Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

:lol:
Na poczatek połowa grupy by wyemigrowała... :lol:

admin

https://pl1.tv/title/gospodarka-zywieniowa-w-oparciu-o-wiedze/ - Gospodarka żywieniowa w oparciu o wiedzę- - Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski -  8)

admin

Nie poszło tak jak powinno wg mnie, bo za dużo niedomówień i niedopowiedzeń, ale na spokojnie może coś dopiszę w ramach wyjaśnienia.  8)

Blackend

"Chwilunia" tylko obejrzę. ;)

admin

:D
A może jednak coś się dokręci na ten temat... ;)

admin

https://pl1.tv/title/przyczynowe-leczenie-chorob-rzs/ -  Przyczynowe leczenie chorób, RZS - Występują: Bogdan Tkocz| Katarzyna Szewców| Tomasz Kwaśniewski.
Bardzo dziękuję za miłą rozmowę z Wami.  :D

Jarek

Optymalna laseczka :lol: W lido w 2012 ledwo o własnych siłach chodziła...
Zywy dowod jak  na  DO -ZO mozna RZS wyleczyc, i nie tylko, bo i urody przybyło, a nie ze ktos stosował DO, i nie pomogło - czyli nie stosował, tylko mu sie wydawało... :lol:
Pozdrawienia dla Kasi, jak ktos ma kontakt... :wink:

renia

Kasia jest pięknym przykładem działania Diety Optymalnej. Jest to nie tylko wspaniały wygląd, ale też kondycja (górskie wyprawy, długie wycieczki rowerowe po lesie i tańce prawie do rana :lol: jak razem organizowałyśmy Ogólnopolskie Spotkania Optymalnych w Ostrzycach. :D Również merytoryczne, profesjonalne wypowiedzi (praca w służbie zdrowia) i przede wszystkim widać, że są prawdziwe, przekonywujące. :D Jeśli wysłuchanie takiej wypowiedzi nie ruszy chorego (aby coś ze sobą zrobił, czyli przeszedł na DO), to już nic nie pomoże... :? :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2023-07-20, 17:57:47
Optymalna laseczka :lol: W lido w 2012 ledwo o własnych siłach chodziła...
Zywy dowod jak  na  DO -ZO mozna RZS wyleczyc, i nie tylko, bo i urody przybyło, a nie ze ktos stosował DO, i nie pomogło - czyli nie stosował, tylko mu sie wydawało... :lol:
Pozdrawienia dla Kasi, jak ktos ma kontakt... :wink:

Przekażę... :D

Jarek

renia

Gotowe, mówisz i masz... :D :lol:

Jarek

Jarek

Cytat: renia w 2023-07-20, 21:29:36
Kasia jest pięknym przykładem działania Diety Optymalnej. Jest to nie tylko wspaniały wygląd, ale też kondycja (górskie wyprawy, długie wycieczki rowerowe po lesie i tańce prawie do rana :lol: jak razem organizowałyśmy Ogólnopolskie Spotkania Optymalnych w Ostrzycach. :D Również merytoryczne, profesjonalne wypowiedzi (praca w służbie zdrowia) i przede wszystkim widać, że są prawdziwe, przekonywujące. :D Jeśli wysłuchanie takiej wypowiedzi nie ruszy chorego (aby coś ze sobą zrobił, czyli przeszedł na DO), to już nic nie pomoże... :? :lol:
Zostało wynagrodzone ...

renia

Podziękowała Tobie, pisze, że wtedy była jeszcze słaba i że wspomnienia wróciły... :D

Jarek

Razem się wpieralismy - etapy pracy na sobą nas tylko dzieliły. Ja wtedy juz leczylem, przynajmniej mi sie tak wydawalo. :lol:
Fajnie i miło się stare czasy wspomina .. :lol:.

renia

Już wysłałam ten wywiad babeczce chorej na RZS. :D Najpierw spytałam się jej czy chce go wysłuchać... 8)

admin