Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

WITAMINA C.

Zaczęty przez MORGANO, 2006-12-26, 00:16:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

Elmo!
z przykrością Cię informuję, że nigdy w ofercie własnej Firmy nie miałem "spożywki". Nie mam również w ofercie "Żywienia Optymalnego" wyd. OSBO, aby nie być posądzonym, że zarabiam na Stowarzyszeniu :lol:. Proponuję Ci - "Jak nie chorować?" - kawał solidnej lektury!, ale musu nie ma, jeśli nie chcesz - to NIE 8)

elmo

Nie miałeś "spożywki"  :shock:  :shock:  :?: :?: :?: jakto? co to? Toż to ja sobie Ciebie wyobrażałam jako człeka z pejsami a jarmułką na głowie i sprzedającego łuściutkie przysmaki.Taki "handel " mi się wyobrażal.A toś mnie rozczarował  :!: :!: :!: Nie mogę się pozbierać .

Ale piszesz o lekturze " Jak nie chorować"-no...chce ,gdzie trza zomówić?U Ciebie? Czy w sklepie można nabyć?
Czy mam wysłać swój adres ,bo już nie wiem ,co jest żartem  :lol:  :lol:  :lol:

toan

TAK, TAK z pejsami jarmułką i długą po pas siwawą brodą :shock:
To mnie bardzo cieszy, że właśnie tak sobie mnie wyobrażasz. Dzięki temu mnie nie poznasz, gdy przypadkiem miniemy się na ulicy i o to mi WŁAŚNIE CHODZI  8). Opłaca się jadnak dbać o PRYWATNOŚĆ  :lol: :lol: :lol:

elmo

Mylisz się Toan! Poznam Cie,kiedyś wkleiłeś swoje zdjęcie-głowa (tył głowy)-chyba nie sądzisz ,ze da się zapomnieć taki widok   8) .Jesteś rozpoznawalny  :lol:  :mrgreen: .

toan

E tam, od tamtej pory wygoliłem się na łyso dla niepoznaki, aby siwizny nie było widać :D.

elmo

Cytat: toan w 2007-03-22, 10:48:12
Ale ja Cie i tak "przyszpieguje"

Uważaj, bo jak twierdzą niektórzy - ja z tych, co "potrafią wyssać energię z ... ", choć czerpię głównie z masła  i smalcu przerabianych na ATP :shock: :lol: :lol: :lol:

zbynek

Elmo... w końcu musisz się zdecydować czy należeć do sekty optymalnej a książka to przepustka.
Nie dawno wypływało to z obaw 8) - a teraz taka szansa bez wpisowego. :lol: :?

pozdrawiam

elmo

Ale Zbynek ,ja już nie wiem ,co tu jest żartem co powagą  :lol: .Co z tą książką?Kaj jo ta książka mam nabyć?
Toan ,sam pisze ,ze plecie... :lol: sklep obecnie zamknięty...kaj ta nagroda?w końcu mi się coś nalezy  :evil:  :mrgreen: 
No i na dodatek "wypadlam " troche z "gry" i się troche zamknęłam w sobie  :?

zbynek

Cytat: elmo w 2007-03-22, 11:10:19
kaj ta nagroda?w końcu mi się co¶ nalezy :evil: :mrgreen:
Przyca łon Ci jom do .. ino musisz podać  ka mo jom wysłać. :lol: 8)

toan

Cytat: zbynek w 2007-03-22, 11:03:28
czy należeć do sekty optymalnej a książka to przepustka...

Wielkie GURU się sprzeciwiać.  :shock: Wilekie GURU, chce mieć wielką spokojność i dość mieć... nagabywania intruzów :!: :mrgreen:.

toan

Cytat: zbynek w 2007-03-22, 11:20:36
  ka mo jom wysłać. :lol: 8)

toan@q4.pl - wieklie GURU rozpatrzy pozytywnie "podanie" po werfikacji adresu :D

elmo

Cytat: zbynek w 2007-03-22, 11:20:36

Przyca łon Ci jom do .. ino musisz podać  ka mo jom wysłać. :lol: 8)

godos??? pa ,jakom ze jo durno  :shock: mówić gupi babie,to tak jak pluć świni w łocy ,zara mu podom ,tylko musza se przypomnieć ka jo mieszkom...,zara zapytom chopa mojego jak ta nasa ulica sie nazywo.Bardzo Ci dziekuja Zbynek za rozswietlenie mego zamknietego zmysła postrzegania  :lol:

elmo

wyśle ,jeno przyjda do dom ,bo leca po córke do szkoły!!!!!!!!!!!rany julek ,póżno!!!!!

toan

Tylko lecaj wolno, bo ślisko, co by poźniej na mnie ino nie było, com nie łostrzygoł. Heja :D

elmo

Juzem przyleciała szcześliwia,alem się zadysała...
napisza Ci ten adres ,chop mnie prasnoł w pysk i zem se od razu przypomniala ka mieszkom.hejka

toan

Chwalić Pana Bócka, coś już jest w domu, ale na "toana" jeszcze nie dosło. Odpraśnijże twemu, bo nie bedzie kobity dla przyjemności maltretowoł!

toan

No już doszło, ale nie podałać "towaru" !

elmo

Cytat: toan w 2007-03-22, 11:58:07

Odpraśnijże twemu, bo nie bedzie kobity dla przyjemności maltretowoł!

Ka jo mu prasne ,jak przecia to mój chop!!!łon to rządzi w ty nasy chałupie a i dobrze nom ze sobom.Przecia jom szczesliwo,zem takiego chopa znalazla  :lol:
Wyslalam adres.Tylko mam nowego kompa i sobie ustawialam powiadomienia na poczcie i moze cos poknocilam-mam do tego predyspozycje i moga wiadomosci nie dochodzic.
Napisz czy doszedl-bo sama jestem ciekawa .Jak nie na poczte to na priv Ci wysle.
Czeska  :lol:  :D

elmo

Cytat: toan w 2007-03-22, 12:04:01
No już doszło, ale nie podałać "towaru" !
Jak ze to?  :shock: Jo żech myślała ,że chodzi o ta książka  :shock: .No to żem sie pogubila  :?  :lol:

Cóż mom tera zrobić ?  :shock: .

Może mnie Zbynek naprowadzi  :idea: :?:

toan

No gadajom, co "jak sie kobity nie bije, to jej wątroba gnije", ale kto to wi?. Ni mom sumienia walnąć, a mojej jakoś i bez bicia - nie gnije. Łagodna taka. Ale to ona rządzi w naszym domu!. 8)