Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

MMS - czy to jest to co zachwalała "kodar" na Forum?

renia

Ja nie wierze w żadne cudowne środki. Żadna chemia nie przechytrzy natury...

renia

Czyli ludzie to stosowali, chociaż źródło było nieznane i niesprawdzone... :?

WojciechS

Ale na DOMESTOSIE piszą wyraźnie, że MMS nie nadaje się do spożycia...  :D

wloczykij

Na glistniku też piszą że się nie nadaje. Dziwne tylko że glistnika nie chcą sprzedawać, a Domestos dostaniesz bez problemu.

WojciechS

Chodzi o jaskółcze ziele?  :wink:

renia

Nie. O kukułcze gniazdo.. 8)  :wink:

WojciechS

A to pisane palcem po wodzie... :D

WojciechS

renia

Jeśli takie badanie przeprowadzili, to mogli sprawdzić, w której z badanych grup najkorzystniej zmieniły się parametry świadczące o kondycji zdrowotnej..  a nie tylko wpływ mleka na odchudzanie..
Ważniejszy jest wpływ rodzaju diety na zdrowie..

WojciechS

Chodzi o to, iż Witoszek twierdzi, że mleczne są tuczące, a tu ma taki pasztet.  :shock:
Mleczne tuczą najbardziej na diecie mieszanej, ale o tym dr Kwaśniewski już pisał, więc szkoda czasu na powtarzanie ...

zeto555

Cytat: WojciechS w 2010-09-29, 16:51:15
Chodzi o to, iż Witoszek twierdzi, że mleczne są tuczące, a tu ma taki pasztet.  :shock:
Mleczne tuczą najbardziej na diecie mieszanej, ale o tym dr Kwaśniewski już pisał, więc szkoda czasu na powtarzanie ...
Produkty mleczne czesto blokuja spadek wagi i to jest sprawdzone. Oczywiscie nie u kazdego, ale w wielu przypadkach.
Oprocz tego powoduja rozne schorzenia.
Jest prosty sposob, aby to przezwyciezyc. Trzeba odstawic wszystkie mleczne co do grama na ok tydzien, a pozniej robic dzien mleczny. Powtarza sie to wielokrotnie, a pozniej przewaznie mleczne powoduja jeszcze wiekszy spadek wagi niz normalna dieta.
Sposob sprawdzony i dziala super. Oczywiscie dzieki poradom P. Doktor.
Z kazda alergia pokarmowa mozna walczyc w ten sposob. Wyodrebnic dany produkt, przeprowadzic rotacje i po jakims czasie problem znika.

renia

Powinien być w tej sprawie przeprowadzony plebiscyt w Polsce...Rząd nie powinien sam podejmować decyzji ..przynajmniej w tak ważnej wszystkich kwestii..

renia

Będziemy żyć krócej...tylko dieta może pomóc..Oby ci naukowcy jak najszybciej przejrzeli na oczy..

http://odkrywcy.pl/kat,1013295,page,5,title,Bedziemy-zyc-krocej,wid,12724827,wiadomosc.html?smg4sticaid=6b019

Libertador

A co to komu przeszkadza ze sie umrze wczesniej? Chyba tylko tym co rzadza, ze nie beda w stanie zedrzec kolejnego haraczu na ZUS. Ja tam mlody jestem, ale jakos nie bardzo przekonuje mnie zeby przedluzyc sobie zycie o np. 20 lat kosztem jakich wyrzeczen. Zyje sie po to by zyc ciekawie, a nie by zyc dlugo.

renia

Jak ja miałam 15 lat to myślałam podobnie...

Libertador

No ja mam 25, moze jak bede starym 50 letnim prykiem to tez kurczowo bede sie trzymal zycia, ae nie sadze ;)