Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:D
No jak? A modny syndrom metaboliczny keto nie można było, bo to teraz jest wysyp jutuberów, co tak pięknie potrafią przekonać do smalcu bez chleba! ;)

Blackend

Keto to raczej małolaty, a u długoletnich cukrojadków, tylko straszenie tłuszczem może im poprawić zdrowie, bo z cukru już nie zrezygnują.  8)

admin

Pilne!
Właśnie się dowiedziałem, że kolejny Wielki Propagator Diety Optymalnej zrezygnował z Żywienia Optymalnego!
Wkrótce będzie na ten temat materiał na jego kanale jutubowym ponoć o jakimś "wysysaniu mocy"!  :(  :lol:

Blackend

Wampiryzm energetyczny jak nic. ;)

Wokulski

Cytat: admin w 2025-04-01, 10:07:49okazuje się, że jednak ŻO i prądy selektywne lek. med. Jana Kwaśniewskiego, a nie jakieś diety "japońskie", czy keto!
:) Aż mi się dobrze zrobiło na sercu.
Marek Optymalny

Wokulski

Cytat: admin w 2025-04-01, 10:32:15bo to teraz jest wysyp jutuberów, co tak pięknie potrafią przekonać do smalcu bez chleba! ;)
To zależy jakiego chleba.  :wink: Bo kilka dni temu widziałem gdzieś w internecie, że zachwalali jakiś lepszy chleb ze smalcem. Chyba ze zmniejszoną ilością mąki.
Marek Optymalny

admin

Cytat: admin w 2025-04-01, 13:35:02Pilne!
Właśnie się dowiedziałem, że kolejny Wielki Propagator Diety Optymalnej zrezygnował z Żywienia Optymalnego!
Wkrótce będzie na ten temat materiał na jego kanale jutubowym ponoć o jakimś "wysysaniu mocy"!  :(  :lol:

"I Ty mój Synu?"; KTO NASTĘPNY? 

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-01, 19:56:45
Cytat: admin w 2025-04-01, 13:35:02Pilne!

...

"I Ty mój Synu?"; KTO NASTĘPNY? 
:-| A to dopierożojacięteges! Ale z tą podstawką chyba coś nie teges bo to widać że bardziej taka jakby do energetyzacji jajek. No a wahadełko... jakby takie bardziej audiofilskie. Trudna sprawa.  8)

admin

Całe szczęście, że Sławek więcej nie wygarnął! ;)

Adam 74

Może jeszcze coś nakręci 🤔

admin

To jest pewne!  8)
Przecież nie może TEGO tak zostawić! ;)

RafałS

Trzeba wierzyć i trzymać za pomyślny rozwój wydarzeń. 8)

Adam 74

Widzę że każdy czeka do jutra 🤔😁😂

Malgosia

admin

Sławek jest jedną z najbardziej oczytanych i inteligentnych osób jakie w życiu poznałem!  8)

Malgosia

Cytat: admin w 2025-04-01, 23:50:22Sławek jest jedną z najbardziej oczytanych i inteligentnych osób jakie w życiu poznałem!  8)

Fakt, Sławek ma liczne talenty.......

renia

Czekam na jego filmik, jeśli to był żart primaaprilusowy, to Sławek jest świetnym aktorem...  :D  :D  :D

admin

RobSon

Ale to było... Dobre 🤣