Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Akademia Zdrowia

Zaczęty przez admin, 2025-04-15, 13:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2025-10-28, 19:43:15Mów za siebie! ;)  :lol:

Ja jestem aż za bardzo poważna. 8)    :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2025-10-28, 21:38:22
Cytat: Zyon w 2025-10-28, 20:41:15
Cytat: admin w 2025-10-28, 15:54:45:lol:  :lol:  :lol:
Reniu! Ty nie bądź aż taki psycholog!  :P
Może jakoś da się, aby wszystko wróciło do normy!
Chociaż ciężko jest, bo dzwoniłem, ale nikt nie odbiera! ;)
To przez tego Tymochowicza! Co sie Slawek odezwie to tamten mu przerywa, sam bym go trzasnal zeby nie przerywal a co dopiero Slawek ma zrobic? Przerywa mu ciagle i gada "a nie tu sie mylisz, bo wedlug twierdzenia tego i tamtego to sie mylisz" i trajkocze tymi betonizmami :D
Wcale mnie nie dziwi, ze Slawek znerwowany jest  :lol:
Ja też podziwiam Jego cierpliwość  :D
Straszny narcyz ten Tymochowicz. Slawek cierpliwie slucha jak tamten gada a jak tylko Slawek zacznie to tamten od razu swoje mundrosci wtyka co drugie slowo
Work Buy Consume Die

admin

Dobrze z drożdżownikiem by mu się dyskutowało, bo to podobny typ... ;)

admin

Za chwilkę jadę do Akademii Zdrowia - podsumować wyniki. I pewnie parę słów tu napiszę, bo efekty są fantastyczne!
Żywy kolagen" Fundacji zrobił swoje!  :D

Zyon

Cytat: admin w 2025-10-29, 09:04:48Dobrze z drożdżownikiem by mu się dyskutowało, bo to podobny typ... ;)
Ale komu? Tymochowiczowi?
 :lol:  :lol: Tez najmundrzejszy?  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Tymochowicz swój fach zna - nawet ze mnie by Premiera wykreował! ;)  :lol:  :lol:  :lol:
A drożdżownik tylko skomleć potrafi, jak mu źle, bo się watażka rozpierzchła.  :?

Blackend

No pewnie, niebieska koszula, opalenizna i można startować. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2025-10-29, 09:12:58Tymochowicz swój fach zna - nawet ze mnie by Premiera wykreował! ;)  :lol:  :lol:  :lol:
A drożdżownik tylko skomleć potrafi, jak mu źle, bo się watażka rozpierzchła.  :?

Moim zdaniem Tymochowicz zostal  w czasach Leppera i dzis jest archaiczny. Jak drozdzownik zupelnie z tym swoim siermieznym marketingiem
Work Buy Consume Die

Gavroche

A co to z Mariuszem się dzieje, bo ja nie w temacie?

Zyon

Optymalni mu zmarnowali zycie
Work Buy Consume Die

Gavroche

:D
Jeszcze młody jest, może zmienić karierę.

Zyon

Sek w tym, ze nie chce :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Cytat: Zyon w 2025-10-29, 11:28:24Optymalni mu zmarnowali zycie

:lol:  :lol:  :lol:
To niech się przyczepi do Bogdana Tkocza, bo on jest od "optymalnych", a ja NIE! ;)

Zyon

O tym kto jest optymalny decyduje sam drozdzownik, bo podobno optymalni to "mejnstrim" 8)
Work Buy Consume Die

admin

No przecież, że tak! "Na plecach p. Cichosz" trafili do odpowiedniej ligi! ;)

admin

Spłynęły do mnie wszystkie dane podsumowywujące ostatni turnus - jutro napiszę kilka słów na ten temat, bo jest czym się pochwalić!  :D

Zyon

Pewnie znowu same "ofiary" ;)
Work Buy Consume Die

admin

No jak się robi doświadczenie "naukowe" z jaskrą na sztuk jedna i to na jakimś "generatorze" prądów niewiadomych, to wynik bez marnowania czasu na "zabieg" jest do przewidzenia! Ofiara drożdżownika jak nic.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die