Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dzien-kobiet-w-Rosji-Matki-poleglych-zolnierzy-otrzymaly-w-prezencie-maszynki-do-miesa-8903724.html

"Dzień kobiet w Rosji. Matki poległych żołnierzy otrzymały w prezencie... maszynki do mięsa"

Ci to mają wyczucie, sam szczyt "bon ton".

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-03-08, 19:15:59...
Ci to mają wyczucie, sam szczyt "bon ton".
"na taki pomysł wpadli działacze partyjni w obwodzie murmańskim na północnym zachodzie Rosji - przekazał niezależny portal Mediazona, powołując się na komunikat ugrupowania w mediach społecznościowych".
Jeden obwód. Da się ustawić. Prawie wszędzie się znajdą krety pod newsy za żelazną kurtynę...

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nawrocki-Musimy-dazyc-do-co-najmniej-300-tysiecznej-armii-8904516.html

"Nawrocki: Musimy dążyć do co najmniej 300-tysięcznej armii"

300 tysięcy mięsa armatniego, tzn. obecnie na to się mówi "siła żywa".
Tyle życzy sobie kwiat inteligencji aby chronić ich państwowych stolców.

admin

On się myli! Milionowa armia powinna być! A dążyć do 15 milionowej. ;)
I to będzie miś na miarę ich możliwości.

Blackend

Swoją drogą ciekawe ilu jest chętnych ginąć w zamian za maszynkę do mięsa dla matki?
Jeżeli dużo, to śmiało można dalej pchać się do polityki i bezkarnie kraść i rozdawać nie swoje pieniądze.

RafałS

"Komunikat" to aż tylko. W srovidzie też były scenki z innych parad dla wierzących. Dlatego nie ma żadnych chetnych nawet gdyby najmrocki, czaskowy i mętcen rozdawali amerolskie hulajnogi na baterie.

Blackend

Na razie to pisowcy licytują się z platfusami, kto pierwszy Putina wgniecie w ziemię.

Jest nowe rozdanie, za chwilę rozejm i państwa zachodnie już przebierają nogami, kto pierwszy podpisze nowe umowy handlowe z Rosją, a Polska jak zwykle jako Chrystus narodów odniesie zwycięstwo moralne.  :lol:

RafałS

Za chwilę obetną fundusze "walki" z putinem usa. A tu dalej będą zaginać rzeczywistość, za nasze, do gołego kartonu. :-\

admin

:D
Putin z Trumpem wywalili stolik...

renia

Wszystkim Panom, nie tylko z tego Forum, z okazji Dnia Mężczyzny, życzę szczęscia, zdrowia i wszelkiej pomyślności.  :)

admin

Dzięki serdeczne, ale życzenia są chybione, bo jest Dzień Kobiet i Rok mężczyzn - tak bynajmniej niektórzy twierdzą!

admin

admin

Rozmawiałem chwilę na te tematy, ale głównie o ekonomii "szkoły austriackiej" w Katowicach z p. Fijorem i tak sobie myślę, że - jednak nie powiem, co sobie myślę, bo kogo to może obchodzić...  8)

Blackend

Cytat: admin w 2025-03-10, 10:45:05Dzięki serdeczne, ale życzenia są chybione, bo jest Dzień Kobiet i Rok mężczyzn - tak bynajmniej niektórzy twierdzą!

No jak tak twierdzę, trzeba być niezłym pizdusiem żeby obchodzić dzień chłopa.

Blackend

Cytat: admin w 2025-03-10, 14:18:38Rozmawiałem chwilę na te tematy, ale głównie o ekonomii "szkoły austriackiej" w Katowicach z p. Fijorem i tak sobie myślę, że - jednak nie powiem, co sobie myślę, bo kogo to może obchodzić...  8)

Przekonywanie należymisiów do szkoły austriackiej uzależnionych od 8 set daje takie same wyniki jak przekonywanie cukrzyków uzależnionych od cukru do Diety Optymalnej, czyli wyniki są ale na poziomie błędu statystycznego. :)

admin

renia

Cytat: admin w 2025-03-10, 10:45:05Dzięki serdeczne, ale życzenia są chybione, bo jest Dzień Kobiet i Rok mężczyzn - tak bynajmniej niektórzy twierdzą!

:) Coś w tym jest... :shock: