Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Muszą się teraz bronić "naukowcy"... :lol:
Pani prof. Cichosz "wbiła kij w mrowisko"... :lol:

Zyon

Rymanowski od wizyty Rodzeniow u niego ewidentnie sie poprawil, wyszczuplal i znikly mu wory pod oczami.
Ale oni wtedy na koniec programu umowili sie z nim, ze mu powiedza co i jak, i na 100% go prowadza i to oni polecili mu pania profesor Cichosz.
Szkoda, ze Tomasza nie polecili ale Tomasz nie lubi chyba rozglosu  8)
Work Buy Consume Die

RafałS

Skrypt poszedł na korpo prawie jak sinclair na te reklamy w temacie. Zara pomierzą sobie odpowiedź rynkową. 8)

Blackend

Pamiętam Rymanowskiego z okresu psudopandemii. Jako jeden z nielicznych zapraszał lekarzy krytycznie odnoszących się do szczepień przeciwko grypie.  8)
Lis chyba nawet go oskarżył o sianie dezinformacji czy jakoś tak.

renia

Bo wiadomo, że Lis jest fałszywy... :shock:

RafałS

Na korpo sprawdzą sobie w które dziury wrzucić, a z których ile wypadnie i ile to można podkręcić żeby max wykręcić. Nie ma się czym podniecać. 8)

Blackend

A właśnie że jest.  8)
Mojej najbliższej rodzinie media tak wdrukowały covida, że jeszcze do dzisiaj są przerażeni i latają do przychodni się przebadać i oczywiście strzelić sobie kolejną dawkę szprycy jak narkoman.

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-10-26, 13:48:07A właśnie że jest.  8)
Mojej najbliższej rodzinie media tak wdrukowały covida, że jeszcze do dzisiaj są przerażeni i latają do przychodni się przebadać i oczywiście strzelić sobie kolejną dawkę szprycy jak narkoman.
A właśnie że nie bo i tak z tego ma wyjść wersja korporacyjna czyli taka która zapewni zwiększenie obrotów na suplach itd. A szprycowanie to w ogóle poza konkursem bo "vaccines that have saved countless lives" - jak mawiały $rockefellery osobiście ludowi. No chyba że się przerzucą na antyszczepionki  :wink: . Tak więc bez znaczenia czy rację ma ten czy tamten bo zagrywana będzie wersja która da obroty+ na tych czy tamtych suplach, sieciówach, notowaniach giełdowych, itd... Trza tylko posolić tym czy tamtym w mediach bo na swojakach z automatu leci. 8)

Blackend

Ale ja mówię o tym, że Rymanowski zaprosił lekarza, który miał inne zdanie niż szkodniki typu Horban, Grzesiowski itd.
Mówimy o tym samym?  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Prymulka5

Mejnstrim pozwala na obrzeżach mówić trochę prawdy jednemu, inne trochę drugiemu itd. żeby w kontrolowany sposób kanalizować potencjalnych buntowników. Przykładowo antyszczepionkowcy mieli dużą rzeszę popleczników więc lepiej było ich jednak wypuścić na światło dzienne zamiast udawać, że nie istnieją. W ten sposób media się uwiarygadniają. No a Rodzenie mają już dużą rozpoznawalność więc też trzeba coś z tym zrobić. Ale żeby Cichosz?? Swoją droga to był chyba najsłabszy jej wywiad.

admin

Cytat: Zyon w 2025-10-26, 11:16:16Szkoda, ze Tomasza nie polecili ale Tomasz nie lubi chyba rozglosu  8)

:lol:  :lol:  :lol:
Ten "Tomasz", czyli chyba w domyśle ja (?) to się mogę spotykać i to bardzo chętnie, ale tylko z Forumowiczami i jeszcze kilkoma osobami! Choć ostatnio z wielką przykrością dla mnie musiałem z przyczyn obiektywnych odmówić Black'endowi, nad czym boleję do dziś! 

Blackend

To w takim razie skoro tyle już powiedziałeś, to ja dopowiem resztę. ;)
Otóż Admin miał nieoczekiwane spotkanie rodzinne i to takie, które nie zdarza mu się codziennie.
Bardzo go prosiłem aby nie opuszczał spotkania, bo pielęgnowanie więzi rodzinnych i budowanie prawidłowych relacji jest najważniejsze, tym bardziej dla głowy rodziny.  8)

A co do wywiadu, to pospekuluje, że gdyby do niego doszło, to prawie na pewno (tak wewnętrznie czuję ;)) nie byłby tak katastroficzny, o wiele bardziej wytonowany z wieloma alternatywnymi propozycjami dla osób, które nie chcą się odżywiać niskowęglowodanowo, a chcą być zdrowi.  8)

Zyon

Cytat: admin w 2025-10-26, 21:18:21
Cytat: Zyon w 2025-10-26, 11:16:16Szkoda, ze Tomasza nie polecili ale Tomasz nie lubi chyba rozglosu  8)

:lol:  :lol:  :lol:
Ten "Tomasz", czyli chyba w domyśle ja (?) to się mogę spotykać i to bardzo chętnie, ale tylko z Forumowiczami i jeszcze kilkoma osobami! Choć ostatnio z wielką przykrością dla mnie musiałem z przyczyn obiektywnych odmówić Black'endowi, nad czym boleję do dziś! 
W sierpniu tez mieliscie byc gdzies podobno  8)
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-10-26, 20:33:17Ale ja mówię o tym, że Rymanowski zaprosił lekarza, który miał inne zdanie niż szkodniki typu Horban, Grzesiowski itd.
Mówimy o tym samym?  8)
:lol: Dokładnie o tym. Nie będę rozpisywał bo właściwie już Prymulka5 wyjaśniła mniej więcej. To taki bezpiecznik na zagospodarowanie niedowiarków co by nie wybiło przypadkiem gdzie banko-korpo nie życzy sobie. Trzeba tylko dosolić np. (kanalarzom) YT od kanałów i kanalików żeby coś tam nawiązali. Poudawać anty-system i można jeszcze komercjalizować ścieżki. No bo co z tych zaproszeń Rymanowskiego wynikło wtedy w sferze zasadniczej - prawie nic. Ale zaopiekowanie tematu ściągnęło widzów-obroty-reklamy-sprzedaż-podaż-itd.

admin

Cytat: Zyon w 2025-10-26, 22:29:54W sierpniu tez mieliscie byc gdzies podobno  8)

Ale w którym sierpniu? Bo już parę sierpni mi przeleciało! ;)

admin

Cytat: Blackend w 2025-10-26, 21:51:42To w takim razie ...

Nadrobimy z nawiązką!  8)