Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale na szczęście "lex szarlatan" zabroni takich zabobonnych praktyk... ;)  :lol:
Jakby co to do Diety i Prądó Selektywnych Doktora Kwaśniewskiego się nie przyczepią, bo jedno i drugie jest "procedurą medyczną" albowiem...  8)

admin

https://wizjonerzyzdrowia.wprost.pl/11971090/flozyny-systemy-monitorowania-glikemii-trzeba-stosowac-jak-najczesniej.html - "leczenie" cukrzycy - cukrzycą.  8) Wspomniałem na ten temat w mojej książce - flozyny blokują w nerkach resorpcję glukozy z moczu pierwotnego do krwi, dlatego jest ona wydalana z moczem - czyli wywołują klasyczny objaw cukrzycy.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2025-07-25, 10:46:00https://wizjonerzyzdrowia.wprost.pl/11971090/flozyny-systemy-monitorowania-glikemii-trzeba-stosowac-jak-najczesniej.html - "leczenie" cukrzycy - cukrzycą.  8) Wspomniałem na ten temat w mojej książce - flozyny blokują w nerkach resorpcję glukozy z moczu pierwotnego do krwi, dlatego jest ona wydalana z moczem - czyli wywołują klasyczny objaw cukrzycy.  8)
Skoro blokują wchłanianie W, to po co je spożywają... A gdy nie wchłoną to zwiększą podaż W i taka z tego koło-myja. No ale to są schematy potłuczonych korporacyjnie dla potłuczonych na dobicie itd. :-\

Blackend

Najprościej zlikwidować zbyt dużą podaż cukru jak proponował Doktor i kombinować nie trzeba.  8)
Ale to zbyt proste jest żeby na tym zarobić.  8)
Jak z witaminą C - ale jak się dobrze pokombinuje, to można wymyślić wit. C lewoskrętną i być w prawdzie.  :lol:  :lol:

admin

No nie wiem, ale choć zawsze prawoskrętnie załamuje światło, to ponoć to "L" oznacza "konfigurację cząsteczki" - i już jest L-wit.C wyjaśniona "naukowo" ...;)

Blackend

Pamiętam jak dałem się wkręcić i mówię do kobiety w aptece, czy ma pani może tę lewoskrętną witaminę C?  :lol:
No nic, nie jestem w stanie tak wszystkich i wszystkiego sprawdzać, ale nabrać się staram tylko raz.  8) 

Zyon

Cytat: admin w 2025-07-26, 10:07:30No nie wiem, ale choć zawsze prawoskrętnie załamuje światło, to ponoć to "L" oznacza "konfigurację cząsteczki" - i już jest L-wit.C wyjaśniona "naukowo" ...;)
Prawoskretna jest dla prawakow, lewo - dla lewakow  8)
Work Buy Consume Die

admin

admin

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/najlepsze-%C5%9Bniadania-dla-cukrzyk%C3%B3w-eksperci-wyja%C5%9Bniaj%C4%85-co-konkretnie-je%C5%9B%C4%87/ar-AA1JP3Hp?ocid=msedgntp&cvid=d89f4df714a14c9597118358d84e3bbb&ei=10 - nie myślałem, że na "Hogwartdzie" są tacy wybitni "naukowcy"!
Cyt.: "jednocześnie ograniczać cukry proste i produkty o wysokim indeksie glikemicznym (IG)." IG fruktozy wynosi 20, czyli idealnie pasuje do "zaleceń", a dlaczego fruktozowe IG wynosi tylko 20 - a to wyjaśniłem na wykładzie w Akademii Zdrowia, co można sobie odsłuchać na kanale YT Sławcia.  8)

admin

https://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Kardiologia/Niezwykle-popularny-suplement-moze-zagrazac-prawidlowej-pracy-serca,275627,1014.html - no co za kolesie! "Udowodnili", że w określonej proporcji BTW 3-omega są szkodliwe!  :lol:  :lol:  :lol:
Ale przy jakiej proporcji BTW tak jest - a tego już nie wiedzą.  8)

Blackend

Wiedza tajemna podana otwartym tekstem bez teorii spiskowych, dlatego niezrozumiała. ;)  :lol:

admin

8)
Jak to dobrze, że mam brak podstawowej wiedzy fizjologicznej i praw natury...  :D
Nie muszę przez to robić "za małpę" na wydarzeniach żywieniowych...  :lol:

Blackend

Zadziwiająco twoje braki dobrze działają na moje zdrowie - pewnie przypadek? ;)  :lol:

admin

:lol:  :lol:  :lol:
A żebyś Ty wiedział jaki ja głupi jestem! Aż strach... ;)

Blackend

No już tak się nie rozpędzaj, bo dla mnie skali braknie. ;)

admin

:lol:
Spoko, przecież się cały czas uczę, to może jeszcze się poprawię! ;)

Blackend

Jeszcze więcej Admina w Adminie, to może być trudne dla niektórych. ;)  :lol:

admin

Własnie, nawet wytykam błędy u samego Doktora Kwaśniewskiego, ale nie tu, tylko u ketofanatyków na fb. ;)

Zyon

Zaraz zaraz, takie rzeczy to moze tylko Drozdzownik  8)  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die