze narodowy ruch odbudowy przyjazni niemiecko Polskiej :lol: No widzisz Raciu, udało ci sie  zedmaskowac zydostwo na tym forum - brawo... :lol:
Można odbudowywać, czemu nie... Ale ja tylko archiwista hobbysta (archiwizuje co potrzebuje)  :wink: . Intryga jest, lecz żadna pociecha bo nie ma komu zgłosić nawet. 8)