Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Akademia Zdrowia

Zaczęty przez admin, 2025-04-15, 13:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Bedzie sklep z materacami?  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

renia

Trzymasz nas w napięciu...  :o

admin

Teraz na topie jest jakie "mgr inż." (znam?) z Doktorem "gadali" głupoty o "mleku", bo czytać się nie chce ŁONTP - gdzie ładnie jest "problem" wyjaśniony!   8)

admin

Z ciekawostek fundacyjnych? Zorganizujemy na wiosnę spotkanie dla osób, które uczestniczyły w Akademii Zdrowia, ale jakby kto z Forumowiczów zechciał w takim spotkaniu uczestniczyć, byłoby mi miło - podam "słowo klucz" i będzie ok...  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

A jeszcze nie wiem, ale najpewniej w Koninie, albo w jakim fajnym plenerze - jest jeszcze sporo czasu na ustalenia.  8)

renia

Można by zrobić np. w Gdyni, tam ładnie jest... 8)

admin

Można by, ale Jak ktoś miałby dojechać np. z Krakowa, to dla niego mało sympatyczne.

renia

Cytat: admin w 2025-12-30, 16:29:16Można by, ale Jak ktoś miałby dojechać np. z Krakowa, to dla niego mało sympatyczne.

Też o tym pomyślałam, że to powienien być mniej więcej środek Polski... :) Z tą Gdynią to był oczywiście żart,
chociaż bym się nie obraziła... :lol: ;)

admin

admin

Wkrótce nowa, doskonalsza linia produktów mięsnych z Fundacji. Wkraczamy w etap gotowych do sprzedaży, a nie testowych wyrobów wędliniarskich!  :D 

renia

Super!  Dzieje się. :)

Zyon

Ja juz dostalem nawet esemesa  8)
Work Buy Consume Die

renia

Masz chody, albo plecy... ;-)

admin

admin

Receptury od samego Kwaśniewskiego - znalazłem w Ciechocinku w moim przepastnym archiwum, więc trzeba wdrażać oryginalne lecznicze produkty!
Nowa linia produktów prozdrowotnych - mniam!
Bo takie są zasady żywności Fundacji:

"Niech pożywienie będzie twoim lekarstwem, a lekarstwo pożywieniem"

"Z potraw, które się zjada, powstają wszystkie choroby ludzkie".

Tak będzie.

Zyon

Cytat: renia w 2026-01-19, 16:03:46Masz chody, albo plecy... ;-)
Drozdzownik mowi, ze mam podgardlum  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Znalazłem też około 300kg prac naukowych Doktora Kwaśniewskiego nigdzie i nigdy niepublikowanych (w tym rękopisy z lat 1965-1970)- ale to nudne jest, więc może jakoś to opracuję i opublikuję w strawnej formie, ale nie dziś.  8)

admin

Cytat: Zyon w 2026-01-19, 18:22:38Drozdzownik mowi, ze mam podgardlum  :lol:

Żałosny koleś - ale co mnie tam jego problemy...  :lol:
Grunt, że reklamę robi za darmochę, tylko te jego zasięgi są tak mizerne, że nieistotne niestety.  :(