Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Cytat: renia w 2011-07-22, 07:56:01
Skończy im się słodkie życie... :wink:

To bardzo niedobrze, bo coś żreć trzeba. Zboże, a nie rafinat na szczęście jest głównym dostarczycielem energii dla...  :lol:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-07-22, 07:56:52
... dochylenie standardowe ...  :wink: :lol: :lol: :lol:

Chyba coś przerabiasz tą statystykę... :roll: naginasz, naciągasz, nachylasz... :lol: :wink:

renia

...dochylasz... :lol:

Dasna

:shock: :roll: Ale dochylają uuuu w mordę jeża. :lol: :lol: Ciekawe Wojciechu , co autor miał na myśli znaczy Ty? :lol: :lol:

Dasna

http://pl.wikipedia.org/wiki/Odchylenie_standardowe :lol: :lol:
Może miałeś na myśli "zmienną losową dyskretną" :lol: :lol: No taką "z pewna nieśmiałością"  :mrgreen: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 08:02:44
:shock: :roll: Ale dochylają uuuu w mordę jeża. :lol: :lol: Ciekawe Wojciechu , co autor miał na myśli znaczy Ty? :lol: :lol:

Chyba to co napisał... :roll: bo nie było tej zielonej... :mrgreen: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 08:08:37

Może miałeś na myśli "zmienną losową dyskretną" :lol: :lol: No taką "z pewna nieśmiałością"  :mrgreen: :lol:

Ale ta zielona  :mrgreen: na "zmienną losową dyskretną" nie wygląda... :mrgreen: raczej to taka fałszywa złośnica zadowolona z siebie... :mrgreen: ...bardziej ta by pasowała... 8)   :lol: :wink:

renia

Jak zwykle poważny artykuł kończy się niepoważnie... 8)

WojciechS

Nie wiedziałem, że tyle radości wam sprawię tym "dochyleniem"...  :lol: :lol: :lol:

renia

No bo to dochylenie nie mieściło się w żadnym odchyleniu, nawet niestadartowym... :lol: :mrgreen:

adamel

Po śniadaniu zawsze wydziela mi się ok. 1 kg endokannabinoidów, ale je wyrzucam... :roll: 8)

renia

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 13:07:26
http://facet.wp.pl/kat,1007857,wid,13613629,wiadomosc.html :?

"...udało się ustalić, że tłuszcze, a więc właśnie fast foody działają na nasze organizmy dokładnie tak samo, jak ten narkotyk..."

Jeszcze, żeby się udało ustalić, czy oni są tacy ciemni czy takich udają? Nie wiedzą o tym, że w tych fast-foodach jest trzykrotnie więcej węglowodanów niż tłuszczu?
Podadzą taką nazwę "endokannabinoidy", żeby ludzie do reszty byli zdezorientowani...i unikali tłuszczów...

adamel

Tobie się nie wydzielają te sześcienne fioletowe w pomarańczowe cętki???!

renia

Nie :shock:. Ja tylko widzę takie puszyste, małe, białe z ogonkami... :lol: :wink:

WojciechS

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 13:07:26
http://facet.wp.pl/kat,1007857,wid,13613629,wiadomosc.html :?

Doskonały arcik, godny rozpowszechniania!  :D
Właśnie narkotyki mleczne, czyli masło, dziś podrożały i to o 50gr/kg  :shock: :(

LUDZIE NIE JEDZTA TŁUSZCZU, bo drożeje!  :evil:

Dasna

No , ja już dziś sobie zażywałam te narkotyki i mleczne i ze smalcu. Tylko se w żyłę nie dałam . Na deser może jakiegoś skręta ze śmietany zajaram he,he 8) 8)

Dasna

Cytat: renia w 2011-07-22, 14:15:56
Nie :shock:. Ja tylko widzę takie puszyste, małe, białe z ogonkami... :lol: :wink:
No, to wszystko tłuszczowe delirium tremens :lol: :lol: :lol:

WojciechS

Rurka z bitą śmietaną!
To jest skręt...  :lol:

WojciechS

Dasna,
ta podwyżka cen narkotyków :cry: :mrgreen: to właśnie między innymi przez ciebie...