Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2024-09-20, 10:43:44
Cytat: renia w 2024-09-20, 10:27:40
Cytat: Blackend w 2024-09-19, 21:29:04
No ale za chwilę Biedronkę tak zautomatyzują, że też będą zbędni. ;)

Może Biedronki też będą zbędne, każdy będzie dostawał swój przydział jedzenia,
"zdrowy" - zgodnie z zaleceniami WHO... :? ;-)

I to jest świetny pomysł!
Porcja robaków i porcja liści - zdrowo tanio, tylko ten "zły" cholesterol i "złe nasycone tłuszcze zwierzęce" dobrze byłoby jakoś wyeliminować! ;)

To byś mógł opatentować, taki pomysł by podobał się "światu naukowemu"... 8) :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2024-09-20, 13:38:53
Cytat: admin w 2024-09-20, 10:41:34
Cytat: Blackend w 2024-09-19, 21:29:04
No ale za chwilę Biedronkę tak zautomatyzują, że też będą zbędni. ;)

Do ankoholu trzeba będzie ich nadal wołać! ;)

Ostatnio szliśmy w gości i poszedłem kupić Bociana, bo gospodarz jest konserwatystą i żadnych innych wynalazków nie pije. ;)
I na kasie miła Pani mi mówi - mamy teraz promocję i może pan kupić w dwie w cenie jednej.
No i oczywiście pobiegłem po tę drugą.  :lol:
Będzie na kolejny prezent, albo zrobimy jakąś nalewkę.  8)

Znalazłam tego "Bociana"... :lol: https://www.google.com/search?q=Alkohol+Bocian&rlz=1C1FKPE_plPL972PL972&oq=Alkohol+Bocian&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORiABDIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIICAMQABgWGB4yCAgEEAAYFhgeMggIBRAAGBYYHjIKCAYQABgKGBYYHjIKCAcQABiABBiiBNIBCjE1MjgwajBqMTWoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8  A u nas wczoraj dwa przelatywały i nie zdążyłam fotki zrobić... :lol:

Blackend

Promka też przeleciała. ;)

Blackend

https://www.youtube.com/watch?v=91x4ORwUGEs

Ciekawe czy ci na dole pod zaporą się wysypiają? ;)

admin

jednostajny szum szybko staje się "niesłyszalny" .  8)

renia

Cytat: Blackend w 2024-09-20, 17:54:37
Promka też przeleciała. ;)

Znowu "musiałam" googlować... :lol:

Blackend

admin

https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/mroczna-wizja-szefowej-pot%C4%99%C5%BCnego-banku-%C5%9Bwiat-na-progu-kryzysu-na-miar%C4%99-lat-20-xx-wieku/ar-AA1qWs5z?ocid=msedgntp&cvid=9545f31e45144f84ea7aaff9bc9e4d41&ei=26 - wszystkie trzy (wojna słowiańska, rzekoma "pandemia", oraz składka na piramidę finansową ETS) zostały sztucznie wywołane przez US w celu dobicia Europy, w czym eurokraci z komunii pomagają jak mogą.  8)
I nikt w Europie się nie buntuje!  :shock:  :(

RafałS

Cytat: admin w 2024-09-21, 11:46:23
https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/mroczna-wizja-szefowej-pot%C4%99%C5%BCnego-banku-%C5%9Bwiat-na-progu-kryzysu-na-miar%C4%99-lat-20-xx-wieku/ar-AA1qWs5z?ocid=msedgntp&cvid=9545f31e45144f84ea7aaff9bc9e4d41&ei=26 - wszystkie trzy (wojna słowiańska, rzekoma "pandemia", oraz składka na piramidę finansową ETS) zostały sztucznie wywołane przez US w celu dobicia Europy, w czym eurokraci z komunii pomagają jak mogą.  8)
Widać u tej pani geny $rothschild original  8) . Szykuje się dobra lichwa...

Blackend

Cytat: admin w 2024-09-21, 11:46:23

Dobrze się w Europie jeszcze żyje, to się nie buntują. ;)  8)

admin

admin

Właśnie się pani dyr. podstawówki chwali, że "wszystkie komputery na pierwszym piętrze przetrwały, a na zalanym parterze wszystkie "przepadły""   :shock:
To ja się pytam: co stało na przeszkodzie przeniesienie tych komputerów z parteru na piętro, skoro był tydzień czasu na to?  8)
I tych co zaparkowali swoje auta na górkach, dzięki czemu się nie zalały - karać do upadłego, bo "jak oni tak mogli"...  :(
Co za kraj - "popis dał, powódź zabrała"!  :shock:

Blackend

Pokłosie rządzenia w stylu wschodnim - jeden nieomylny przywódca.
Jak rozkaz z góry nie przyjdzie, nikt nic od siebie nie zrobi.

admin

Zamiast wyjść z WHO, to na kraj padnie urojona "pandemia 2025r." ogłoszona przez tę instytucję, bo to świetny zarobek z "publicznych pieniędzy" - starczy tylko nakaz państwowy na przymusowy wyszczep!  :shock:
Brak słów.  :(

RafałS

Cytat: admin w 2024-09-21, 14:06:06
Właśnie się pani dyr. podstawówki chwali, że "wszystkie komputery na pierwszym piętrze przetrwały, a na zalanym parterze wszystkie "przepadły""   :shock:
To ja się pytam: co stało na przeszkodzie przeniesienie tych komputerów z parteru na piętro, skoro był tydzień czasu na to?  8)
I tych co zaparkowali swoje auta na górkach, dzięki czemu się nie zalały - karać do upadłego, bo "jak oni tak mogli"...  :(
Szkolnictwo-uczelnie. Inteligencja... Co tu wymagać jak kompostownika czy dnia ogniska nie potrafią na takim Zapiecku zorganizować. Placówka wyższa i zeszłej jesieni ładowali liście do worków. Ułożyli z tego mur metr ponad płot. Umysłowi tak mają  :mrgreen: . W tym tygodniu otwierać mieli odnowiony i przejęty przez uczelnię stadion. Akurat teraz łatwiej przekwalifikować na zalew/basen. Naszpikowane elektroniką i obcymi systemami. I znów od miejsca gdzie wcześniej był bezobsługowy kompostownik/zaplecze gospodarcze - płot, podziały na tych i tamtych zamiast się dogadać. Tak kawałek po kawałku... :? 

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Liczba-100-latkow-w-Japonii-rosnie-nieprzerwanie-od-54-lat-8813333.html

"Liczba 100-latków w Japonii rośnie nieprzerwanie od 54 lat"

To są ci, którzy jeszcze nie przejęli jankeskiej kultury. ;)
Gdzieś mi mignęło, że hamerykańcom zmniejsza się długość życia - jak znowu znajdę przypadkiem to wkleję.  8)

renia

Komputery to nie czołgi, żeby ciężko było je przenieść na piętro... :roll:

RafałS

Cytat: renia w 2024-09-21, 20:19:18

Komputery to nie czołgi, żeby ciężko było je przenieść na piętro... :roll:
Na "dług publiczny" mieli to się nie angażują bo się zaciągnie większego długu na następne. A że zniknie to czy tamto bo w ramach spłaty przez dobre rządy zostanie narodkowi zajumane, to już nie na inteligencji umysły. :?

admin

Napiszę to (nie)jasno - USA jest krajem debili w 99% i 1% cwaniaczków, co cyckają tych pierwszych...   :(
Co to za radość dla cwaniaczków rządzić debilami.  8)