Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jak cłami obłożą to chała z tego wyjdzie... ;)
Bo tanio być nie może, musi być drogo i inflacja, bo się wtedy wszyscy gubią w machlojkach.
Na przykład taki Orlen - dzięki obajtkowej, kreatywnej księgowości wykazywał same plusy, a teraz się okazuje, że dopłacali do wszystkiego z wyjątkiem taniej ruskiej ropy!  :shock: :?
Komuch, komucha, komuchem w imię złodziejskiej "sprawiedliwości społecznej"!  :(

Blackend

No więc właśnie.  8)
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Drozyzna-w-marketach-Jest-ponad-polowe-drozej-niz-rok-temu-8833166.html

"Drożyzna w marketach. Inflacja niby 5 proc. a ceny w sklepach wzrosły o 50 proc. rdr."  :?

admin

Vivat komunizm!  8)
Zamiast rozdawać świadczenia powinni biedrę zrobić za darmo! ;)  :lol:

Blackend

"Dostępna jest ponadto wydawana na podstawie pełnopłatnej recepty lekarskiej, zaktualizowana szczepionka mRNA Comirnaty JN.1. firmy Pfizer. Trzeba za nią zapłacić 400-450 zł."

Już widzę teorię spiskowe, że ta która działa, to jest płatna. ;)

admin

Oczywista oczywistość, za darmochę nie działa! ;)

Blackend

No wiadomo, sami mają tą lepszą, a spragnionemu ludowi każą płacić. ;)

admin

:(
Najważniejsze aby kolejki do wyszczepu były, bo zaś się microchips zmarnują! ;)

Blackend

Ale cwaniaki jeszcze każą za nie płacić, jak za ajfona nie przymierzając. ;)

RafałS

Elojowo $rockefeller Intercontinental & Co. Powinno wystarczyć na utrzymanie kilku pałaców komunizatorka kolonizatorka davidka z familią.  :?
https://www.youtube.com/watch?v=GUZdysvbWmE
https://www.youtube.com/watch?v=oiHQL94p60E

admin

Pięknie się dzielą tym czym wcześniej zrabowali...  8)
Propagandowo - extrunia!

RafałS

Cytat: admin w 2024-10-30, 12:49:43
Pięknie się dzielą tym czym wcześniej zrabowali...  8)
Propagandowo - extrunia!
Likwidują głód i ubóstwo (które sami rozpleniali), leczą na normy (które sami wymyślają) itd. Ciężka, zaawansowana filantropia.  :twisted:  8)

admin

A to jak z "procedurą medyczną" co mnoży choroby normatywne, aby je później leczyć nieustająco do śmierci!  :D
Biznes bez dna!   :?
140mg% i insulinka na "właściwą normę".
Miałem napisać "wstęp do cukrzycy"  o roli ciśnienia tętniczego i progu nerkowym w bezinsulinowej regulacji poziomu cukru we krwi, ale nie mogę się zebrać, bo nie mam nastroju. Przypominam, że za cukrzycę uznawano całkiem niedawno wykrycie glukozy w moczu ostatecznym, a teraz "leczą" poziom cukru we krwi glikozurią wymuszaną przez blokery sglut2!  :shock: :shock: :shock:
Ale to kompletnie nie moje problemy, bo nie znam się na chorych, tylko na zdrowych. ;)

RafałS

Cytat: admin w 2024-10-30, 14:59:54
A to jak z "procedurą medyczną" co mnoży choroby normatywne, aby je później leczyć nieustająco do śmierci!  :D
Biznes bez dna!   :?
140mg% i insulinka na "właściwą normę".
Miałem napisać "wstęp do cukrzycy"  o roli ciśnienia tętniczego i progu nerkowym w bezinsulinowej regulacji poziomu cukru we krwi, ale nie mogę się zebrać, bo nie mam nastroju. Przypominam, że za cukrzycę uznawano całkiem niedawno wykrycie glukozy w moczu ostatecznym, a teraz "leczą" poziom cukru we krwi glikozurią wymuszaną przez blokery sglut2!  :shock: :shock: :shock:
Ale to kompletnie nie moje problemy, bo nie znam się na chorych, tylko na zdrowych. ;)
Bo to amerolskie wynalazki są, właśnie ze $rockefeller medicine & Co. Trza było lepić ideologie pod opanowywanie nowych gałęzi przemysłu... 8)

RafałS

Blackend

W takim razie napiszę - mamy 16 listopad 2024, żadnych większych zmian nie będzie.  8)
Będzie można w przyszłości sprawdzić i obym się mylił.  8)
Ale jakby ktoś miał ochotę się założyć, to jestem chętny.  :D

admin

Dziękuję - z zakładu nie skorzystam, bo... ;)

Blackend

RafałS