Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-25, 10:35:02
Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..."  :D
Nie ma ratunku dla Polek i Polakó, niezależnie co się tu będzie wypisywać.  8)
Zawsze jest ratunek ,- nie ma sytuacji bez wyjścia  8) I nie z takich kibli się wychodziło  :lol:
Na początek trochę makulatury dla pani od zbiorowej mądrości i ostrzeżenie- łapy precz od Pokski ... 8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-07-25, 10:39:15
Jak pis rzadzil ratunek był - odsunąć pisowców od władzy wprowadzic praworządność, przeddiebiorczos... :lol:

Ciężko się pogodzić z utratą władzy przez Ukochanego Przywódcę.  :lol:
Było wiadomo, że będzie bolało, ale że aż tak?  :shock: :lol:

Jarek

A mój władca to Kaczynski ?  :shock:
Ja tutaj same ordery zbieram Wieki niemiec, judze przeciwko Niemcom   a teraz zostalem wyznawca Kaczyńskiego  :lol:
Musisz spojerzec w swoje lusterko iedeologiczne - Niemcy ponad wszystko kosztem Polek I Polaków A bajki o wspólnym  euro  finansach publicznych  pokoju na świecie i praworządności  w ARD- ZDF przez 20 lat słuchałem...Mi się ta szczepionka nie przyjęła ...
No i migrantow możecie podrzucać,  ale zabierzcie Tuska ... :lol:

renia

Mam ten "biedny naród" i tę od "podartych kartek", a także, czy euro, czy nie euro "tam gdizie pan może pana majestra pocałować..."  :D

Jeśli nie ma ratunku dla Polski, to co będzie?

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-25, 09:28:45
:lol:
A kto ETS podpisał? I kamienie milowe? Komuch Morawiecki przecież!  8)
Ale dlaczego komuch Tusk się z tego nie chce wycofać?  :shock:
A to zagadka dla lewako-prawaków... ;)  :lol: :lol: :lol:
No i dawno wróżony kierunek dalszej kariery ze schematu dla podrzutków-karierowiczów  8) https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/mateusz-morawiecki-na-nowym-stanowisku-nieoficjalnie-p%C3%B3jdzie-w-%C5%9Blady-donalda-tuska/ar-BB1qxYt7?ocid=msedgntp&cvid=981c6049853745799d52a9eabf4a0948&ei=47

Blackend

Cytat: renia w 2024-07-25, 12:01:32

Będzie dobrze, a nawet rewelacyjnie ponieważ sam Naczelnik wraz z najwyższym Komitetem Centralnym PIS zawierzył Polskę za pośrednictwem św. Andrzeja Boboli, Chrystusowi Królowi.  8)

Jarek

To by świetna wiadomość była. Bo  Tusk zawiezyl Polske nowoczesnemu Hilterowi w krawacie i gajerku Bossa ...

Maniek

Cytat: Blackend w 2024-07-25, 12:28:11
Cytat: renia w 2024-07-25, 12:01:32

Będzie dobrze, a nawet rewelacyjnie ponieważ sam Naczelnik wraz z najwyższym Komitetem Centralnym PIS zawierzył Polskę za pośrednictwem św. Andrzeja Boboli, Chrystusowi Królowi.  8)

hehhehee, bogoojczyźniana sieczka dla niedorozwojów/niemieckich emigrantów.

Taki z kaczyńskiego patriota, jak heteroseksualista. :)
Herr jaroslaw, dla Ciebie Pan Premier Tusk!

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-07-25, 12:47:56
To by świetna wiadomość była. Bo  Tusk zawiezyl Polske nowoczesnemu Hilterowi w krawacie i gajerku Bossa ...

No widzisz i znowu wyszło, że Naczelnik jest zawsze trzy kroki do przodu, tak więc głowa do góry i nie ma co wieszczyć tych katastrofalnych prognoz.  8)

Maniek

hehhehehe
Podobnież pisowski złodziej i bogoojczyźniany bandyta ksiądz michał olszewski jest gnębiony przez reżim Tuska, bo nie dostał hot-doga na stacji paliw!!

Skandal! Upośledzeni umysłowo pisowcy, otrzymawszy sygnał od swego pederasto-guru,  już organizują strajki i podnoszą słuszny krzyk porównując go do św. Maksymiliana Kolbe!!!

hehehheheeh
kto się w Polsce urodził, ten się w cyrku nie śmieje :(

Maniek

https://www.youtube.com/watch?v=w-9sOuAJcCM

to sobie posłuchaj Regino, aż się łezka kręci prawdziwym wolakom...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-07-25, 13:15:56
Cytat: Jarek w 2024-07-25, 12:47:56

No widzisz i znowu wyszło, że Naczelnik jest zawsze trzy kroki do przodu, tak więc głowa do góry i nie ma co wieszczyć tych katastrofalnych prognoz.  8)
I bardzo dobrze, byle nie z tyłu konia trojanskiegoTuska ...
https://biznes.interia.pl/firma/news-przedsiebiorcy-zaniepokojeni-boja-sie-ze-rzad-podniesie-poda,nId,7719142
Tego konia trojańskiego od odgospodarczania z  rozkazu niemieckiego, któregoś dnia pozbędziemy się...

Jarek

https://www.fakt.pl/pieniadze/wiceminister-zdradza-co-jest-w-kpo-chodzi-o-wyzsza-akcyze-od-samochodow/p7v8hzw
Co oni kombinują, miłośnicy, klimatu zwierząt, LGBT  :lol: Miłośnicy, tolerancji i kultury osobistej , wrogowie nienawiści  wojen  na świecie  :lol:To oni - wrócili by teraz pokój na świecie zapanowal 

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-25, 15:51:08
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/minister-zapowiada-rewolucj%C4%99-pierwsze-tysi%C4%85c-litr%C3%B3w-wody-za-darmo/ar-BB1qBthM?ocid=msedgntp&cvid=aaff9ac666854c81aac718743c24a9c0&ei=8 - komunizmu w Polsce już nic nie powstrzyma póki się "pieniądze nie skończą"  :(
Już widzę te samorządy... Drugi metr - podwójnie, trzeci x2,5 no i infrastruktura+?  :mrgreen:

admin

Ale cudownie pis rozmnożył komunistów w Polsce. Starczyło pięćset+ wprowadzić!  :lol:
Bo pampersowe to było jednak "za mało"...  :?