Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Czyli mam sobie sam wybrać o czym gadać? Ok!  8)
Dam radę.  :lol:

Jarek

admin

Jasne!  8)
Tylko żadne tam "przepowiednie dla Polski", ani inne "sekciarskie tematy", bo ja się do tego nie nadaję.  :?
A płaskoziemskie - jak najbardziej np.: "jak kupować, aby "czerwone, przetworzone mięso nie szkodziło"... ;)
To fajny temat na konferencję raczej.  8)

Gavroche

Z tym przetworzonym mięsem, bardzo fajny temat, producenci parówek Ci podziękują, jak wyklarujesz, że MOM jest prozdrowotny. :D

Jarek

Książka Tłuste Życie od strony kuchni jak powstawała, i niektóre tematy wybrane omówić  jak widzi to współautor do obecnej sytuacji jaka  miejsce  w Europie :lol: 

Zyon

Pocisnij o tych bzdurnych nienasyconych i oliwie i mct co to ketoguru wciskaja i "normach" na zarcie nienasyconych ;) Ogolnie o roslinnych
No chyba, ze chcesz o blonniku, bo trociny tez kazdy ketoguru wciska oprocz tych blizniakow
Work Buy Consume Die

Jarek

Osobiście brakuje mi książk Doktora  w tym programie widoczne miejsce dla kamerzysty Bo są też tacy co nie czytali...

admin

Już mam - "plan likwidacji unijnego rolnictwa" - bo wpadł mi z netu dokument unijny pod tytułem - "Najważniejsze cele WPR na lata 2023-2027!   :shock:
Będzie głód w Europie jak nic! ;)
No chyba, że nie tylko bauery się ruszą.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-01-10, 16:38:51
Już mam - "plan likwidacji unijnego rolnictwa" - bo wpadł mi z netu dokument unijny pod tytułem - "Najważniejsze cele WPR na lata 2023-2027!   :shock:
Będzie głód w Europie jak nic! ;)
No chyba, że nie tylko bauery się ruszą.  8)
Powtarzam się  8) , ale jak robić obroty grubemu davidkowi $rockefellerowi to najlepszy kierunek - tuskachata.come.pl  :wink:

admin

Teraz jest problem jak wysiudać rolników z ziemi i przekwalifikować grunty orne pod deweloperkę, wiatraki, "elektrownie słoneczne", bo robaki i sztuczne mięso będzie z fabryki, a ryż z importu bedzie ...  :?

RafałS

Cytat: admin w 2024-01-10, 16:51:28
Teraz jest problem jak wysiudać rolników z ziemi i przekwalifikować grunty orne pod deweloperkę, wiatraki, "elektrownie słoneczne", bo robaki i sztuczne mięso będzie z fabryki, a ryż z importu bedzie ...  :?
Takie rzeczy to blokować do skutku na chatatuska.come.pl. Dlatego o tym cisza jak widać... 8)

admin

RafałS

Kilka traktorów wystarczy do blokady "lejka" na Władysława. Pozostałe - do pomocy popisom i dla... mediów.  :wink:
Tak państwo $rockefellerstwo, tu lud wyprasza sobie. A z pełnego i tuski nie naleje... 8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Nie opublikują, bo za ostro poszedłem! ;)

renia

:shock: Oby po Ciebie nie przyszli jak po "Wąsików"... 8) ;-)

admin

Niektórzy mają taryfę ulgową, bo nikt nie bierze na poważnie tego co gadają. ;)

renia

:lol:
Czasami: "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"... ;-)

admin

"Bo Ziemia jest wklęsła..."  8)