Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ewa jest cudowna i taka kształtna... ;)

Dasna

http://sztukatulka.pl/index.php/2012/01/02/najwieksze-photoshopowe-wpadki/
Cuda photoshopu. :lol: :lol: Trzecia ręka, rozmnożenie rakiet, zamienione głowy.

administ

Bo nie każdy potrafi korzystać z takiego narzędzia!  :shock:  :wink:

Dasna

Ale te zdjęcia jak mniemam robili profesjonaliści. :roll: i propagandziści. :?

renia

To tylko świadczy o jakości "profesjonalistów"...nie tylko od photoshopu... :?

administ

Właśnie, lepiej samemu sobie wyciąć wyrostek robaczkowy, niż trafić w ręce "fachowca" ...  :wink:  :lol:

renia

Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, bo ...worek pęknie... :? właśnie tak chciałam napisać... 8)

administ

Ależ to oczywiste, bo każdy ma swój indywidualny worek...  :wink:

Blackend

Ale nie każdy ma co w nim nosić ;)

Zyon

http://www.weszlo.com/news/13302-Oglupiali_mnie_dlugo_i_-_o_zgrozo_-_skutecznie_Jestem_idiota

Dzisiaj rano jak zaczynalem trening to wlaczylem tvn24 zeby miec zegar na oku. Lecial jakis przeglad wiadomosci i okoloo minuty zajela informacja ze w USA w jakims barze 7 facetow strzelalo do innych facetow i, ze najprawdopodobniej byly to poranchunki handlarzy narkotykow. Wtedy wlasnie sobie pomyslalemo tym co miedzy innymi napisal ten facet w tym artykule. Chyba zrezygnuje z tv na stale.
Work Buy Consume Die

administ

E, nie wolno tak, bo czasem coś powiedzą, tak jak dziś w pr1 PR, że jajecznica nie jest już tak strasznie szkodliwa nawet codziennie, jak się "naukowcom" wydawało, ale koniecznie smażona tylko na maśle prawdziwym!  :shock:
To ważna informacja, bo nieprawdziwe masła, czyli mixy tłuszczu maślanego z margaryną są pakowane jak masło prawdziwe i później się ludziska dziwią, że to "masło" nieprawdziwe smakuje jak margaryna...  :!:

Zyon

Dzisiaj tak powiedzeli?  :shock: W tamtym tygodniu w tvn, no jeszcze jak polsat powtorzy to ludzie w to uwierza  :shock: To jakas dywersja jest  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Przygotowanie pod Dietę Optymalną Dr-a Kwaśniewskiego!  :wink:
Aby terapii szokowej nie było.  :D

renia

Cytat: Zyon w 2013-01-07, 09:35:39
http://www.weszlo.com/news/13302-Oglupiali_mnie_dlugo_i_-_o_zgrozo_-_skutecznie_Jestem_idiota

Już dawno nie czytałam tak dobrego artykułu.  :D Trafna ocena sytuacji. Ktoś przenajmiej się obudził z marazmu i spojrzał na otoczenie refleksyjnie.

Podobnie pisałam o tych "super" informacjach o cellulicie gwiazd ekranu... :lol: i też nie wiem kto rządzi Chinami i Izraelem... :(

renia

Cytat: admin w 2013-01-07, 10:01:40
Przygotowanie pod Dietę Optymalną Dr-a Kwaśniewskiego!  :wink:
Aby terapii szokowej nie było.  :D

:D

renia

Śmiało będziesz mógł prowadzić te optymalne programy kulinarne - bez obawy, że Ciebie jajkami obrzucą... :wink:

Zyon

Przed chwila w radiowej trojce w audycji Grayzyny Dobron pt Instrukcja Obslugi Czlowieka byla jakas pani profesor i rozmawialy o zdrowiu. Prowadzaca zagaila, ze dzisiaj zeby nie zachorowac na grype nie wystarcza leki i szczepionki, ze trzeba czegos wiecej  :shock: No i pani profesor (niestety nie zapamietalem nazwiska) zaczela, ze, tak; trzeba mnostwa antyoksydantow i witamin, ze trzeba jesc orzechy i migdaly, cytryny i cytrusy, ze trzeba jesc pomidory i jablka, i ze w ogole mnosto warzyw i owocow trzeba jesc a do tego oczywiscie omega3, ktore nas ochronia. Potem pani profesor powiedziala, ze polska dieta jest niezdrowa i nie sprzyja zdrowiu, ze za malo warzyw i owocow w niej i omega 3. :? A do tego trzeba jesc cynk, magnez i witamine D ale trzeba koniecznie z tabletek, bo mamy zla strefe klimatyczna.  :shock: Tak mnie to zaskoczylo, ze prawie sie udlawilem smietana 30% bo wlasnie jadlem sniadanie  :?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Dziewczyny w sklepie zamówiły jakieś nowości i tak sobie zerknąłem...
Gryzak ze skrobi kukurydzianej dla psa, jako atut podane: nie zawiera kalorii, nie zmienia diety psa, nie zawiera tłuszczów zwierzęcych.
Koniec świata!

renia

Cytat: Zyon w 2013-01-09, 11:19:41
Przed chwila w radiowej trojce w audycji Grayzyny Dobron pt Instrukcja Obslugi Czlowieka byla jakas pani profesor i rozmawialy o zdrowiu. Prowadzaca zagaila, ze dzisiaj zeby nie zachorowac na grype nie wystarcza leki i szczepionki, ze trzeba czegos wiecej  :shock: No i pani profesor (niestety nie zapamietalem nazwiska) zaczela, ze, tak; trzeba mnostwa antyoksydantow i witamin, ze trzeba jesc orzechy i migdaly, cytryny i cytrusy, ze trzeba jesc pomidory i jablka, i ze w ogole mnosto warzyw i owocow trzeba jesc a do tego oczywiscie omega3, ktore nas ochronia. Potem pani profesor powiedziala, ze polska dieta jest niezdrowa i nie sprzyja zdrowiu, ze za malo warzyw i owocow w niej i omega 3. :? A do tego trzeba jesc cynk, magnez i witamine D ale trzeba koniecznie z tabletek, bo mamy zla strefe klimatyczna.  :shock: Tak mnie to zaskoczylo, ze prawie sie udlawilem smietana 30% bo wlasnie jadlem sniadanie  :?

Ciekawe skąd oni sobie zapożyczyli ten tytuł. "Instrukcja Obsługi Człowieka"... :roll: cosik znajomy... :wink: A to, że trzeba jeść błonnik to jest oczywiste... :shock: 8) a potem trzeba tylko pamiętać aby kulki kałowe przepłukać colą i gra gitara... 8) Bo jak się zapomni to chirurg z nożem czeka... :twisted:

renia

Cytat: Gavroche w 2013-01-09, 11:53:16
Dziewczyny w sklepie zamówiły jakieś nowości i tak sobie zerknąłem...
Gryzak ze skrobi kukurydzianej dla psa, jako atut podane: nie zawiera kalorii, nie zmienia diety psa, nie zawiera tłuszczów zwierzęcych.
Koniec świata!

Będą pieski weguśki... :D