Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale takich "chorych" jest ponoć już pół miliarda!  :shock:
Co to za wspaniały interes "leczyć" do śmierci taką populację!  :lol:
Ponoć w samych Chinach jest już sto mln cukrzyków, a jeszcze trzydzieści lat temu "naukowcy" twierdzili, że żółte nie ma genów cukrzycy!  :lol: :lol: :lol:
I ta legalna eksterminacja chorych jest bezkarna, bo "lekarze" postępują "zgodnie z procedurą medyczną".  8)
Ale na szczęście to nie są moje sprawy.  :D

Blackend

Cukier jest jak narkotyk, a jeżeli jeszcze się takiemu nieszczęśnikowi insulinka "pomoże" aby nie musiał się aż tak ograniczać, to już pełnia endorfin ze szczęścia. ;)  8)

Zyon

Cytat: Blackend w 2019-01-13, 18:45:24
Wykończą ją w świetle prawa zgodnie z procedurami - przykre.  :?  8)
Work Buy Consume Die

administ

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/dieta-dash---rewelacyjnie-wpływa-na-serce-i-pozwala-zgubić-niechciane-kilogramy/ar-BBSPYQu?ocid=spartanntp - fantastyczna dieta! Powinna być szeroko propagowana, albowiem przestrzega głównej, podstawowej zasady Doktora Kwaśniewskiego.  :D

renia

"Dieta DASH koncentruje się na owocach, warzywach, pełnych ziarnach i chudym mięsie."

I co w tym nowego? :roll:

administ

"Wszystko"...  :lol:

renia

Pewnie mi drzewa zasłaniają las... 8) :lol:

madre

To przypomina wyważanie otwartych drzwi. Tylko brak odwołania do Autora i jego proporcji BTW jak 1: 02-05 : 3-4  :roll:

administ

Proporcja między GSO diety to podstawa zdrowia, reszta to tylko szczególiki, choć niektórym się łatwo w nich pogubić.  8)

RafałS

renia

Tragedia... :? 8) Przy Hashimito tarczyca jest atakowana przez układ immunologiczny, który ją niszczy i tarczyca się zmniejsza (u mnie tak było)...Ale może w początkowej fazie tak może być... :roll:

administ

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/koniec-mitu-śniadania-jako-najważniejszego-posiłku-dnia/ar-BBT1Lmz?ocid=spartanntp - a to ciekawe! Mnie się zdawało, że ludzie jedzą jak się jeść chce, ale najwyraźniej to błędne mniemanie.  :?

administ

Przeważnie Goździkowa?  :shock: ;)

renia

Coś ja jej nie ufam... 8) :lol:

renia

A ja jej nawet na święta kartki nie wysłałam... :? 8)

administ

Co za pech!  :?

renia

Jak nie Goździkowa, to będzie nowa...reklama tabletek od bólu głowy... :lol: